یه کریم میتونین بکنین:
برنامه آکروبات که هست، معمولیاش ریدر. نوع رایترش هم هست که تو هر محیطی دکمه پرینترو بزنی صفحه اون محیطو تبدیل به PDF تو سایز A4 میکنه. اونو هر جایی میتونین ببرین و پزینت بگیرین. فقط تو لحظه پرینت حواستون باشه که زومش 100% حتی 98.5% هم سایزش استاندارد نمیشه.
البته حالا شاید آکروبات رایتر تو بازار پیدا نشه اما نوع پروفشنالش هست که اون امکانات رو هم داره.
مهندی این اکروبات پرو حدود یه گیگ جا می گیره و ارزشش رو نداره !
می شه از نرم افزارهای زیر استفاده کرد که راحت تر و مناسب ترن :
PDF Creator 2.0
Word to PDF Converter 1.0
PDF FACTORY
.......
عجــــــــــب!
فکر میکنم همون ورد راحتر باشه! میشه به تصویر اندازه داد!
ولی چرا خروجی تصویر پروتیوس اونقدر بزرگه! نکنه فقط بزرگ به نظر میرسه و موقع چاپ درست بشه. شما امتحان نکردین؟
مهندس موقع چاپ درست می شه !
بهتر اینه که یه پرینتر مجازی نصب کنی ( همونی برنامه هایی PDF درست می کنن ) و با خود پروتئوس پرینت بگیری تا خیالت بابت اندازه راحت باشه !
نقل قول: بهتر اینه که یه پرینتر مجازی نصب کنی ( همونی برنامه هایی PDF درست می کنن ) و با خود پروتئوس پرینت بگیری تا خیالت بابت اندازه راحت باشه !
ایول! الان فهمیدم منظورتون چیه ! broad gun pdfmachine نصب کردم. موقع پرینت یه فایل پی دی اف می سازه...
سوراخ کاری رو نمی گین ؟ بوردی که میگیرید سوراخ داره یا خودتون سوراخ می کنین؟
مهندس یه موتور 6 یا 12 کوچولو بخر !
یه سه نظام کوچیک هم بخر و بچسبون سرش !
حالا فقط کافیه مته ( 1 یا 0.8 ) رو وصل کنی و موتور رو روشن کنی !!!!
البته شما که مایه دار ( یاد آهنگ بچه مایه دار کارآموز افتادم ) هستی برو از این مینی دریل ها بخر !!
ستشون از 15 تومان شروع می شه ! ( 15 تومانیهاشون هم کارت رو جواب می دن )
یه مدل 30 تومانی هستش که سه نطام خوبی داره ( مثل سه نظام دریل معمولی می مونه و نمی خواد برای هر مته سه نظام خودشو بذاری ) و 30000 دور دقیقه هستش و من اونو پیشنهاد می کنم !!!
با سلام
وقتی وارد این قسمت شدم فکر کردم مثل آموزش avr ساخت رباط رو به زبون ساده آموزش می دید ولی همش سوالای بقیه بود آخه من هیچی از ساخت رباط نمی دونم،باید چیکار کنم؟
خوب مهندس شما هم از یه جا شروع کن !
تو تایپیک های صفحه اول توضیحات لازم هستش !
تو ربات 3 تا آی سی LM358 هست و هر کدومشون یه جفت ورودی دارن. تو این مدار فقط یکیشون هست. ورودی مثبت هر کدوم که باید از دیود گیرنده بیاد. ولی منفیش نه. مشکلی نداره همین ورودی منفی رو مستقیم به بقیه آی سی ها هم بدم؟ خودم فکر می کنم مشکلی نداشته باشه. جون فقط با سطح ولتاژ کار داره دیگه!
اینطوری خوبیش اینه که به جای مقاومت 10 کیلو و 560 اگه دو تا پتانسیومتر بذارم همه آی سی ها با هم به یه اندازه تنظیم میشن! یعنی فقط یه مقاومت 10 کیلو و 560 برای 3 تا آی سی . . .
چی گفتم!؟! اگه متوجه منظورم نشدین بگین مدار رو بکشم ...
مهندس می گی پایه دو آپ امپ ها رو بهم وصل کنیم !
خوب می شه !
ولی بهرته که هر سنسور یه پتانسیومتر مخصوص داشته باشن تا دقیق تنظیم بشن !
آره! پایه های 3 و 6 که ورودی های منفی هستن رو به هم وصل کنم. 3 تا آی سی دارم که از 5 تا آپ امپشون می خوام استفاده کنم. پس میشه پایه های ورودی منفی همه رو با هم یکی کرد . . . 5 تا !؟!
من فکر می کردم اینطوری بهتر میشه! همه سنسورها به یه میزان تنظیم میشن! همشون یه جور میشن دیگه! نه ؟!