ايران ويج

نسخه‌ی کامل: غیر قابل شناسایی کردن ویروس در VB6
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه
من از دوستان میخوام که در رابطه با استفاده از رجیستری در vb6 به طوری که انتی ویروس نتونه ویروسم رو شناسایی کنه کمک کنند.
من دو روش زیر را امتحان کردم اما انتی ویروس بازم ویروس رو شناسایی میکنه
درضمن یک Function هم برای کپی فایل البته بدون استفاده از FSO یا دستور Shell ممنون.
دوست عزیز در بیشتر آنتی ویروسهای موجود نوشتن مقدار در قسمتهای مهم ریجیستری ممنوع و یا آنتی ویروسها نسبت به آن هشدار میدهند مگر آنکه خودت بیشتر تلاش کنی منم دارم رو همین موضوع کار می کنم
تو رجیستری یه 2-3 جا داره که دست کسی بهش نرسیده ویروستو از اونجاها startup کن
کجا هستن اقا مبین؟
مثلا یکیش ادرس برنامتونو به جای ادرس userinit در ادرس زیر قرار دهید

HKEY_LOCAL_MACHINE,'SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon','Userinit

فقط یادتون باشه بعد از اجرا برنامه userint خود ویندوز رو هم حتما اجرا کنین

بقیه رو هم خودتون بگردین پیدا کنین
سلام.
با گذاشتن یه , یا اسپیس ( دقیق یادم نیست کدومش بود ) بین 2 تا آدرس میشه هم زمان هم فایل ما اجرا بشه و هم userint که مبین جان فرمودن. مزیت این کار اینه که دیگه آنتی نمیگه فلان برنامه داره userint رو اجرا میکنه.
البته می شه با استفاده از توابع api برنامه parent رو که برنامه دیگه ای رو اجرا میکنه تغییر داد مثلا اگه با برنامه A برنامه B رو اجرا کنی برنامه Aمیشه Parent برنامه B ولی میشه کاری کرد که Parent برنامه Bبرنامه EXplorer بشه
البته چک کردن Parent یه راه واسه انتی کرک هم هست که میشه متوجه شد برنامه به طور عادی اجرا شده یا با debuger ها اجرا شده
و البته فکر کنم AV هایی که ماشین مجازی دارن و برنامه ها رو رو ماشین مجازی اجرا میکنن هم از این قائده مستثنی نباشن
(۱۶-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۳۰:۱۲)crab نوشته است: [ -> ]
سلام به همه
من از دوستان میخوام که در رابطه با استفاده از رجیستری در vb6 به طوری که انتی ویروس نتونه ویروسم رو شناسایی کنه کمک کنند.
من دو روش زیر را امتحان کردم اما انتی ویروس بازم ویروس رو شناسایی میکنه
درضمن یک Function هم برای کپی فایل البته بدون استفاده از FSO یا دستور Shell ممنون.

سلام دوست عزیز
هر سئوالی در مورد ویروس نویسی داری بگو تا راهنماییت کنم!
برای دسترسی به ریجستری به ترفندهای این کلیدHKEY_LOCAL_MACHINEهدف باید ادمین باشد تا ترفند شما اجرا شود خوبی کلید فوق این است که ویروس برای همه ی یوزرها اجرا می شود.اما من کلیدHKEY_CURRENT_USERپیشنهاد میدم
که با دوبار کلیک ترفند شما اجرا می شود در هر حسابی هم باشه فرق نداره ترفند شما اجرا می شود
اما آنتی ویروس ها به این دو کلید فوق برای ترفندهای ویروسی گیر می دن
برای اینکه آنتی ویروس به این کدها در برنامه گیر ندن باید از الگریتم پلیه ای استفاده کنی
دوست عزیز به تاریخ تاپیک ها دقت میکنید؟ تاریخ تاپیک مال سال 88