ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش ساخت ربات از صفر تا جایی که بتونیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
(۱۹-اسفند-۱۳۸۸, ۱۲:۵۱:۵۸)sara asal نوشته است: [ -> ]
(۲۱-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۵۲:۵۵)alaska نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشید من شروع میکنم
فک کنم بهتر باشه ابتدا لیست قطعاتی که برای ساخت این ربات لازم هستند رو به صورت کامل اینجا بنویسین تا هر دوستی خواست قدم به قدم با انجمن جلو بره اینها رو تهیه کنه و همه با هم یک ربات رو بسازیم
اینطوری مشکلاتی که پیش میاد رو اینجا مطرح میکنیم و طرح ها و پیشنهاد هارو هم میگیم و فک کنم در آخر یه چندتایی ربات ساخته میشه

سلام دوست عزیز
فکر کنم شما تازه میخواهین شروع به ساخت ربات کنین
خوب مشخص کن از چه رباتی میخوای شروع کنی و الآن قطعات چه رباتی را میخوایی؟؟؟؟؟؟
سلام من اصلا هيچ اطلاعاتي در مورد روبات ندارم ولي دوست دارم ياد بگيرم يعني تصميم گرفتم كه ياد بگيرم اولش بايد چه چيزهاييو ياد بگيرم؟ از چي شروع كنم ؟
سلام دوست عزیز
به خونه خودت ایرانویج خوش اومدی HappyHappyHappy

پیشنهاد من همین خود ایرانویج هستش ...کمی سرچ کنی همه چیز درباره آموزش رباتیک میتونی توش پیدا کنی Wink

البته اول باید الکترونیک رو بلدباشی وکمی هم از مکانیک سردربیاری
زیادم سخت نیست QuestionQuestion

میتونی شروع کنی وهرجایی به مشکلی برخوردی ما ودیگر دوستان عزیز در خدمت هستیم ClapClap

موفق باشی
سلام

هيچكدومتون يه كلاس خوب آموزش ساخت ربات تو تهران نمي شناسين؟

من برنامه نويسي هيچي بلد نيستم

بقيه چيزارم در حد كتاب فيزيك 1 2 3 پيش رشته رياضي بلدم
سلام به یه جدید
خوش اومدی
منم با رسول موافقم
من جای تو باشم از همین سایت و همین تاپیک شروع میکنم
ایگلار زحمت کشیده و لیست قطعاتی رو که لازم هست تو اولین پست آورده
و تو بقیه پستها بچه ها خیلیاشونو توضیح دادن
تو میتونی خیلی از تئوری ها و کمی هم از عملی ها رو همینجا و تو همین تاپیک یاد بگیری
اگه کمکی خاستی همه بچه ها کمکت میکنیم
من قبول دارم حرف بچه هارو تو تاپیکای همین سایت بیشتر از هر کلاسی چیز یاد میگیری هیچ استادی هم نمیتونی بهتر از ایگلار جان یا تیرپ3000پیدا کنی ولی اگه اسرار دار تو خیابون تهران نو یه پژوهشگاه هست به اسم دکتر حسابی که کلاس های روباتیک برگزار میکنه من تو مسابقاتش شرکت کردم چند بار و با استادشونم حرف زدم خیلی بارشه ولی باز این سایتو بهت توصیه میکنم چون هروقط مشکل داشته باشی مطرح کنی تو کمتر از 1 ساعت جوابت داده میشه ولی اون کلباسا فقط هفته ای 1 جلسه هست که اونم 2 ساعته خیلی از سوالات بدون جواب میمونه
سلام به همه دوستان و یه سوال داشتم و یعنی یه کمک
من ON2179 گرفتم دیتاشیتشم دارم اما چیزی از اون بارم نشد
میشه بگید که سفید گیرنست یا فرستنده و پایه های گیرنده کودومند
واسه بایبسشم از چه مقاومتی استفاده کنم
دمتون گرم
خاک پای همتونیم
سفیده فرستندس
سیاهه گیرنده
در مورد پایه ها و مقاومت هم که کامل تو دیتاشیت گفته
ولی به نظرم شما دونه دونه تست کن چند مدلو
من یه بار 330 گزاشتم
یادت نره بایاس معکوسه
و بهترین مدار برای کالیبره کردنش همون مدار آقا ایگلاره که باید جای اون مقاومتش یه پتانسیومتر بزاری
پایه های 3 و 4 که ماله گیرندست رو چجوری وصل کنم
اخه من تا حالا با om2179 کار نکردم اما با دیود معمولی برد سنسور بستم
میخوام ببینم تو گیرنده کودوم نقش اند و کدوم نقش کاتد داره
ممنــــــــــــون بکس
مهندس اینجا هم مثل دیود گیرنده معمولی به پایه کوتاه و بلند دقت کن !

پایه بلند گیرنده رو وصل کن زمین
پایه کوتاه فرستنده رو هم زمین کن !
پایه کوتاه گیرنده رو با یه مقاومت حدود 2.2 تا 100 کیلو رو بزن برق +5 ولت ! ( ترجیحا 27 کیلو )
پایه بلند فرستنده رو هم با یه مقاومت بین 100 تا 470 اهم بزن برق +5 ولت ! ( ترجیحا 220 اهم )
مشترک پایه کوتاه گیرنده و مقاومت هم خروجیت میشه !!!
اخه یه مشکلی هست اونم این که این سنسور ا رو از رفیقم گرفتم اونم چون ازشون استفاده کرده تو بردش یعنی لحیم کاریش کره بود بعد کند داد به من بازم یعنی همه ی پایه هار و کوتاه کرده واسه لحیم کاری الان همه یه اندازه اند
حالا چیکار کنم که ! ؟ !
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30