۱۵-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۳۷:۵۴
۱۶-تير-۱۳۸۸, ۰۸:۵۳:۵۰
سلام
فکر می کنم بدونم شما چه مشکلی دارید.ببینید ، حتما" شما برای ساخت دیتابیس پسورد دار به خود اکسس رجوع کردید.فایلهایی رو که با اکسس ساخته می شه ، ویبی مشکل داره باهاشون.برای من که اینطور بوده و تنها باید از دیتا منیجر خود ویبی بانک اطلاعاتی ساخته بشه!حالا اگه در اکسس ویرایش بشه موردی نداره ولی اگه بازم Convert(تبدیل) بشه همون مشکل پیش میاد.:at:
فکر می کنم بدونم شما چه مشکلی دارید.ببینید ، حتما" شما برای ساخت دیتابیس پسورد دار به خود اکسس رجوع کردید.فایلهایی رو که با اکسس ساخته می شه ، ویبی مشکل داره باهاشون.برای من که اینطور بوده و تنها باید از دیتا منیجر خود ویبی بانک اطلاعاتی ساخته بشه!حالا اگه در اکسس ویرایش بشه موردی نداره ولی اگه بازم Convert(تبدیل) بشه همون مشکل پیش میاد.:at:
۲۰-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۴۶:۳۷
مثال برای بانکی که رمزش salam است.
بجای salam رمز بانکت رو بذار.
اون RecordSource رو هم مطابق با فیلدهات تنظیم کن. فقط برا اینکه بدونیم مقداردهی به RecordSource لازمه اون خط رو گذاشتم.
کد:
Adodc1.ConnectionString = "PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.3.51; Data Source=DB118.mdb; Jet OLEDB:Database Password=salam;"
Adodc1.CommandType = adCmdUnknown
Adodc1.RecordSource = "select ADDRESS,LNAME,PHONE from PERSON Order by LNAME"
Adodc1.Refresh
نقل قول: فایلهایی رو که با اکسس ساخته می شه ، ویبی مشکل داره باهاشون.کنترل Data فقط بانکهای اکسس97 رو میخونه ولی کنترل Adodc نسخه های بالاتر رو هم میخونه و دیگه نیازی به Convert کردن بانک یا استفاده اجباری از VisualDataManager خود VB نیست.
اون RecordSource رو هم مطابق با فیلدهات تنظیم کن. فقط برا اینکه بدونیم مقداردهی به RecordSource لازمه اون خط رو گذاشتم.
۲۰-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۰۵:۱۴
برای ساخت connection String های دیتابیسهای مختلف ، سایت زیر را ببینید :
۲۰-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۱۴:۲۹
سلام
بله ، درسته ولی تنها معضل بزرگ ویبی همینه.کنترل Ado هم با دستورات SQL راه میفته و در کل کار ویبی نیست.پس اگه کسی بخواد مثلا" تو دیتا بیس از طریق ویبی جستجو کنه ، باید از دستورات SQL استفاده کنه(و کنترل Ado).پس اول باید به یه سری کد های SQL واقف بود.
بله ، درسته ولی تنها معضل بزرگ ویبی همینه.کنترل Ado هم با دستورات SQL راه میفته و در کل کار ویبی نیست.پس اگه کسی بخواد مثلا" تو دیتا بیس از طریق ویبی جستجو کنه ، باید از دستورات SQL استفاده کنه(و کنترل Ado).پس اول باید به یه سری کد های SQL واقف بود.