ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل CD یا DVD به Flash در سون و ویستا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
یکی از بهترین امکاناتی که در ویندوز ویستا و ویندوز 7 اضافه شده تبدیل CD یا DVD به Flash است. منم خواستم این کارو به همه آموزش بدم
برای تبدیل باید مراحل زیر و انجام بدید

1- فایل های رو که می خواهید توی CD یا DVDتون رایت کنید رو روش کلیک راست کنید و از منوی Send to گزینه ی DVD - Writer رو انتخاب کنید.

2- مانند عکس
[تصویر:  ssj0d2rrq1c4uiltk6d2.jpg]

3-مانند عکس
[تصویر:  ge4d384megi0zakzxy5.jpg]

4- بر روی Next کلیک کنید

حالا هر وقت که بخواید می تونید فایل های قبلی رو Delete کنید و فایل های جدید رو Write
توجه: برای پاک کردن فایل ها باید CD یا DVD رو فرمت کنید، اگه فایل ها رو Delete کنید، فقط فایل ها از جلوی چشم شما مخفی میشن اما پاک نمی شن و حجم اشغال شده از بین نمی ره
سلام.
یعنی میخوای بگی سیدی recordable رو rewritable میکنه؟ امکان نداره. چون سیدی این قابلیت رو نداره.
(۱۸-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۰۴:۱۸)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
یعنی میخوای بگی سیدی recordable رو rewritable میکنه؟ امکان نداره. چون سیدی این قابلیت رو نداره.

سلام دوستان
آقا پیمان منم اول همین فکر رو کردم اما شما یه بار دیگه به عکس شماره 3 نگاه کنید می بینید که میشه

Live File System - Allows you to add and erase files, Like a USB Flash drive

به نظر شما معنی Add and Erase چی می تونه باشه به جز اضافه و پاک کردن؟؟؟؟؟

من خودم امتحان کردم شد
سلام

سیدیت ReWrite نبود بر حسب اتفاق ؟؟
(۱۹-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۴۵:۳۷)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

سیدیت ReWrite نبود بر حسب اتفاق ؟؟

نه دوست عزیز من هیچ وقت از CD-ReWite استفاده نکردم چون بعد از یه مدت خراب میشه
سلام

نقل قول: توجه: برای پاک کردن فایل ها باید CD یا DVD رو فرمت کنید
این عمل رو چطور انجام بدیم ؟؟
رو درایو کلیک راست می کنی نوشته Format
سلام.
همین الآن تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم. خیلی عجیبه. من فکر میکنم یه حالت مجازی این عمل صورت بگیره. حالا ببینیم.
ما منتظر نتیجه شما می مونیم آقا پیمان
نتونستم تست کنم. چون نرو 6 نصبه و به مشکل بر خوردم.