سلام دوستان
من قبلا یه ویروس خفن گرفتم، بعد از چند روز تونستم پاکش کنم
اما حالا نمی دونم چرا وقتی VB رو نصب می کنم آنتی ویروسم Error میده که توی پوشش ویروس داره حالا نمی دونم چی کار کنم که بتونم VB رو بدون مشکل نصب کنم
توضیحات:
آنتی ویروسم آپدیت همین امروز و VB رو از روی CD نصب می کنم
حتی فایل نصب رو توی هاردم کپی کردم و اسکن کردم اما ویروسی نبود چه جوری میشه که اینطوری میشه؟؟؟
خیلی به VB احتیاج دارم لطفا کمکم کنید.
یه توضیح دیگه:
من وقتی که فایل اجرایی که نامش Setup باشه رو اجرا می کنم 3،4 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه اما یه فایل دیگه مثلا 3 برابر حجم اون برنامه رو اجرا می کنم به 2 ثانیه نمی کشه که اجرا میشه
نمی دونم این همون ویروس Setup.exe ست یا نه
سلام.
ببین میتونی سیستمت رو restore کنی به چند روز پیش.
(۱۹-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۱۸:۲۱)toopdanlod نوشته است: [ -> ]آنتی ویروسم آپدیت همین امروز و VB رو از روی CD نصب می کنم
حتی فایل نصب رو توی هاردم کپی کردم و اسکن کردم اما ویروسی نبود چه جوری میشه که اینطوری میشه؟؟؟
آخه بعضی آنتی ویروس ها الکی خوش هستند, خوششون میاد به چیزهای نامربوط گیر بدند
مثلا من یه بار یه برنامه گرافیکی نوشته بودم بدون حتی یه خط کد مخرب, بعد از کامپایل آنتی عزیز برنامه خودم رو به عنوان ویروس معرفی می کرد!
شما نگاه کن ببین آنتی چه نوع ویروسی رو شناسایی می کنه, بعد اون ویروس رو جستجو کن روی نت و اطلاعاتش رو به دست بیار. ببین اصلا چیز مهمی هست یا نه. ممکنه مثلا آنتی ویروست یه کیلاگر رو شناسایی کرده باشه که در این مورد می تونی راحت اینترنت رو قطع کنی و برنامه رو با خیال راحت نصب کنی. (کیلاگر مثال بود ها)
درسته خیلی از آنتی ویروس ها اینطورین اما بعد از اینکه وی بی رو نصب می کنم و ارور میده دیگه هیچ فایل exe ای رو نمی تونم باز کنم. آقا پیمان اون قسمت هم غیر فعال میشه.
میشه برنامه هایی که می خوام رو از Safe mode برم نصب کنم؟؟؟
آخه توی Safe mode می گن ویروس اجرا نمیشه
(۲۰-تير-۱۳۸۸, ۰۴:۵۵:۲۲)Darg نوشته است: [ -> ]شما نگاه کن ببین آنتی چه نوع ویروسی رو شناسایی می کنه, بعد اون ویروس رو جستجو کن روی نت و اطلاعاتش رو به دست بیار. ببین اصلا چیز مهمی هست یا نه. ممکنه مثلا آنتی ویروست یه کیلاگر رو شناسایی کرده باشه که در این مورد می تونی راحت اینترنت رو قطع کنی و برنامه رو با خیال راحت نصب کنی. (کیلاگر مثال بود ها)
دو نوع ویروس پیدا می کنه. یکیش کیلاگر که مشکلی با اون ندارم اما اون یکی ویروس که اسمش دقیقا یادم نیست اما تو مایه های win32\virut بود یه چیزهای اضافی تو اسمش داشت اونارو یادم نیومد، هیچ سایتم اطلاعاتشو نداره
در هر حال ممنون دوستان
سلام
خوب هستيد
فكر كنم دستگاه شما هنوز الوده است .
شما وي بي رو توييك شاخه ديگر نصب كن ببين مشكل بر طرف ميشه يا نه
اگر نشد از روي يك سي دي و يا سورس ديگه اين كار رو بكن
به اميد ديدار
خوب اگه به برنامت مطمئنی آنتی رو غیر فعال کن بعد vbرو نصب کن منم این مشکلو داشتم
مطمئن هستم dll چون همین دیروز CDشو خریدم از روی سی دی هم نصبش کردم اما میگم وقتی نصب کردم دیگه نتونستم فایل Exe اجرا کنم هیچی
درست شد. ویروس هنوز هست اما بهش کلک زدم وی بی رو نصب کردم. اسم فایل نصبش Setup.exe بود کپی کردم تو کامپیوتر، بعد Rename کردم و ریست بعد درست شد دیگه نه Error داد نه اینکه ویروس پخش شده اما یه مشکلی با وی بی دارم که تو بخش نرم فزار جاش
بازم از همتون ممنونم