۱۸-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۱۵:۲۶
۱۹-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۳۵:۰۸
مطئني مهندس .
من يه زماني 1112 داشتم و اگه سيم كارت پين كدش فعال بود فقط موقع روشن شدن كافي بود پين كد رو بزني و اگه پين كد غير فعال بود و سيكوريتي كد رو فعال مي كردي موقع روشن شدن بايد سيكوريتي كد را وارد مي كردي !!!
در غير اينصورت هيچي نمي خواست !!!
من يه زماني 1112 داشتم و اگه سيم كارت پين كدش فعال بود فقط موقع روشن شدن كافي بود پين كد رو بزني و اگه پين كد غير فعال بود و سيكوريتي كد رو فعال مي كردي موقع روشن شدن بايد سيكوريتي كد را وارد مي كردي !!!
در غير اينصورت هيچي نمي خواست !!!
۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۳۴:۵۳
(۱۸-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۱۵:۲۶)amirm2 نوشته است: [ -> ]گوشی دارم که فقط یک سیم کارت یعنی فقط سیم کارت خودم را می خواند و برای سیم کارت های دیگر رمز می خواهد جه کنم؟
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۳۴:۵۳)محمد کریمی نوشته است: [ -> ](۱۸-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۱۵:۲۶)amirm2 نوشته است: [ -> ]گوشی دارم که فقط یک سیم کارت یعنی فقط سیم کارت خودم را می خواند و برای سیم کارت های دیگر رمز می خواهد جه کنم؟
سلام قسمت سیم لوک در قسمت تنظیمات گوشی بصورت خودکار است می توانی یکبار گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانی تا درست شود یا در همان تنظیمات گوشی سیم لوک را خاموش کنی
سلام قسمت سیم لوک در قسمت تنظیمات گوشی بصورت خودکار است می توانی یکبار گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانی تا درست شود یا در همان تنظیمات گوشی سیم لوک را خاموش کنی
۰۳-مهر-۱۳۸۸, ۲۰:۵۴:۵۰
سلام.ی سوال کسی در مورد 6301 چیزی می دونه؟
اصلا تو ایران پیدا می شه یا نه؟!
ممنون
اصلا تو ایران پیدا می شه یا نه؟!
ممنون