ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویروس نویسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

کسی میتونه به این سوالات پاسخ کامل بده؟ (سورس کد ها رو هم بگذارید)

1. در کد نویسی چه شرایطی را باید رعایت کرد تا ویروس کمتر شناسایی بشه (توسط آنتی ویروس ها) ؟
2. چطور میشه یه پکر نوشت؟
3. آنتی ویروس های جدید رو چطور میشه از کار انداخت؟
4. چطور میشه تمامی فایل های اجرایی سیستم رو با ویروس آلوده کرد و توسط اونا ویروس رو اجرا کرد؟
5. چطور میشه ویروس رو تحت شبکه پخش کرد؟ (غیر از حفره امنیتی که مربوط به worm میشه)؟

***البته فکر نکنید دارم لمر بازی در میارم هاWink ..... وقت تست کردن و کار کردن رو اینا رو فعلا ندارم (محصلم) وگرنه سعی می کردم خودم براشون راهی پیدا کنم......

امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشید.........

پیشاپیش از همگی متشکر
سلام
دوست عزیز یه ویروس نویس خوب اول باید ویروسها را انالیز کنه و یه تجربه کافی داشته باشه دوستم اقا مصطفی که ایران ویج هم بودن خوب ویروسی نوشتن ساده بود ولی پر محتوا
1.در کد نویسی شما سورس کد نرید کپی کنید و یه ویروس به ییرون بدهید ویروسی که از خط اول و اخرشون مال شما بوده
2. پکر به تجربه بالا در برنامه نویسی میخواد کسی که تسلط کامل به برنامه نویسی داره البته سورس کد هم هست که روش کار کنی که در سایت www.xexample.com هست.
3.به این راحتی ها نیست اما میشه دورشون زد اونم البته بعضی انتی ها که تو ورژن جدیدیش باید خیلی روش کار کنی
4.سورس کد هست که به فایلهای exe میچسبه که البته انتی ها هم در خدمتند.
5.مثل کزم غیظ ادد لیست یاهو را بدست بیاری پشت وبلاگ تروجان بزاری که البته رو اینترنت اکسپلور 8 جواب نمیده سعی کنید خودتون یه باگ پیدا کنید روزانه خیلی ها هستند که از ویندوز باگ پیدا میکنند شما هم یکیشون باشید.
و در کل باید تلاش کرد و باید بری دنبالش اینکه یکی بیاد بهت بگه و راهشو بری شکست میخوری شروع کن ما هم کمکت میکنیم.
موفق باشید.