ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش ساخت ربات از صفر تا جایی که بتونیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
بنظرم حالت های مثل 2 و 6 اصلا نباید پیش بیاد. اگه از حالت 1 شروع بشه و مسیر عجیب غریبی هم اونطور که تو مسابقات میذارن نباشه به 4 و 6 بر نمیخوریم.
چرا ممکنه باشتاب خودش از مسیر خارج بشه. تازه چند مدل دیگه شاید بشه مسیر کشید که فعلاً به ذهنم نمیرسه.

بهتره رباتو برای بدترین شرایط آماده کرد
مهندس هر حالت كه فكرشو نكني پيش مياد !

همينطور همه حركت هايي كه گفتين لازمه و هر كدوم كاربرد خودش رو دارن و همشون كاربردي هستن و لازمن !
سلام علیک !
من این مدار مادون قرمز رو تست کردم.
اون خازن 100 اهم فرستده (البته من 100 نداشتم 200 گذاشتم) خیلی داغ میکنه ! در عرض چند ثانیه میخواد بترکه !! این عادیه ؟!
البته من پکیج CNY70 پیدا نکردم بجاش یه بار با سنسور فرستنده گیرنده جدا و یه بار هم پکیج TCRT5000 رو امتحان کردم. بردش خیلی خوبه ولی مدار مثل یه سنسور تشخیص مانع عمل میکنه !جسم سیاه هم نزدیکش میکنم حتی از 2 یا 3 سانتی خروجی میده . . . ! یعنی یه جورایی زیاد به سیاه و سفید اهمیت نمیده !! Biggrin
البته سنسور همینطوری به سمت بالا بود. شاید اگه پایین ربات باشه و فاصلش تا زمین حدود 2 سانت ، بعد با یه پتانسیومتر ولتاژ ورودی منفی آپ امپ رو بیاریم بالا درست بشه. من بجای مقاومت 10 کیلو پتانسومتر 10 کیلو گذاشتم و مقاومت رو آوردم پایین . . . 10 کیلو خیلی حساس بود! بالای 10 سانت هم میگرفتش !!
اصلا یه جورایی ترسیدم! میترسم قسمت تشخیص خط درست کار نکنه! یکم امیدوارم کنید انگیزم رو از دست ندم! Biggrin
بنظر شما 9 ولت برای سنسور فرستنده زیاد نیست ؟! مقاومت دود میشه ها !! فرستنده هم انگار اینطوری خیلی قوی میشه !
مهندس فرستنده به چند ولت وصله !
تا يكم عاديه مقاومت داغ كنه ولي تغذيه فرستنده با اين مقاومتي كه گذاشتي بايد 5 ولت باشه !
براي 9 ولت 560 اهم بذار ! 680 هم پيشنهاد بدي نيست !

براي دقت سياه و سفيدي بايد پتانسيومترش رو تنظيم كني !
اونم تو يه فاصله خاص !

بعد اين سنسورها به نور افتاب و لامپهاي التهابي ( رشته اي ) حساسن !
رو به بالا مي گيري انگار داره از اون ها مي گيره !

مقاومت گيرنده هم معمولا بين 4.7 كيلو تا 470 كيلو ديدم بذارن .
من خودم 18 يا 27 كيلو مي ذارم !
البته بازم با تغذيه 5 يا 6 ولت !!!
مقاومت فرستنده بره بالا، بردش کم میشه. تا حدی که برد برامون مناسب باشه میشه مقاومتو برد بالا. اگه باز هم داغ کرد از مقاومتهای با توان بالا مثل 1 یا 0.5 استفاده کنین. به خاطر این به 5 وصلش نکردم چون فرستنده جریان نسبتاً بالایی میکشه و 5 تا از این فرستنده ها دائم بخوان جریان بکشن ، بهتره از رگولاتور نباشه.

این مدارو من خودم با CNY تا سه سانت سیاه و سفید جواب گرفتم.

یه چیز هم بگم:
این LED های مادون قرمز بعضیاشون زاویه بازن ممکنه کنار هم اشعه به گیرنده برسه
نقل قول: بهتره از رگولاتور نباشه.
مگه رگولاتور چشه ؟!
من از رگولاتور فقط اینو میدونم که ولتاژ رو میاره پایین ثابت نگه میداره. تاثیر رگولاتور رو جریان چیه ؟
کلی تحقیقات انجام دادم! Biggrin
یه چیزی فهمیدم! مثل اینکه این آی سی های سری 78 حداکثر 1 آمپر میدن. برای همین گفتین رگولاتور نباشه ؟ نمیشه 2 تا رگولاتور موازی گذاشت ؟

میگم در مورد این حداکثر جریانی که رگولاتور تامین میکنه . . . یعنی اصلا بیشتر از این نمیده؟ یا اگه از این بیشتر بکشیم میسوزه ؟
منظورم اینه که باید مراقب باشیم زیاد ازش نکشیم یا خودش کلا بیشتر از 1 آمپر نمیده ؟
مهندس بهتره براي افزايش جريان رگولاتور از اين روش استفاده كني :
http://forum.iranled.com/showthread.php?...6#pid60506

معمولا داغ مي كنه ( حتي با نيم آمپر ) و ممكنه به رگولاتور آسيب برسه !
سلام
من تفذیه 7 ولتی برای l298 رو از کجا بیارم؟
L298 كجاش تغذيه 7 ولتي نياز داره !؟؟؟؟

با يه 7806 و يه ديود در پايه زمين رگولاتور مي توني 6.7 ولت رو درست كني و با دو تا ديود 7.5 ولت رو !
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30