(۲۲-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۱۸:۴۰)ilgar نوشته است: [ -> ]هر سوالی که مربوط به ساختن روبات باشه. راحت باشین.
سلام دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم و به ساخت روبات علاقه دارم ولی متاسفانه اطلاعات زیادی ندارم لطفا راهنماییم کنید
سلام من علاقه ای به ساخت ربات دارم میشه نقشه ساختن ربات وقطعات روبرام توسایت بزارید
سلام
ساخت ربات مبحثیه که هیچ موقع انتها نداره؛
تاپیکی که ایجاد شده، نیاز و مشکل خیلی هامون و توطریقه ساخت ربات رفع کرده ولی مشکلش نصفه موندن تاپیکه!
همچین تاپیکی برای خیلی از کاربران نیاز ضروریه و میتونه بیس و پایه و مقدمه ای کامل برای شروع باشه؛
دوستان اگه کمک کنید دوباره تاپیک و زنده می کنیم و از اساتید و مدیران بزرگوار هم توجه و کمک رسانی هرچه بیشتر خواهشمندم
سوالات و مشکلات و مطالب جدیدمون و حول ساخت ربات تو این تاپیک عنوان می کنیم
خب شروع کار با یه مقاله عالی در سه فصل برای ساخت ربات line tracer یا همون مسیریاب که مقدمه خوبیه؛
فصل 1
فصل 2
فصل 3
اگه مباحث کتاب مفید واقع شدند، یا علی ادامه بدیم
با سلام خدمت اساتید
بنده اهل ساخت ربات نیستم فقط یک سوال داشتم و اگر جای پرسیدن سوالم درست نیست عذر میخوام
سوالم اینه که برای یک حرکت پاندولی که زاویه انحرافش نسبت به خط عمودی 35 درجه هست برای جرکت دادن وزنی تقریبا به اندازه 10 -12 کیلو از چه موتور گیریبکس داری باید استفاده کنم
ممنون میشم اساتید یک جواب جامع لطف کنند
با تشکر
سلام
من يك سوال دارم اگه من بيام همه سنسورها را تو يك خط قرار بدم احتمال خطام چقدر ميشه
من حساب كردم ديدم با گذاشتن سنسورها ما همه حالات را ميتونيم محسابه كنيم
اشتباه نميگم ؟؟؟
اون موقع بنظرتون مي تونيد از پس پيچ ها بر بيايد؟!
من تو مسيرم اين 8 حالت را دارم
تو هر كدومش هم سنسورام يك حالت خاص را نشون ميدن به جز حالت چهارراه و پايان مسير يا سه راه كه اونم ميشه با برنامه نويسي رفع نقص كرد
نه عزيز جان ، با چينش در يك خط نمي شه ... .
شما سرعت ربات رو در نظر نگرفتيد. مطمئن باشيد اولين پيچ هم رد نمي كنه ...!
در تئوري مي شه ، اما در عمل نه. مگر اينكه سرعت روبات خيلي خيلي كم باشه ... اينجور شايد جواب بدهه، شايد!
موفق باشيد.