ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استادن smtp راهنمايي كنند براي ارسال ايميل ميليوني
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام و عرض ادب به تمامس استادن عزيز
من ميخوام به حدود 7 ميليون كاربر خارجي ايميل تبلغاتي بفرستم اما اينsmtp دستو پامه بسته:Sad
Sad1-از smtp سايتم براي تستن استفاده كردم و در طاهر ايميل فرستاده ميشو ولي هيچ كدوم از انها به مقصد نمي رسيد.چرا؟
2-از smtp جي ميل استفاده كردم كه بيش از 50 تايي را نميفرسته و بعديها فولوارد ميشن
3-و ازsmtp رايكان هم كه ميدونيد جواب نميشه گرفت
به نظر شما دوستان راحل چيه؟؟؟
خواهشن راهنمايي كنيد.
به این کاری که می خوای بکنی می گن اسپم
در کل نمی شه
(۱۹-تير-۱۳۸۸, ۲۰:۲۸:۰۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]به این کاری که می خوای بکنی می گن اسپم
در کل نمی شه
جناب هادي مي دونم معنيش اسپمهClapولي براي خارجش ميخوام
ولي من مي دونم كه در ايران ميفرستند اون هم بع تعداد زيادSad
اینو تست نکردم شاید بهت جواب بده
یکی از نرم افزارهای میل سرور را دانلود و روی کامپیوتر شخصیت نصب کن
بعد آدرس smtp سرورت را آدرس کامپیوتر لوکال خودت بده که هیچ pliceی روش نزاشتی
احتمالا تا بینهایت ایمیل بتونی اسپم کنی
از همین حالا هم 3-4تا فحش برات گذاشتم کنار اگه به ایمیل من چیزی بفرستی :))))
یاهو خیلی سخت گیره تقریبا فقط از یه سری ای پی خاص ایمیل دریافت می کنه بقیه رو مستقیم می فرسته توی بالک
اگه از encoding مربوطه MIME استفاده کنینی تو bulk نمیره
متاسفانه تا به حال هيچ نتيجه اي نگرفتم
ضمنا" اين اسپم مربوط به كشورهاي عربي ميشهQuestion
من با استفاده از smtp يك سايت ايميل فرستادم ولي بعد از 24 ساعت ايميلها مي ريسيد؟
سوال درسیدی یا جواب دادی این مشکل از smtp سایت باید باشه یه بافر داره که اول می ره تو بافر اگه سرور شلوغ باشه طول می کشه ارسال بشه
حداكثر روزي چند تا ميل اگر با استفاده از smtp سايتي بفرستم مدير سرور نمي فهمه و مشكلي پيش نميادAmaze
و اگر از يك سروري كه هاست واريز ميده هاست بخرم و از ان استفاده كنم چي؟؟
و در اخر از مقدار هاست و بندويچي ربطي به ارسال ايميل داره يا نه؟؟؟
هاست های وارز مستقیم می رن تو بالک
میل ها هم اگه گزارش بشن که اسپم هستند و دیتاسنتر هم معتبر باشه حتی سرور رو هم داون می کنن اگه خود ادمین هم کاری نکنه
سرور ما رو یه بار به همین خاطر داون کرده بودن به خاطر ایمیل های که گزارش شده بود اسپمن
صفحه‌ها: 1 2