ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Adapter
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام.
یه سوال ساده از بچه های الکترونیک دارم(سخت و زیاد تخصصی نیستWink )
می خواستم بدونم که adapter های موجود در بازار که خیلی هم استفاده دارن مثلا برای تلفن ، شارژ موبایل ، لپ تاپ و ... به ما در هر صورت ولتاژ ثابت می دن؟
یعنی اگه به یه adapter که ولتاژ 220 ولت AC وارد شه و 9 DC تحویل می ده، ولتاژ 180 ولت وارد شه بازهم همون 9 DCرو تحویل میده یا اینکه به نسبت پایین میاد؟
یا اینکه اگه ولتاژ ورودی نوسان کنه خروجی هم نوسان می کنه؟
اگه سوئيچينك باشه تغيير نمي كنه !!

( البته بازم يه محدوديتي داره )

معمولي هاي كه ترانس و رگولاتور دارن اگه ولتاژزياد بشه تغيير نمي كنن !

در غير اينصورت به صورت خطي كم و زياد مي شن !
ممنون ، اما جواب قطعی نگرفتم،017
مثلا در مورد لپ تاپ:آداپترش در برابر نوسان برق نوسان خروجی داره؟At
(۱۹-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۲۳:۱۲)kasrakhan نوشته است: [ -> ]با سلام.
یه سوال ساده از بچه های الکترونیک دارم(سخت و زیاد تخصصی نیستWink )
می خواستم بدونم که adapter های موجود در بازار که خیلی هم استفاده دارن مثلا برای تلفن ، شارژ موبایل ، لپ تاپ و ... به ما در هر صورت ولتاژ ثابت می دن؟
یعنی اگه به یه adapter که ولتاژ 220 ولت AC وارد شه و 9 DC تحویل می ده، ولتاژ 180 ولت وارد شه بازهم همون 9 DCرو تحویل میده یا اینکه به نسبت پایین میاد؟
یا اینکه اگه ولتاژ ورودی نوسان کنه خروجی هم نوسان می کنه؟

نه نه اصلاً از این کارا نکنین!
این آداپتورهای ترانسی ولتاژ خروجیشون که اصلاً دقیق نیست چه برسه به نوساناتش. اکثرشونو اگه رو 12 تنظیم کنین و با ولتمتر اندازش بگیرین یه چیزی دوروبر 16.5 ولت نشون میده !

نوع سوئیچینگا نسبتاً دقیقه و در مقابل نوسانات مقاومه ولی باز پیشنهاد میکنم در مورد دستگاههای حساس و گرونقیمت مثل لپ تاپ از آداپتور مخصوص خودش استفاده کنین.