با عرض سلام خدمت دوستان
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
اول اینکه برای ماتریس تابلوی روان معمولا از چه بردی استفاده میشه منظورم اینکه سیم کشی چطوری یعنی از برد یک لایه استفاده میکنند یا از برد دو لایه کلا چطوری اطلاعاتی در این ضمینه میخواستم
و دوم قیمت برد تو چه پایه ای و سانتی چنده کسی اشنا نداره که هم کارش خوب باشه و قیمتش مناسب
وسوم اینکه رنگ سیاه پس زمینه تابلوی روان منظورم اون قسمتی که ال ای دی ها روش نصبه چیه رنگه یا پلاستیکه یا چیز دیگه
از برد دولایه استفاده کننین که بهتره اما هزینتون زیاد میره بالا.
معمولاً از یک لایه استفاده میکنند و باید رو طرحش زیاد کار کرد اما شاید لازم باشه تو بعضی جاها از جامپر استفاده کنین.
قیمت فیبر استخوانی هر سانتی متر مربعش حداکثر سه تومنه(سه تک تومنی). ولی با چاپ فیبر که آمادشو به شما تحویل بدن سانتیش 25 الی 35 تومن میگیرن.البته این قیمت برای تعداد پایین و در حد چندتا یا به اصطلاح خودشون قیمت نمونه اس. برای تعداد بالا که در مجموع بیش از دو سه متر مربع باشه حتی شش هف تومن هم میزنن.
شما ساکن کجا هستین که میخاین براتون محل معرفی کنیم؟
بعضی فیبرا اصلاً رنگ روشون ذاتاً سیاهه. ولی اگه نبود شما میتونین مقوای هررنگی که خواستین قبل از مونتاژ رو فیبر بکشین وجای سوراخا رو مشخص کنین بعع مونتاژش کنین
در ضمن لطفاً اسم تاپیک هم درست و در مکان مربوطش (متفرقه) انتخاب کنین
سلام
خیلی ممنون از پاسخ شما
من ساکن قم هستم اگه تو قم اشنا دارید چه بهتر ولی اگه تهران باشه هم مشکلی نیست فقط کارش تمیز باشه و قیمتش مناسب راستی کارشم بقول خودتون در حد نمونس
سلام
بهترین روه اینکه خودت فیبراتو بزنی
من یه باز دادم بیرون هم 4000 تومن واسه اندازه های کوجکتر از10*10 میگیرن که برای من صرف نمی کرد و هم اینکه گیر آدم ... بیافتی هی امروز و فردا میکنن
ولی از روش اتو استفاده کنی و یکمی سلیقه به خرج بدی میتونی راحت شی
بعضی از مکان ها (کارگاه های فیبر زنی معتبر ) توری چاپ سیلک رو هم به ادم میدن ، در صورتی که اندازه فیبر شما بزرگ باشه و بخوایید از اون به تعداد بالا داشته باشید ، باید بدید بیرون براتون انجام بدن .
دوستان قیمت دیروز تهران رو گرفته بودن که من میزارم :
تک رو (بهترین کیفیت و تعداد 100 عدد ) هر سانتی متر 9 تومان
متالیزه (بهترین کیفیت و تعداد 100 عدد ) هر سانتی متر 35 تومان
متالیزه رو میشه خودمون هم بزنیم یا باید با دستگاه های...؟
سلام
ارتباط دادن مسیر های دوطرف یه خورده مشکل هست ، و اگه خودتون بسازید خیلی جالب نمیشه .
میشه مسیر هایرابط رو به پایه قطعات منتقل کرد ، اما بازم وقت زیادی برای طراحی و .. میگیره
با عرض سلام خدمت دوستان
ممنون از پاسخ ها
اقای یک نفر من کارم درحد یکی دو برده قیمت ها در این صورت تو چه پایه ای ؟
این قیمت ها که شما گفتید بعلاوه قیمت فیلم یا نه؟
راستی من از یه کارگاه قیمت گرفتم گفت 28 با فیلم یعنی 8 بابت فیلم و گفت که مبلغ2000 تومن بابت برنامه نویسی دستگاه میگیرم ایا میخواد پول زور بگیره؟
سلام
نقل قول: اقای یک نفر من کارم درحد یکی دو برده قیمت ها در این صورت تو چه پایه ای ؟
اگهخ برد کوچیک هست ، خودت بسازش ، چون برای دوتا برد صرف نمیکنه .
نقل قول: این قیمت ها که شما گفتید بعلاوه قیمت فیلم یا نه؟
قیمت فیلم تقریبا 7 هزار تومان در میاد که روی قیمت هر سانتی متر از برد کشیده شده .
نقل قول: راستی من از یه کارگاه قیمت گرفتم گفت 28 با فیلم یعنی 8 بابت فیلم و گفت که مبلغ2000 تومن بابت برنامه نویسی دستگاه میگیرم ایا میخواد پول زور بگیره؟
قیمت تکی :
فیبر فایبر هر سانت 7 تومان ، فیبر معمولی هر سانت 4 تومان + 8هزارتومان پول فیلم . اگه منظور تون از دستگاه ، برای سوراخ کاری هست ، معمولا با تعداد سوراخ ها قیمت هم میره بالا ( معمولا هر 10 تا سوراخ 5 تومن میگیرن )
هزینه ی پول فیلم ثابت هست ، شما یک برد بزنید باید 8 تومان رو بدید ، 100 تا هم بزنید باید بدید .
قیمت ها در همه جا فرق داره ، و در واقع بستگی به تعداد شرکت های موجود و وجود رقابت بین اونا داره