ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش ساخت ربات از صفر تا جایی که بتونیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
خوب مگه استپر موتور نداريم هر بار كه حالت عوض شد موتور را براي يك لحظه خاموش ميكنيم سپس وارد زير برنامه گردش مي شويم
بازم جا ميمونه ؟؟؟

يك سوال ديگه من يك شافت خريدم چطور وصلش كنم به موتور تهش سوراخ نداره كه شافت توش چفت بشه خودم بايد سوراخش كنم يا يك بوش براش بتراشم ؟
نقل قول: خوب مگه استپر موتور نداريم هر بار كه حالت عوض شد موتور را براي يك لحظه خاموش ميكنيم سپس وارد زير برنامه گردش مي شويم
بازم جا ميمونه ؟؟؟
خوب پس مي خوايد از استپر استفاده كنيد. بستگي دارهه با هر پله چه مسافتي طي مي شه ، شايد دقيقا از يه مسير فرعي بپرهه. البته از اونجايي كه احتمالا از گيربكس استفاده كرديد بعيدهه .
اگر روبات تعقيب خط هست ، بگم كه بايد از موتور DC استفاده كنيد ، چون تو مسابقات سرعت مهم هست.
مطمئن باشيد ، همون پيكان يا 8 فارسي ، مزاياش از يك خط راست تنها خيلي بيشترهه. اگر هم خيلي اسرار داريد استفاده كنيد!

------------------
در مورد شافت هم يه عكس گويا بذاريد تا دوستان راهنماييتون كنند.

موفق باشيد.
نه اصرار كه ندارم دوست دارم در مورد رد يك موضوع كاملاً آگاه بشم پس ميگين كه DC موتور بايد استفاده كنم به خاطر سرعت اش اما دقت اش كم ميشه درسته

شرمنده
يك سوال ديگه

استپر موتور ها در نهايت چقدر سرعت ميتونن داشته باشن چون من دارم يك ميكرو موس تعقيب خط ميسازم ؟
نقل قول: نه اصرار كه ندارم دوست دارم در مورد رد يك موضوع كاملاً آگاه بشم پس ميگين كه DC موتور بايد استفاده كنم به خاطر سرعت اش اما دقت اش كم ميشه درسته

شرمنده
يك سوال ديگه

استپر موتور ها در نهايت چقدر سرعت ميتونن داشته باشن چون من دارم يك ميكرو موس تعقيب خط ميسازم ؟
1)دقت تا اون حد هم تو مسیریاب مهم نیست
این حالت هایی که شما گزاشتید همشو میشه با دقت تمام با چیدن هشتی و 2تا dcموتور که با pwmکنترل میشن رد کرد
2)استپر موتور ها به صورت خالی معمولا سرعتشون برا اینجور روبات ها جواب نمیده(خیلی آرومن )حداکثر سرعتشونم بستگی به درجشون داره
(۱۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۱۶:۰۳)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]1)دقت تا اون حد هم تو مسیریاب مهم نیست
این حالت هایی که شما گزاشتید همشو میشه با دقت تمام با چیدن هشتی و 2تا dcموتور که با pwmکنترل میشن رد کرد
2)استپر موتور ها به صورت خالی معمولا سرعتشون برا اینجور روبات ها جواب نمیده(خیلی آرومن )حداکثر سرعتشونم بستگی به درجشون داره

خوب وقتي dc موتور باشه اگه به يك مسير مرده برسم كه مسير را رد ميكنه و خط را گم ميكنه راه كاري براش هست ؟؟
نقل قول: خوب وقتي dc موتور باشه اگه به يك مسير مرده برسم كه مسير را رد ميكنه و خط را گم ميكنه راه كاري براش هست ؟؟
منظورتون از مسیر مرده چیه؟
اگه منظورتون حالت 8 هست که خوب میتونید براش تایین کنید وقتی همه سنسورا صفر شدن وایسه یا برگرده
(یا یه فلگ تو برنامتون برا این بزارید)
برا رد کردن مسیرایی که قطع شدنم میتونید یه سنسور عقب تر از سنسور وسطه اون 8 فارسی بزارید
(۱۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۳۴:۲۲)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]منظورتون از مسیر مرده چیه؟

نميشه وقتي قطع ميشه همون مسير را برگرده يا همون تكنيك دنده عقب

چندتا سنسور بهترين حالت ميشه ؟
خب شما انکودر بزار دیگه میفهمی که چقدر حرکت کردی.
نقل قول: چندتا سنسور بهترين حالت ميشه ؟
من تو رباتم 16 تا گذاشتم ولی بستگی به پیست مسابقه و شرایط تعیین شده داره.
در مورد فيبر مدار چاپي من از استخواني استفاده كردم و حدود 5 بار پاك كردم و دوباره گذاشتم 2 دفعه اول خوب در اومد ولي گفتم بزار دوباره امتحان كنم اما بعدش ديگه خوب در نيومد و نصف فيبرم چاپ نشد مشكل از كجا مي تونه باشه ؟؟
(۱۵-فروردین-۱۳۹۲, ۰۸:۱۴:۰۷)saeedshams نوشته است: [ -> ]در مورد فيبر مدار چاپي من از استخواني استفاده كردم و حدود 5 بار پاك كردم و دوباره گذاشتم 2 دفعه اول خوب در اومد ولي گفتم بزار دوباره امتحان كنم اما بعدش ديگه خوب در نيومد و نصف فيبرم چاپ نشد مشكل از كجا مي تونه باشه ؟؟

سلام دوست عزیز
شما احتمالا از کاغذ مناسب استفاده نمی کنید یا رنگ چاپتون مناسب نیست و یا بدرستی اتو نمی کشید.
بطور کلی باید طرح رو از گلاسه خیلی نازک با چاپگر بصورت پر رنگ چاپ کنید و بعد پاک کردن کامل سطح فیبر، کمی پشت فیبر و با اتو گرم کنید و بعد طرح رو روی فیبر گذاشته به مدت چند دقیقه خوب اتو بکشید تا کاغذ رنگش قرمز و سوخته شود و بعد طرح و فیبر بندازید تو آب تا خوب خیس بخوره و نهایتا با ی چیزی مثل یک تکه کاغذ خیس خورده چندین بار و به آرامی روی فیبر بکشید تا طرح اصلی چاپ بشه .

خوش باشید
یک سوال دیگه چطور باید اسید کاری کنم در موردش چیزی پیدا نکردم

ممنون
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30