ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل عجیب با پروگرامر usbasp
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من یه مشکل عجیب با این پروگرامر دارم . اونم اینکه به خوبی با دسکتاپ کار می کنه اما به لپ تاپ که می زنم می گه device not recognized
لطفا کمک کنید .
دوتا زتر3.6 بینه +- data با شاسی چک کنید که سالم باشند فکر کنم مشل از اونا باشه .خودتون ساختین یا خریدین ؟
خودم ساختم .
از زنر هم استفاده نکردم .
مشکل جدید اینه که با یکی از پورتهای usb کار می کنه ولی با اون یکی نه! در صورتی که هر دو سالم هستند .
در هر صورت خیلی ممنون . با همون پورت کارم رو راه میندازم .
دوست عزیز مشکل همون زنر شما دوتا زنر 3.6 ولت بین +- data با شاسی مدار بزنید تو شماتیک مدار هم هست مشکلتون هل میشه همجا میشناسه در زمن اگه زنرا نباشه بعضی وقتا خوب پرگرمر نمیشه
بعضی وقتا این پروگرمرهای یو اس بی اگه بخواد به لپ تاپ ( اونم بعضی نه همش)وصل بشه یه آداپتور خارجی میخواد.
دوستانpcbايم پروگرامر رو ميتونيد بزاريد؟؟!
شما برو اینجا ، هر شکلی رو که خواستی انتخاب کن!
با سلام خدمت اساتيد،
من توي الكترونيك حسابي مبتديم. رفتم يه پروگرمر USP.ASP از بهنام كيت خريدم، حالا وقتي وصلش مي كنم (چه به دسكتاپ چه به لپ تاپ) اخطار device not recognized ميده! :(
استاد maxn@morteza كه گفتش مشكل از ديود زنره! با توجه به اينكه اينو من خودم نساختم باز هم ميگيد مشكل همينه؟ ديودو عوض كنم حل ميشه يا ميشه مشكل از جاي ديگه هم باشه؟
ممنون
(۳۰-شهریور-۱۳۸۹, ۰۰:۱۷:۰۶)MokhLess نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت اساتيد،
من توي الكترونيك حسابي مبتديم. رفتم يه پروگرمر USP.ASP از بهنام كيت خريدم، حالا وقتي وصلش مي كنم (چه به دسكتاپ چه به لپ تاپ) اخطار device not recognized ميده! :(
استاد maxn@morteza كه گفتش مشكل از ديود زنره! با توجه به اينكه اينو من خودم نساختم باز هم ميگيد مشكل همينه؟ ديودو عوض كنم حل ميشه يا ميشه مشكل از جاي ديگه هم باشه؟
ممنون
سلام عزيزم خوش امدي
من استاد نيستم تازه در دوره كودكيم . ايا ميكرو يكي از led روشن ميشه يا اونم روشن نميشه ؟ اگه روشن نشه مشكل از ميكرو و تغذيه اونه ولتا‍‍ژ 5 ولت كه بايد رويه ژايه هاي 7-8 باشه اگه روشن ميشه احتمالا مسير usb مشكل داره فكر نكنم زنرا سوخته باشن !!! باز نقشش هت از رويه نقشه يه چك كن مدارشو شايد لحيم سردي داره يا قعطي HappyClap موفق باشي
سلام. ممنون از پاسخ.
نه والا! از نظر تغذيه كه مشكلي نيست چون چراغ قرمزش روشن ميشه!(چراغ Power PROG)و از نظر لحيم كاري هم تا جايي كه چشم من كار ميكنه همشون درستن.
حالا يه چيزي! مسير USB مشكل داره يعني چي؟ Biggrin
پيشاپيش ممنون!
مشكل حل شد! ديودهاي زنر رو عوض كردم مشكل حل شد.
با تشكر