ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش ساخت ربات از صفر تا جایی که بتونیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
مهندس اینو می گم :
رو این , چنین کارهایی که گفته بودم رو انجام دادم !:

[تصویر:  IMG_4855.JPG]

اون SMD فرق داشت یکم !
نقل قول: مهندس عنکبوتی عزیز این L298 هاتو چه جوری سوزوندی ؟ من یه دونه دارم پایه هاش شکسته میخام بسوزونمش ولی نمیسوزه !
مدار شورت هم کرد ولی بازم سالمه
آخه من جواب نمی گرفتم گفتم شاید سوخته! شایدم رطوبت اینجا یه نویز سنگینی بهش میداد کار نمی کرد! Biggrin
خوب شد یادم انداختی برم به پایه هاشون پین لحیم کنم دوباره بیفتم به جونشون شاید درست بشه!

آقای علی آقا چی ساختی !!! هردفعه عکسشو میبینم کف میکنم! طرح روش رو هم با اتو انداختی؟!
اتفاقا یه سوال :
برای طرح زیر بورد تو پروتیوس موقع پرینت فقط باید از bottom copper پرینت گرفت. برای طرح روش چیه! اگه همونطوری از top copper پرینت بگیریم که نمیشه! چون اگه بخوایم همونو رو بورد از بالا بندازیم وارونه میشه! نه؟! یعنی با طرح پاین مچ نمیشن! Biggrin
اینو کمتر از 10 روز ساختیم !
چی فایده که سرعتش کم بودش

مهندس طرح روش هم با اتو هستش !

و برای برد لایه بالا باید میرور کنی !
آینه اش می کنه !
نقل قول: و برای برد لایه بالا باید میرور کنی !
آینه اش می کنه !
موقع پرینت از طرح بالاش toggle board flip رو فعال کنم؟ (اون بالا به کلید هست عکس دو تا گونیا داره) من اینو پیدا کردم. میرور کجاس؟
مهندس موقع سیو کردن عکس یا پرینت گرفتن یه تیک وجود داره که نوشته MIROR !
یه نگاه کنی پیداش می کنی !

این toggle board flip فقط کارش چرخوندن به اینور اونوره ! ( مثلا 90 درجه به راست بچرخونه ) و احتمالا تو عکس ها این قضیه رو دیدن !
سلام
برای گردش ربات در پیچ ها کسی راه حلی داره ؟
میخاهم که رباتم یکی از چرخ ها به جایی اینکه خاموش بشود دور بر عکس داشته باشد تا سریع تر باشد
می شود؟
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۳۹:۱۹)درود نوشته است: [ -> ]سلام
برای گردش ربات در پیچ ها کسی راه حلی داره ؟
میخاهم که رباتم یکی از چرخ ها به جایی اینکه خاموش بشود دور بر عکس داشته باشد تا سریع تر باشد
می شود؟

چرا نشه! ولتاژ دو سر یکی از چرخ ها رو برعکس کن
اگه از موتور DC استفاده بشه میشه ولتاژو برعکسش کرد اگه استپره باید شیفت راستو چپش کرد
با عرض سلام
من حدود 3 هفته است که می خوام ربات بسازم. در اینترنت هم هرچی گشتم نتونستم نقشه ی درست و حسابی گیر بیارم! تا اینکه مجبور شدم خودم یه روبات طراحی کنم ساده ترین روباتی که طراحی کردم و جواب داد روبات تعقیب کننده نور بود. البته من برنامه نویسی میکرو را سال گذشته یاد گرفته بودم و الان فوق دیپلم الکترونیکم.

روبات دوم من ربات تعقیب خط است این ربات را هنوز نتونستم بسازم چون هرکاری می کنم سنسوراش جواب نمی دن و هیچ فرقی بین خطوط مشکی و سیاه نمی ذارن. (با عرض پوزش من وقت ندارم که تمام این تاپیک را بخونم) مدل این سنسور ها CNY70 هست ولی فقط تا سه میلی متر اون هم با آپ امپ LM324 جواب میده البته ولتاژ آپ امپ پنج ولته و مقاومت 270 اهم با دیود مادون قرمز و مقاومت 10 کیلو با فتو ترانزیستور بسته شده. در ضمن سایر قسمت های ربات درست کار میکنند. با اجازتون فیل پیوست و قرار میدم.
[attachment=3758]

خوشحال میشم اگه یه نقشه ی جمع و جور با برنامه و کاملا تست شده قرار دهید
با تشکر فراوان.
مهندس مقاومت 270 اهم رو بذار 100 اهم !

10 کیلو رو هم بذار 27 کیلو !

بعد اگه می تونی از فرستنده و گیرنده معمولی استفاده کن !
سلام ولی به نظز من این ریگلاتورو نوع مصرف و................ زیادم مهم نیستن Biggrin یه روبات میزارم زیر نفر دوم مسابقات تبریز خانه کارگر این بود روبات اولی 8 ثانیه بود رکوردش یه پیست 7/8 مترو اینم که میزارم رکوردش 12 ثانیه بود فقط سادگی روبات ببینید از فرستند گیرنده ساده 2میل استفاده کرد بود هر سنسور به کمک 3تا مقاومت فقط به میکرو وصل شده بودن و موتوراشم با یه درایور ساده کار میکرد 8 تا هم باطری قلمی قابل شارژ اینم که سلیقشه Biggrin
[attachment=3823]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30