ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چگونه یک هکر شویم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
من متوجه نشم که هک تحت ویندوز یا شبکه چیه ؟
ماشالله این بخش هاتون کلا خاک داره میخوره

دوستان اگه هر سوالی دارید در مورد این موضوع همین جا بیان کنید

سعی میکنم اگر وقتم یاری کرد به ساده ترین روش بیان کنم
(۲۵-اسفند-۱۳۹۰, ۰۲:۱۶:۵۶)اقا جون نوشته است: [ -> ]من متوجه نشم که هک تحت ویندوز یا شبکه چیه ؟
به زبان خیلی ساده
هک ویندوز یعنی هک کردن بر مبنای نوع سیستم عامل
هسته سیستم عاملها مثل ویندوز یا لینوکس با هم فرق داره و هر کدوم توابع و مدیریتهای خودشونو دارن شما از ابزارها و روشهایی که برای نفوظ به یک کلاینت ویندوزی استفاده میکنی نمیتونی از اون برای هک یک کلاینت لینوکس یا مک استفاده کنی

هک شبکه:برای ارتباط بین چند دستگاه میان بین اونها یک ارتباط برقرار میکنن که بهش میگن شبکه هر شبکه میتونه خوش مجزی باشه یا بخشی از شبکه دیگه باشه شما با هک کردن یک شبکه به اون شبکه نفوظ میکنین و کلاینتها و نقل و انتقالات اطلاعات در اون شبکه رو مانیتور یا کنترا میکنین
به نظر من برای هکر شدن باید اصولی آموزش دید و کار کرد. درصورتی که زمان برای مطالعه در اختیار دارید پیشنهاد من استفاده از کتاب های استاد داوری است. برای اطلاعات بیشتر در مورد کتاب های ایشان می توانید در گوگل نام مهندس مجید داوری دولت آبادی را سرچ کنید. من تمامی کتاب های ایشان را که در انتشاراتی های پندار پارس،
کانون نشر علوم و آترا چاپ شده اند را کامل مطالعه کرده‌ام و بسیار مفید بوده است. موفق باشید.
صفحه‌ها: 1 2 3