ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل پروگرام AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
با وجودی که در دیتاشیت AVR تعداد دفعات پروگرام 10000 مرتبه ذکر شده ولی من حداکثر 5 مرتبه توانستم پروگرام کنم. یکی از دوستان اظهار می کرد که روشی برای حل این مشکل هست. اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد لطفا ارایه نماید.
دوست عزیز من خودم بیش از 30/40 بار یک میکرو رو پروگرمر کردم مشکل شما باید جای دیگه باشه پروگرمر شما چیه از چی استفاده میکنید ؟
امکانش هست فیوز بیت ها رو عوض کردین !!

شاید هم فیش و یا سیم پروگرامر مشکل داشته و نویز داشته و باعث این شده !
پروگرامر من همون پروگرامر stk200/300 ساده شده و البته دست ساز کتاب علی کاهه است. ضمن اینکه 30 یا 40 بار هم خیلی کمتر از 10000 دیتا شیت هست.
درمورد فیوز بیت ها من تغییری نمی دم. ممکنه نرم افزارها بطور اتوماتیک این تغییرات را اعمال کنند؟
با تشکر.
مشکل احتمالا از سیم پروگرامر که فلت انتخاب کردید و طولش بیشتر از ۲۰cm است یه نویز می گیره و فیوز بیت ها رو تغییر می ده
به نظر منم مشکل سخت افزاری و مربوط به پروگرمر(والبته سیم اونه) . من دقیقا 2 سال و 3 ماه پیش دوتا میکرو خریدم و هر کدوم رو تا حالا حداقل 600-500 بار پروگرام کردم آخ نگفته! مخصوصا با isp تو بهضی پروژه ها 40-50 بار میکرو رو از برنامه اولیه تا نهایی پروگرام کردم.تازه بعضی وقت ها برای ریست کردن مدار(دکمشو نگذاشته بودم!) ، دوباره پروگرام میکردم!!
30/40 بار زدم و کار کرده دوباره و اگه بیشترم میزدم کار میکرد نه اینکه بعد 30/40 بار میکرئ خراب بشه صد در صد مشکلتون سخت افزاریه
دوستان شما از چه پروگرامري استفاده ميكنيد؟؟؟؟؟؟؟
من از usbasp استفاده میکنم که الی کار میکنه با برنامه اقای خازما
منم از usbasp استفاده میکنم ولی با برنامه progisp
ممكن هست از ميكرو باشه كه جنسش خوب نباشه و يك بار مصرف باشه!!!!!!!!
صفحه‌ها: 1 2