۲۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۰۲:۰۳
۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۴۴:۵۶
دوست عزیز سلام من خیلی به اینکار علاقه دارم و می خوام طریقه ساخت ربات را یاد بگیرم
ایا اموزشگاهایی هستند که من بتونم در تهران ثبت نام کنم در ضمن بنده یک پسر چهارساله هم دارم که استعدادش تو این کار خوب است اگر شما جایی را در تهران سراغ دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید ببخشید که تو این پست نوشتم
ایا اموزشگاهایی هستند که من بتونم در تهران ثبت نام کنم در ضمن بنده یک پسر چهارساله هم دارم که استعدادش تو این کار خوب است اگر شما جایی را در تهران سراغ دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید ببخشید که تو این پست نوشتم
۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۵۴:۰۹
(۲۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۴۴:۵۶)..mehdi نوشته است: [ -> ]دوست عزیز سلام من خیلی به اینکار علاقه دارم و می خوام طریقه ساخت ربات را یاد بگیرم
من پیشنهاد میکنم به جای آموزشگاه , آموزش رو از طریق همین سایت دنبال کنید
در ضمن برای پیشرفت کودکان کیت های آموزشی رو پیشنهاد میکنم
این کیتها رو میتونید از سایت زیر خریداری کنیدhttp://www.nad-co.com/
با تشکر
۱۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۴:۵۴:۰۸
دوستان اینجا بیشتر سوال و جواب چند نفر شده .پس آموزش ربات چی شد ؟!
بهتر نیست چند تا نقشه در سطوح مختلف بزارید . اونوقت اگه کسی سوالی داشت بیاد بپرسه ؟ و در کنارش آموزش ها رو هم ادامه بدید
بهتر نیست چند تا نقشه در سطوح مختلف بزارید . اونوقت اگه کسی سوالی داشت بیاد بپرسه ؟ و در کنارش آموزش ها رو هم ادامه بدید
۲۱-بهمن-۱۳۸۸, ۰۹:۲۰:۰۵
دوستان من یه سوال در مورد موتور ربات دارم می خوام بدونم اگر ما بخوایم از موتور dc استفاده کنیم و با چرخ دنده نیرو رو به چرخ ها منتقل کنیم ممکنه با یه مشکل روبرو بشیم و اون دور بالای چرخ هاست منظورم سرعته خب اگر ما برای یه موتور 9 ولت برای اینکه با این مشکل رو برو نشیم از ولتاژ تغذیه موتور کم کنیم ایا قدرت موتور هم کم میشه ؟
۲۱-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۲۷:۵۳
بله !
کم می شه !
بهتره PWM بذاری !
یا اینکه با چند تا چرخ دنده دیگه سرعتو کم کنی یا موتور گیربکس دار بگیری !!!!
کم می شه !
بهتره PWM بذاری !
۲۱-بهمن-۱۳۸۸, ۱۴:۳۸:۴۰
نقل قول: بله !
کم می شه !
بهتره PWM بذاری !
ممنون از راهنماییتون ایا روش استفاده از pwm برای موتور در سایت هست ؟
۲۱-بهمن-۱۳۸۸, ۱۸:۳۹:۳۲
شما یه سرچ کنی کلی مطلب میاد !
اینو ببین : http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=1695
تو این کتاب هم هستش : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=10869
اینو ببین : http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=1695
تو این کتاب هم هستش : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=10869
۲۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۳:۴۳:۵۹
یه سوال در مورد تغذیه ربات دارم می خواستم بدونم اگر بخوایم از باطری موبایل استفاده کنیم باطری چه نوع گوشی مناسبه و چند تا و چجوری باید به هم وصل بشن یا اگر خواستیم از باطری گوشی های تلفن بی سیم استفاده کنیم در ضمن اگر ما اینارو توی روبات جاسازی کردیم بعدا برای شارژ اونا باید چیکار کرد ؟
۲۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۳:۵۱:۱۸
مهندس تقریبا همه باتری های موبایل مثل هم هستن و قدرت هاشون تو یه حدودی هستش !
البته بعضی مدل های چینی خیلی ارقام بالایی رو باتریهاشون نوشته ! ( مثلا 3 آمپر ساعت )
و بسته به مدارتون داره که چند ولته و چقدر مصرف می کنه !
معمولا واسه برق 12 ولت سه تا باتری موبایل سری کفایت می کنه !
اگه مصرف موتورهاتون بیشتره که خوب دوبرابر می شه باتری هاتون !
( موازی )
و باتری های گوشی های بیسیم معمولا نیکل کادممیوم هستش و اونها هم خوب هستن !
ولی معمولا قدرت های پایینی دارن !
البته مدل های جدید از باتری نیکل هیدرید فلزی استفاده می کنن که خوب عالی هستن !
البته شما می تونین از باتری های قلمی شارژی نیکل هیدرید فلزی استفاده کنین ( معمولا واسه دوربین های دیجیتال خیلی استفاده میشن ) و چند تاشو با هم سری کنین برای رسیدن به ولتاژ مورد نظرتون !
باتری های سیلد هم گزینه خوبیه !
فقط یکم سنگینه !!
و واسه شارژ :
شما به یه منبح جریان ساده می تونید اونها رو شارژ کنید !!
منبع جریان هم نقشه اش همه جا هستش ! ( با یه رگولاتور ولتاژ و یه مقاومت میشه درستش کرد )
البته بعضی مدل های چینی خیلی ارقام بالایی رو باتریهاشون نوشته ! ( مثلا 3 آمپر ساعت )
و بسته به مدارتون داره که چند ولته و چقدر مصرف می کنه !
معمولا واسه برق 12 ولت سه تا باتری موبایل سری کفایت می کنه !
اگه مصرف موتورهاتون بیشتره که خوب دوبرابر می شه باتری هاتون !
( موازی )
و باتری های گوشی های بیسیم معمولا نیکل کادممیوم هستش و اونها هم خوب هستن !
ولی معمولا قدرت های پایینی دارن !
البته مدل های جدید از باتری نیکل هیدرید فلزی استفاده می کنن که خوب عالی هستن !
البته شما می تونین از باتری های قلمی شارژی نیکل هیدرید فلزی استفاده کنین ( معمولا واسه دوربین های دیجیتال خیلی استفاده میشن ) و چند تاشو با هم سری کنین برای رسیدن به ولتاژ مورد نظرتون !
باتری های سیلد هم گزینه خوبیه !
فقط یکم سنگینه !!
و واسه شارژ :
شما به یه منبح جریان ساده می تونید اونها رو شارژ کنید !!
منبع جریان هم نقشه اش همه جا هستش ! ( با یه رگولاتور ولتاژ و یه مقاومت میشه درستش کرد )
۲۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۴:۳۳:۴۶
مهندس دستت درد نکنه از اونجایی که من رشته ام کامپیوتره یه کم با این چیزا مشکل دارم ولی سعی می کنم خودمو برسونم واسه همینم سوالای پیش پا افتاده می پرسم
خودتون از نظر کیفیت و کارایی و حجم و سبک بودن و مقرون به صرفه بودن استفاده از باطری موبایل را توصیه می کنید یا قلمی شارژی؟
نقل قول: اگه مصرف موتورهاتون بیشتره که خوب دوبرابر می شه باتری هاتون !خب باطری ها رو موازی می کنیم که جریانشون بیشتر بشه حالا یه سوال اگر از مصرف موتور هامون بی اطلاع باشیم تکلیف چیه ؟
نقل قول: البته شما می تونین از باتری های قلمی شارژی نیکل هیدرید فلزی استفاده کنین ( معمولا واسه دوربین های دیجیتال خیلی استفاده میشن ) و چند تاشو با هم سری کنین برای رسیدن به ولتاژ مورد نظرتون !معمولا 1.2 ولت هستند برای رسیدن به مثلا 12 ولت بنظرتون تعداد زیاد نمیشه ؟شما از چی پیشنهاد می کنید ؟
خودتون از نظر کیفیت و کارایی و حجم و سبک بودن و مقرون به صرفه بودن استفاده از باطری موبایل را توصیه می کنید یا قلمی شارژی؟