ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش ساخت ربات از صفر تا جایی که بتونیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
LM317 قابلمه اي نداره ! اون LM350 هستش !!

براي موازي كردن هم پيشنهاد خوبيه و رو رگولاتورهاي سري 78 هم روش مناسبيه !!

براي ترمز سريعتر مي شه براي حدود 100 ميلي ثانيه ( اين زمان يه سرعت بستگي داره ) برق موتور رو با PWM آخر معكوس كرد و بعد كارهايي كه گفتين انجام داد ! ( بعدش دو ورودي رو يك كنيم )
البته مصرف باتري يكم مي ره بالا !

دوست عزيزم مرتضي جون نوشته است:زیاد مهکم نیست ولی خوب خیلی تعثیر داره
آره ، تاثيرش زياده ! ( محكم يش بدك نيست )
البته در موتورهاي پله اي واقعا تاثير داره و اگه تمام پايه هاي موتور پله اي رو به هم بزني( همشون رو يك كني ) قفله قفل مي شه !

مرد عنكبوت فروش نوشته است:راستی چرا این lm358 تو isis پایه هاش کمه ؟! 3 تا پاره کم داره !
مهندس درسته كه !!
البته پروتئوس هر آپ امپ رو يكي حساب مي كنه !
بهتر بگم وقتي شما تو مدار مي ذاري نمي نويسه ! U1:A
يعني بخش اول از آي سي U1
( براي آپ امپ ها و گيت ها اينطوريه پروتئوس )
دوباره يكي ديگه بذاري تو پروتئوس مي نويسه : U1:B
يعني اين قسمت دوم آي سي فوق هستش !
حال اگه يه اپ امپ ديگه بذاري اين دفعه مي نويسه U2:A
يعني قسمت اول از آي سي شماره دو U2

نمي دونم مفهوم رو رسوندم يا نه !!!
تشکر !
درسته ! پایه های 5 و 6 و7 اضافه شد !!
ولی چه مسخره شد ! اینطوری میشه به 4 و 8 ولتاژهای متفاوت برای دو تا آپ امپ داد !؟

فرق این آی سی های اپ امپ چیه ؟! مثلا 358 با 317 . . . کدومش بهتره ؟
همین 358 که من بستم. جسم رو از سنسور دور میکنم به مرز خاموش شدن که میرسه ولتاژ خروجی بین مینیموم و ماکزیمم میده! همه اپ امپ ها اینطورین ؟
به نظرم من اصلا مسخره نيست بلكه بهترين روشه !
تو يه مدار كه با 324 هستش اونطوري نمي شه چيزي فهميد چي كار شد !

آره . خوب يكي رو خالي بذار و يكي ديگه رو ولتاژ بده !
در ضمن اگه دو تا ولتاژ بدي انگار اينها رو اتصال كوتاه كردي !!!

LM317 آپ امپ نيست بلكه يه آي سي رگولاتور با خروجي قابل تنظيم بين 1.25 ولت تا 37 ولت هستش !

مهندي الان شما آپ امپ را در حالت مقايسه گر استفاده كردي كه خوب بايد خروجيش همين بشه ديگه .
يا صفر يا ولتاژ تغذيه !

نكته : از آپ امپ مي توان استفاده هاي فوق العاده اي كرد همچون :
مقايسه گر - جمع كننده - تفريق كننده - انتگرال گير - مشتق گير - منبع جريان - فيلتر اكتيو - مولد موج سينوسي - ساخت ديود ايده آل - مولد موج مربعي - بافر و راه انداز - تطبيق امپدانس - اشميت تريگر - ساخت انواع گيت ها - تقويت كننده - تقويت كننده تفاضلي - تبديل موج سينوسي به مربعي - محدود كننده ولتاژ و خيلي چيز ديگه كه يادم نمي ياد !!!!

و بايد همه اپ امپ ها اينطوري باشن - يعني اگه نباشن يعني آپ امپه خرابه !
نقل قول: آره . خوب يكي رو خالي بذار و يكي ديگه رو ولتاژ بده !
در ضمن اگه دو تا ولتاژ بدي انگار اينها رو اتصال كوتاه كردي !!!
عجــــب ! همینو بگو !

نقل قول: LM317 آپ امپ نيست بلكه يه آي سي رگولاتور با خروجي قابل تنظيم بين 1.25 ولت تا 37 ولت هستش !
324 و 741 چطور !؟ Biggrin

نقل قول: مهندي الان شما آپ امپ را در حالت مقايسه گر استفاده كردي كه خوب بايد خروجيش همين بشه ديگه .
يا صفر يا ولتاژ تغذيه !
گفتم که اینطوری نمیشه ! مثلا اگه تغذیه بین 9 و صفر باشه. در اون حالتی که گفتم 2 و 3 و 4 هم میده ! در یه بازه کوچیک . . .
فرض کن من جسم سفید رو از دور دارم نزدیک سنسور میکنم. تا یه جایی که خروجی صفر میده. از حدود 10 سانتیمتری تا سنسور هم حدود 8 - 9 ولت میده. ولی تو یه بازه حدود 1-2 سانت اون وسط ولتاژ های بین صفر و 9 میده . . .

( میگم آپ امپ یا اُپ امپ ؟! Biggrin دیروز تلویزون میگفت اُپ امپ! خیلی جاها مینویسن آپ امپ!)
واسه اون بازه يكي دو سانت نبايد اينطوري بشه !

ديگه اون عيب از آپ امپته و شايد فيبرت كثيف هستش !
مقاومت سري با گيرنده هم تاثير داره !!
آقا ما چند ساعت نبودیم کلی از قافله عقب موندیم!
مشخصه که دوستان زیادی از این تاپیک بازدید میکردن و ما خبر نداشتیم
به آقا مرتضی ها هم خوش آمد میگم و ازش ممنونم

همینطوری ادامه بدین ما هم استفاده میکنیم
ممنون از همگی
LM317 قابلمه اي نداره ! اون LM350 هستش !!
منظورم قابلمه ای به جای 78xx بود که می خواستن موازی کنن

به آقا مرتضی ها هم خوش آمد میگم و ازش ممنونم

مرسی ممنون فقط یه سوال ما چنتایم مگه ؟Biggrin ( آقا مرتضی ها )
مزیت قابلمه به غیر قابلمه چیه ؟! احتمالا کمتر داغ میشه ! نه ؟
قابلمه هاي 750 تومان هستن و 3.5 آمپرن و معمولي ها بين 1 تا 1.5 آمپر هستن و 150 تومان هستن !!!

در ضمن مرتضي جون اگه يادت باشه من تو تبريز قابلمه اي گذاشته بودم ( البته براي متفاوت بودن و زيباييش گذاشتيم ، چون هيت سينك لازم نداشت )
آقا مرتضی اون یه غلط املایی بود. خودم هم نمی دونم چرا اونو نوشتم. شما فکر کن به خاطر احترام جمع بستم. (از اون شکلکا)

میشه از اون 150 تومنی ها استفاده کرد بعدش یه مدار محافظ هم مثل **78 ها براش گذاشت.

بالأخره قرار شد با موتور DC کار بشه یا استپر؟

با اجازه دوستان پستای اضافی رو بزودی میخام حذفشون کنم و بعضی قسمتهای پستها رو هم که به موضوع مربوط نمیشه ویرایش کنم.
دی سی ! Biggrin
البته استاد شمایی ! هرچی بگی ما میگیم چشم !
منتظر ادامه آموزش ها هستیما !

معمولا عرض خط چقدره ؟ تو مسیر ممکنه عرضش تغییر کنه ؟
با توجه به این فاصله سنسور ها چقدر باید باشه ؟ (عرضی و طولی). فاصله سنسور از سطح زیرش چطور ؟ اگه بیشتر از 4 - 5 سانت باشه سنسور با زاویه عمل میکنه . . . TCRT5000 که اینطویه ! CNY70 هم همینطوره ؟ امتحانش کردین ؟

بنظر من پست ها رو پاک نکن. مگه اونایی که خیلی بی ربطن ! موضوعات الکترونیکی خوبی مطرح شد که بدرد تازه کارایی مثل من میخوره ! هدف تاپیک هم همین بود . . .
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30