ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گوشتکوب ایرانویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام و احترام
عنوان تاپیک اول این بود «درخواستی از تمام اعضای محترم»
عذرمیخوام که قانون رو زیرپا گذاشتم و عنوان نامرتبط گذاشتم.
علت این قانون شکنی این بود که خواستم مطمئن شم همه این تاپیک رو میبینن.
برا همین عنوانی گذاشتم که ربطی به الکترونیک و کامپیوتر نداشته باشه تا فکر نکنید یه نفر پروژه پایان ترم رو دستش مونده و از تمام اعضا درخواست کمک داره.

دوست دارید هرچی بلدین به دیگران یاد بدین؟
دوست دارین سطح رضایت تازه واردها از انجمن بالا بره؟
میخواین سؤالات افراد بی پاسخ نمونن؟

مدتیه بخش آزاد فعالیتش خوب شده.
هیچ ایرادی از این بخش نمیخوام بگیرم.
فقط میخوام بگم خودتون رو لو دادید که همیشه به انجمن سر میزنید و بهونه ای برا غایب بودن ندارید.

حالا یه سؤال؟ آیا فقط لیست ارسال های جدید رو بررسی می کنید یا بخش مورد علاقه خودتون رو هم بررسی می کنید؟
منظورم اینه که وارد بخش مورد علاقتون بشین و تاپیک هایی رو که تاریخشون جدیده (مثلا تا 5 روز قبل) یه نگاه بندازید.

و اما در مورد مدیران!!!
مدیران محترم هر بخش چه به اون بخش علاقه داشته باشن چه نداشته باشن باید این کار رو بکنن.
یه نگاه به بقیه انجمن ها بندازید که مدیر هر بخش هم توی پاسخ دادن کمک میکنه هم خودش موضوعات جدید مطرح میکنه.
طرح موضوعات جدید از سر و گوش ما زیاده. فعلا برا بقای انجمن و بی ثمر نماندن زحمات صاحبان سایت، یه چندتا از سؤالات بی پاسخ رو جواب بدین.

من خودم شرمندم از این جهت که هیچ فعالیت مفیدی ندارم ولی دارم به نحوه فعالیت شما ایراد میگیرم. ولی وقتی به انجمنی مثل پ... فکر میکنم که چقدر فعاله، یکم اوضاع ایرانویج نگران کننده به نظر میاد.

البته اگر نیمه پر لیوان رو هم ببینیم (خوش بین باشیم) فعالیت مدیران از چند ماه پیش خیلی بهتر شده که جای سپاس داره. من که همینجا از همه تشکر میکنم.
تقصیر خودمونه.
به دادن پست های چتی و ایجاد بحث های اجتماعی روزمره و تیکه پرونی و ... عادت کردیم.

من سعی کردم کمتر در بخش آزاد پست بدم و فعالیتمو بیشتر بکشونم طرف بخش خودم. امیدوارم مدیران محترم بخش های دیگه هم فعالیت بخش آزادشونو کمتر کنن.

از بقیه کاربران هم میخوام از ایجاد مباحثی که آدمو ترقیب می کنه که جواب بده، در بخش آزاد خودداری کنن.
سلام
باور نمیکنید ولی اعتراف میکنم
بخش ازاد را قفل کنید یا هر یک هفته یک روز بازش کنید بنظر من خیلی بهتره
من اینقدر چت کردم و بخش ازاد که امتحانی که رتبه اول بودم را خراب کردم
بنظر من تایپک مرد بده دختر خوبه کادو عروسی جشن تولدو همه را پاک کنید
اما دوست عریر یادتون نره من تو چند تا فروم هستم بعضی جاها تو گفتگو ازادش خیلی خیلی پست میدن
بنظر من هر 1 هفته یک روز بخش ازاد را باز کنند و گرنه تمامی کابران ضربه میخوریم و من هم سعی میکنم دیگه پست چتی ندم ولی تا جایی که تونستم سعی کردن یه جوری جواب دوستان را بدهم.
موفق باشید
قفل شدن بخش آزاد فایده ای برای فروم نداره.
باید افراد، خودشون روی پست هاشون دقت داشته باشن.

لازمه که چند نفر پیدا بشن و اصلاً پست ندن (از فعالین در بخش آزاد). نام نبرم دیگه! خودشون می دونن.

من میگم تشکر کافیه (مثل علی جون). ما اعضای سایت همه با هم دوست هستیم و نیازی به هشدار دادن و این جور چیزها نیست.
پس بهتره که قضیه مسالمت آمیز حل بشه.

امین جان، شما از امروز دیگه توی بخش آزاد پست نده. حتی یکی هم پست نده. حتی اگر بهت حرفی هم زده شد جواب نده. اگر طاقت نیاوردی با پیغام خصوصی بگو تا خیال همه راحت بشه.
من هم همینکارو می کنم.

هرکی موافقه دستش بالا
سلام

دوستان
اینکه تو بخش آزاد پست ندیم ، از جواب دادن خودداری کنیم و ...
به نظر من راه صحیح این نیست ؛ بخش آزاد خوب یه بخش ، فعالیتش بیشتره ؛ مشکل هم فعال بودن بیش از حد این بخش هم نیست ، الان مشکل اینه که مباحث بخش آزاد تو بخش خودش صورت نمیگیره ،،
توی فلان بخش ، یکی یه حرفی میزنه ، یکی دیگه جوابشو میده ؛ و و و تاپیک میشه چتی ؛ به موضوع کلی هم اصلا ربط نداره.

بازم به نظر من نحوه مدیریت باید درست بشه ،، مدیرا پست هایی رو که میبینند داره رو به چتی میره پاک کنن ؛ دیگه قرار نیست محیط دوستانست ، به آبروی سایت لطمه وارد شه که ؛

حرف آخرم اینه که مشکل در نحوه ی مدیریت ضعیف بعضی مدیراست
(ناراحت شدین ببخشید)
(۱۹-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۲۱:۱۲)babyy نوشته است: [ -> ]بازم به نظر من نحوه مدیریت باید درست بشه ،، مدیرا پست هایی رو که میبینند داره رو به چتی میره پاک کنن ؛ دیگه قرار نیست محیط دوستانست ، به آبروی سایت لطمه وارد شه که ؛

حرف آخرم اینه که مشکل در نحوه ی مدیریت ضعیف بعضی مدیراست
(ناراحت شدین ببخشید)

سلام
حرف اخرت خیلی بی ربط بود
خجالت بکش یکی مثل اقا علی علی ,حامد , پیمان جان و ...... خیلی ها زحمت میکشن واسه اینجا حتا من مدیرهای اینجا هم تا 5 صبح دیدم که انلاین بودن و پست میدادن
جناب وقتی میخواهید خیلی اصول گرا فروم را بیبینید خسته میشند بچه ها از تکرار بودن سوال و جواب دادن در زمینه کامپیوتر و .....
فقط باید در حد نرمال باشه بخش ازاد که البته وقتی میایی نظر میدی میگی مدیرها .... اینجوری هستند بد نیست بری یه فروم دیگه هم بیبینی
و یه تشکر هم به تمام مدیران بکنید
[تصویر:  1247326848.jpg]
سلام

این در جواب شما
نقل قول: توی فلان بخش ، یکی یه حرفی میزنه ، یکی دیگه جوابشو میده ؛ و و و تاپیک میشه چتی ؛ به موضوع کلی هم اصلا ربط نداره.
دلیلش هم اینه که اولا ما داریم در مورد ایرنویج صبحت میکنیم ؛ نه فروم های دیگه .
دوما من گفتم بعضی مدیرا
سوما ببخشیدا ، شرمنده ی همه ، توهین نشه ، شما میگی :
نقل قول: حتا من مدیرهای اینجا هم تا 5 صبح دیدم که انلاین بودن و پست میدادن

این مدیریت نیست ، منظورم از مدیریت مدیریت هست ؛

چهارم عرض نکردم مدیریتی نداره کسی .

به قول crazyfull در پاسخ به یکی از کاربرها ؛ تجربه ثابت کرده بحث با شما بی نتیجه است ؛
پس دیگه بحث نمیکنم باهاتون.
من كاملا با لولي (ببخشيد لويال)موافقم
اگه دوستان دنبال چت و پيدا كردن شوهر هستند بهتره به سايت هاي مربوطه مثل كلوپ يا همين لايف مسنجر امين مراجعه كنند
داره يواش يواش حالم از اين همه ازدواج و پسر ها اينجوريند دختر ها فرشته اند و... بد ميشه الان اگه اسم تايپيك با متنشواقعيت داشت عمرا ميامدم تو ببخشيد اشتباه اومدم باي باي
(۱۹-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۱۰:۳۴)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

این در جواب شما
نقل قول: توی فلان بخش ، یکی یه حرفی میزنه ، یکی دیگه جوابشو میده ؛ و و و تاپیک میشه چتی ؛ به موضوع کلی هم اصلا ربط نداره.
دلیلش هم اینه که اولا ما داریم در مورد ایرنویج صبحت میکنیم ؛ نه فروم های دیگه .
دوما من گفتم بعضی مدیرا
سوما ببخشیدا ، شرمنده ی همه ، توهین نشه ، شما میگی :
نقل قول: حتا من مدیرهای اینجا هم تا 5 صبح دیدم که انلاین بودن و پست میدادن

این مدیریت نیست ، منظورم از مدیریت مدیریت هست ؛

چهارم عرض نکردم مدیریتی نداره کسی .

به قول crazyfull در پاسخ به یکی از کاربرها ؛ تجربه ثابت کرده بحث با شما بی نتیجه است ؛
پس دیگه بحث نمیکنم باهاتون.

سلام
اول این کارم واسه این بوده که یک نفر غریبه میمود اینجا پست شما را میخوند فکر میکرد اینجا سایت اسکلی هست و اعتبار سایت و همه اعضای فروم میمود پایین
2 این جواب هم دادم که یه ادمی مثل شما نیاد اینجا حرف بیراه بزنه
3 این جواب من در کل بوده و اشاره به فرد خاصی نکرده که شما باشید و واسه خودت اینجا بگی من بحث نمیکنم من همه کسیو ادم حساب نمیکنم که بخوام کل کل کنم با عکس و مدرک ثابت کردم که حرف بیراهه داری مبزنی
4 تو چقدر جواب افراد را دادی چند درصد سوال میپرسیدی و چند درصد جواب میدادی !!!!!!
بیبین یه مدیر مثل اقا علی چقدر پست میده و چقدر تلاش میکنه واسه اینجا هر وقت تعداد پستهات بالا بود و فعالیت بالایی داشتی و بهتر از مدیران بودی بیا حرف بزن
فکر کنم تمام جواب فکرهای اشتباهتو دادم.
(۱۹-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۴۲:۰۳)yazdani نوشته است: [ -> ]من كاملا با لولي (ببخشيد لويال)موافقم
اگه دوستان دنبال چت و پيدا كردن شوهر هستند بهتره به سايت هاي مربوطه مثل كلوپ يا همين لايف مسنجر امين مراجعه كنند
داره يواش يواش حالم از اين همه ازدواج و پسر ها اينجوريند دختر ها فرشته اند و... بد ميشه الان اگه اسم تايپيك با متنشواقعيت داشت عمرا ميامدم تو ببخشيد اشتباه اومدم باي باي

سلام
با تمام حرفات کاملا موافقم کاش میشد 100 تا تشکر از شما میکردم دوست عزیز
بچه ها بیاین دعوا....
بخش آزاد سایت ایرانویج همیشه دلیل محبوبیتش بوده و هست و بخاطر همین خیلیا پاشون اینجا گیر میشه ! خیلی از دعواها و کدورت ها بین اعضای این سایت بخاطر همین بخش بوده . . . خودم شاهد چندتاش بودم یه بار هم خودم گرفتارش شدم . . . !
خوشبختانه مدت هاس که دیگه اونطرفا پیدام نمیشه (با اینکه زیاد به سایت سر میزنم).

قدیما که تا این حد فعال نبود ( هرچند اون موقع ها هم خیلی فعال بود ) ولی یه مدتیه وحشتناک شده! بنظرم اگه حذفش کنن کلی خرج سایت میاد پایین ! Biggrin
صفحه‌ها: 1 2