سلام
دوستان یه چیزی بگم ؟
من چن وقت پیش به موتور با pwmپالس میدم میکرو هنگ میکرد بعدش که خازن ها رو گذاشتم مثل ساعت کار میکرد !!
اصلا فکر نمی کردم که تو یه موتور کوچولو هم باید فیلتر گذاشت
در مورد موتور من یه دونه از روبوایکیو 1000دورشو خریدم موتور خوبیه ولی اگه میخاین واسه ربات استفاده کنین باید کار با pwm رو هم یاد بگیرین چون واسه ربات های معمولی سرعتش زیاده!
من هرچی گشتم ورودی تغذیه آپ امپ ها رو پیدا نکردم !! مثبت کجاست !؟!
تغذیه دیود ها ؟! هرچی دنبالش میرم به جایی نمیرسه !
بجای اون ترانزیستور دیگه از چه ترانزیستور هایی میشه استفاده کرد ؟ چندتا دیگه هم بگو! فکر نمیکنم به همین راحتی بتونم پیداش کنم ! اینجا همش یه فروشگاه قطعات الکترونیکی داره! اونم . . . شاید آخرش محبور شدم چندتا رگولاتور موازی کنم !
آره فراموش کردم. بهتره تغذیه آپ امپا رو به 7.5 ولت ورودی رگولاتور وصلشون کنیم. اونموقه یه تقسیم ولتاژ مقاومتی تو خروجی آپ اوپا لازمه تا به میکرو داده بشه.
منظورتون از دیودها کدومان؟! تو مدار آخری که دیود نداریم! اگه منظورتون مدار قبلی تو پستای اولیه ، هر جفت دیود فرستنده و گیرنده رو تو یک پکیج تو این مدار قرار دادیم که چهار تا پایه داره. عین خود سنسور.
اون ترانزیستور مشهور و پر کاربردیه و بین 100 تا 200 تومن ممکنه بهتون بدن
در 324 پایه 4 مثبت و 11 منفیه !
کدوم دیود رو می گی ؟
هر ترانزیستور مثبت می تونی بذاری !
------------------------------------------------
مثل اینکه ایلگار جون یه دو دقیقه زود تر ارسال کرد ×
منم یه مدار پیشنهاد کنم ؟ همونیه که الان روش کار میکنم استفاده از یک lm567 و یه 74hc4051 که 8 تا سنسورو ساپورت کنه که در کل از میکرو 4 تا پایه واسه سنسورا اشغال میشه نویزم نمیگره شما نظرتون چیه ؟
نقل قول: منظورتون از دیودها کدومان؟!
منظورم همون پکیجی بود که کشیدین !
پس با همون 7.5 که گفتین برای آپ امپ درست میشه . . .
نقل قول: منم یه مدار پیشنهاد کنم ؟ همونیه که الان روش کار میکنم استفاده از یک lm567 و یه 74hc4051 که 8 تا سنسورو ساپورت کنه که در کل از میکرو 4 تا پایه واسه سنسورا اشغال میشه نویزم نمیگره شما نظرتون چیه ؟
برای ما تازه کارا که مطمئنن سخت میشه !
نقل قول: در نقشه ای که مدیر انجمن trip3000گذاشتن برای موتور ...
کسی میتواند این دیودها را برای من توضیح بدهد؟
جریان برگشتی از موتور چه طور پیش می آید که این دیودها جلویش را می گیرند؟
همه دیود ها که دو جور وصل شدند یک نوع که آندش به زمین وصل است و کاتدش به موتور و ترتیب دیگر دیودها این طوری هست که آند به موتور و پایه خرو.جی بافر و کاتد آن به 12 ولت وصل شده است
من اصلا از این قسمت مدار سر در نیاوردم
در ضمن جریان برگشتی چه کار می کند که میخاهیم جلویش را بگیریم؟
نقل قول: راستی یه سوال فنی اگه پایه های isp میکرو بدیم به l293 بعد بیایم روی مدار میکرو را پرگرمر کنیم و میکرو درست پرگرمر نشه و با در اوردن l293 مشکل حل بشه میشه بین l293 و پایه ها یه 4148 گذاشت و مشکل حل کرد /؟
این دیودها مگه چی کار می کنن که شما اینها رو گذاشتین و مشکلتان حل شد؟
(۱۸-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۰۲:۴۳)maxn@morteza نوشته است: [ -> ]منم یه مدار پیشنهاد کنم ؟
حتماً .ممنون میشم.
(۱۸-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۰۷:۱۰)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]برای ما تازه کارا که مطمئنن سخت میشه !
قرار نیست که اینجا روبات بسازیم. قراره از نظر تحلیلی بریم جلو و هر کی هر جوری دوست داره واسه خودش ربات میسازه. تا اینجا هم که خوب اومدین
درود عزیز، دیودها هرز گردن . وقتی جریان یک سیمپیچ به یکباره قطع میشه چون همچی چیزی تو سلف امکان نداره یه ولتاژ معکوس و تقریباً دوبرابر ولتاژ لحظه قطع رو دو سر سیمپیچ میفته که ممکنه به آی سی ها و ترانزیستورها صدمه بزنه.
چون دیود بصورت برعکس نصب شده، در حالت معمولی تأثیری تو مدار نداره ولی وقتی ولتاژ معکوسه سیمپیچ روش میفته اونو تقریباً اتصال کوتاه میکنه
من فکر میکنم دلیل اینکه دیود ها جفت جفت در دو حالت تو مدار قرار گرفتن اینه که جریان از دو جهت میتونه تو موتور برقرار بشه. موتور دی سی (ساعتگرد و پادساعتگرد) . . . ولی هنوز نمیدونم جریان برگشتی کجا میره ؟ چی میشه ؟! بنظر من جریان برگشتی باید یاز بره تو آی سی.
چون بالا که نمیتونه بره بخاطر ولتاژ 12 که بالای دیود هست. پایین هم که بخاطر دیود پایین نمیتونه بره! راه نمیده!
میشه بگید کجا و چطوری اتصال کوتاه میشه ! این موضوع خیلی عذابم میده !
نقل قول: قرار نیست که اینجا روبات بسازیم. قراره از نظر تحلیلی بریم جلو و هر کی هر جوری دوست داره واسه خودش ربات میسازه. تا اینجا هم که خوب اومدین
آره! نمیدونم از شما رفقای ایرانویجی چطور تشکر کنم! فکر نمیکردم به همین راحتی یه روزی این چیزا رو یاد بگیرم !
نقل قول: این موضوع خیلی عذابم میده
والا منم سر در نمیارم که کجا میره !!
من سنسور cnz2179 را چن تایی داشتم حالا نم دانم چه جوری آنها را راه بندازم که درست عمل کنند
کمک کنید