سلام من از یک کد ساده جهت اجرا کردن ویروس در هر بار راه اندازی استفاده کردم و در واقع اسم فایل ویروس رو تو مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\run\autoupdate قرار دادم. اما وقتی ویندوز اجرا میشه پیغام Run Time Error 70 - Permission Denied میده....
چطور میشه این مشکل رو از طریق کد حل کرد؟؟؟
توی نوشتن برنامت احتمالا اشتباه کردی دوباره برنامتو مرور کن
سلام.
خودتو تو اون مسیر کپی میکنی؟
دوستان من خودم چک کردم، متوجه شدم که وقتی خود ویروس رو کپی می کنم تو system32 و بعدش روی اون کپی startup میسازم این اررور (Permission) رو میده.....
کسی میدونه چطور میشه برطرفش کرد؟
اگه آنتی فعاله معمولا از روی پوشه windowsیا sysstem32 فایلها مشکوک اجرا نمی شوند.
آنتی رو غیر فعال کن یه تستی کن
(۲۰-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۵۸:۵۷)dll نوشته است: [ -> ]اگه آنتی فعاله معمولا از روی پوشه windowsیا sysstem32 فایلها مشکوک اجرا نمی شوند.
آنتی رو غیر فعال کن یه تستی کن
نه آنتی ویروس اصلا رو VM ام نصب نکردم.............
نقل قول: دوستان من خودم چک کردم، متوجه شدم که وقتی خود ویروس رو کپی می کنم تو system32 و بعدش روی اون کپی startup میسازم این اررور (Permission) رو میده.....
کسی میدونه چطور میشه برطرفش کرد؟
مطمئا توی نوشتن برنامه اشتباه کردی شاید اسمی که برای ویروست توی system32 برای ذخیره انتخاب کردی قبلا موجود و یک فایل سیستمی ویندوز است به یه اسم دیگه امتحان کن ولی اول
تایمر هاتو چک کن قبلا خودم همین مشکلو داشتم یادم نمیاد چکارش کردم اگه میخوای برنامتو ایمیل کن تا چکش کنم
سلام.
تو فرم لود گفتی برنامه کپی شه تو سیستم32؟
این مشکل عموما در ویژوال بیسیک موقعی بوجود میاد که فایلی که میخواهیم درش تغییری بدیم در حال استفاده باشه و یا در حال اجرا باشه! یعنی دسترسی تک کاره به آن غیرممکن باشه. همون share lock خودمون!