۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۵۲:۱۴
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۰۶:۲۰
مهندس اين دو تا مقاله رو يه نگاه كن :
راهنماي فارسي L298 رو اول ببين : http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=1724
كنترل سرعت و جهت موتور DC با AVR و تحت كدويژن هم خوبه : http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=1695
مهندس اون پايه 9 بايد به 5 ولت وصل بشه !
حداكثر 7 ولت هستش !
بهتر بگم : تغذيه ميكروت چند ولته ؟ اينم ولتاژش بايد همون قدر باشه تا بدونه خروجي ميكرو چند ولته و ورودي چقدر شد به عنوان يك منطقي حساب كنه ! ( من خودم نفهميدم چي گفتم ) .
مشكلاتت حل مي شه !!
راهنماي فارسي L298 رو اول ببين : http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=1724
كنترل سرعت و جهت موتور DC با AVR و تحت كدويژن هم خوبه : http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=1695
مهندس اون پايه 9 بايد به 5 ولت وصل بشه !
حداكثر 7 ولت هستش !
بهتر بگم : تغذيه ميكروت چند ولته ؟ اينم ولتاژش بايد همون قدر باشه تا بدونه خروجي ميكرو چند ولته و ورودي چقدر شد به عنوان يك منطقي حساب كنه ! ( من خودم نفهميدم چي گفتم ) .
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۱۵:۱۰
سلام
متاسفانه بنده فعلا قادر به دانلود نیستم اگه برات ممکنه ببیند درست میگویم یا نه :
مثلا می خواهیم در یک جهت بچرخد پس یکی از ورودی ها رو صفر و دیگری را هم یک می کنیم و یا میخاهیم ترمز کند باز هر دو ورودی را صفر می کنیم
ممنون از شما دوست عزیز در صمن بنده مهندس نشدم !!
متاسفانه بنده فعلا قادر به دانلود نیستم اگه برات ممکنه ببیند درست میگویم یا نه :
مثلا می خواهیم در یک جهت بچرخد پس یکی از ورودی ها رو صفر و دیگری را هم یک می کنیم و یا میخاهیم ترمز کند باز هر دو ورودی را صفر می کنیم
ممنون از شما دوست عزیز در صمن بنده مهندس نشدم !!
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۲۱:۵۵
نقل قول: متاسفانه بنده فعلا قادر به دانلود نیستم اگه برات ممکنه ببیند درست میگویم یا نه :درسته !
نقل قول: ممنون از شما دوست عزیز در صمن بنده مهندس نشدم !!منم هنوز مهندس نشدم! مگه چی میشه بگه مهندس! به من که خیلی انگیزه میده!
نقل قول: با يه 7806 و يه ديود در پايه زمين رگولاتور مي توني 6.7 ولت رو درست كني و با دو تا ديود 7.5 ولت رو !مهندس منظورت از این جمله چی بود ؟ یکم بیشتر توضیح بده !
راستی من هنوز در حال بررسی مداری که برای رگولاتور گقتی هستم ! منتظر چندتا سوال عجیب غریب باش!
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۳۰:۰۵
بهتره براي ترمز هر دو ورودي رو يك كنين !
البته زياد فرقي نمي كنه !!
ما يه استاد داشتيم رو برگه امتحاني بچه ها نوشته بودن استاد مهندس ...
و استاده هم دور اسم مهندس خط كشيده بود و زيرش نوشته بود : جد و آبادته !!!
اسپيدر من عزيز براي شما كتاب هاي هنرستاني از نون شب واجب تره !!
هر ظوري هستش گيرشون بيار . نسخه هاي الكترونيكيش رو بگردي پيدا مي كني ( يزد كيت و اكا داشتن )
البته زياد فرقي نمي كنه !!
ما يه استاد داشتيم رو برگه امتحاني بچه ها نوشته بودن استاد مهندس ...
و استاده هم دور اسم مهندس خط كشيده بود و زيرش نوشته بود : جد و آبادته !!!
اسپيدر من عزيز براي شما كتاب هاي هنرستاني از نون شب واجب تره !!
هر ظوري هستش گيرشون بيار . نسخه هاي الكترونيكيش رو بگردي پيدا مي كني ( يزد كيت و اكا داشتن )
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۳۴:۵۹
مبانی الکترونیک 1 و الکترونیک کاربردی رو دانلود کردم. خیلی زیاده !! حوصله اون همه تئوری خوندن ندارم! کم کم شروع میکنم . . .
تا اینجا هم با کمک شما خیلی خوب پیش اومدم! نه؟
حالا هیچ راهی نداره بگی چطوری با دیود از 7806 بیشتر از 6 ولت میشه گرفت ؟! حداقل بگو مدارش چطوریه !
تا اینجا هم با کمک شما خیلی خوب پیش اومدم! نه؟
حالا هیچ راهی نداره بگی چطوری با دیود از 7806 بیشتر از 6 ولت میشه گرفت ؟! حداقل بگو مدارش چطوریه !
۰۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۳۵:۳۱
طرز بکار گیری رگولاتورهای سری **78
وقتی میتونید شماره روی آی سی رو بخونید، پایه سمت راست خروجیه و پایه سمت چپ ورودی(بدنه فلزی اون پشت مونده).
پایه وسطی مربوط به ولتاژ رفرنسه که معمولاً به گراند وصلش میکنن.
خروجی به اندازه عددی که رو آی سی نوشته، نسبت به پایه وسطی اختلاف ولتاژ داره.
ورودی هم ولتاژش باید حد اقل 2 ولت بیشتر از ولتاژ خروجی باشه .
برای با جریانهای بیش از 200 میلی داغ میکنه که باید مدار محافظ براش گذاشت.
مدار محافظم علی آقا تو پستای قبلی لینکشو گذاشته.
وقتی میتونید شماره روی آی سی رو بخونید، پایه سمت راست خروجیه و پایه سمت چپ ورودی(بدنه فلزی اون پشت مونده).
پایه وسطی مربوط به ولتاژ رفرنسه که معمولاً به گراند وصلش میکنن.
خروجی به اندازه عددی که رو آی سی نوشته، نسبت به پایه وسطی اختلاف ولتاژ داره.
ورودی هم ولتاژش باید حد اقل 2 ولت بیشتر از ولتاژ خروجی باشه .
برای با جریانهای بیش از 200 میلی داغ میکنه که باید مدار محافظ براش گذاشت.
مدار محافظم علی آقا تو پستای قبلی لینکشو گذاشته.
۰۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۲۰:۴۰
یعنی دیودی که بین پایه وسط و زمین باشه ولتاژ پایه وسط رو میکشه بالا ؟
اینطور که شما میگید پس اگه مثلا 5 ولت هم به پایه وسط بدیم برای 7805 خروجی 10 داریم ؟
هیت سینک هم داشته باشه داغ میکنه ؟! نظرتون در مورد موازی کردن دوتا رگولاتور چیه ؟ خارج از بحث اینکه کلاس مهندسا رو میاره پایین !
(هنوز موفق یه تهیه رگولاتور نشدم ! )
اینطور که شما میگید پس اگه مثلا 5 ولت هم به پایه وسط بدیم برای 7805 خروجی 10 داریم ؟
هیت سینک هم داشته باشه داغ میکنه ؟! نظرتون در مورد موازی کردن دوتا رگولاتور چیه ؟ خارج از بحث اینکه کلاس مهندسا رو میاره پایین !
(هنوز موفق یه تهیه رگولاتور نشدم ! )
۰۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۵۴:۱۴
آره
درسته 10 ولت مي شه !
هيتسينك دماشو مياره پايين تر !
موازي كردن مي شه ولي اصولي نيست !
درسته 10 ولت مي شه !
هيتسينك دماشو مياره پايين تر !
موازي كردن مي شه ولي اصولي نيست !
۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۴۲:۴۴
به نظرتون استفاده از lm317 بهتر نیست؟ از نوع قابلمه ای میتونید استفاده کنید واسه موازی کردنم 7/. و لتاژ خروجی هر ریگلاتور بیشتر بگیرین بعد با یه دیود به هم وصلشون کنید اینجوری مشکلی پیش نمیاد
تغذیه l298 نمیدونم ولی من به l293 از 5 تا 10 ولت دادم خوب کار میکرد و کنترل pwm فقط یکم فرق میکرد واسه ترمز هم pwm به max برسونید و هر دو ورودی موتور را یک کنید در حال حرکت ترمز میگیره البته بعد از وایسادن دیگه ترمز نداره یعنی این حالت وقتی امکان پزیره که داره حرکت میکنه و ولتاژ خو القای موتور اتصال کوتاه میکنه و در واقع موتور از داخل زیر بار میره و ایست میکنه البته زیاد مهکم نیست ولی خوب خیلی تعثیر داره
تغذیه l298 نمیدونم ولی من به l293 از 5 تا 10 ولت دادم خوب کار میکرد و کنترل pwm فقط یکم فرق میکرد واسه ترمز هم pwm به max برسونید و هر دو ورودی موتور را یک کنید در حال حرکت ترمز میگیره البته بعد از وایسادن دیگه ترمز نداره یعنی این حالت وقتی امکان پزیره که داره حرکت میکنه و ولتاژ خو القای موتور اتصال کوتاه میکنه و در واقع موتور از داخل زیر بار میره و ایست میکنه البته زیاد مهکم نیست ولی خوب خیلی تعثیر داره
۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۰۷:۰۲
نقل قول: به نظرتون استفاده از lm317 بهتر نیست؟چرا ؟!
نقل قول: از نوع قابلمه ای میتونید استفاده کنید واسه موازی کردنم 7/. و لتاژ خروجی هر ریگلاتور بیشتر بگیرین بعد با یه دیود به هم وصلشون کنید اینجوری مشکلی پیش نمیادبیشتر توضیح میدی ؟
منم l293 رو امتحان کردم خوبه. البته اگه موتور قفل کنه و جریان بکشه کارش تمومه . . . برای دو تا موتور که دیگه فکر نکنم جواب بده . . . خطرناکه.
راستی چرا این lm358 تو isis پایه هاش کمه ؟! 3 تا پاره کم داره ! چرا جداشون کرده ؟! الان من میخوام مدار بکشم بجای هر یکی lm358 دو تا بذارم ؟!