۲۱-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۳۶:۰۴
سلام دوستان.
امیدوارم که بنده رو ببخشید که چنین پستی رو می دم ، راستش خود بنده هرچی گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم ، خوب تصمیم گرفتم که این تاپیک رو بزنم تا دوستانی که تازه کارند بتونن راحت کارشون رو با mysql پیش ببرند و در ضمن آموزش اولیه خودم هم چند سوال داشتم.
خوب اول آموزش :
برای ارتباط با mysql توسط vb6 اول از همه نیاز دارید که درایور odbc 3.51 رو نصب کنید خوب چون خود سایت مای اس کیو ال ایران رو تحریم کرده من در زیر فایل installer اش رو آپلود کردم . البته این ورژن 3.51.06 هست .
[attachment=2826]
خوب اول این نرم افزار رو دانلود کنید بعد نصب کنید.
خوب حالا یک پروژه ی جدید وی بی 6 ایجاد کنید .
خوب حالا در منوی Project (بالای بالا) روی قسمت References کلیک کنید . حالا در منویی که باز می شه قسمت Microsoft Remote Data Object 2.0 رو انتخاب کنید و تیک بزنید و بعد دکمه ی OK خوب پس تا انجا این شد :
خوب حالا یک CommandButton به فرم اضافه کنید.
روش دو تا کلیک کنید و بنویسید:
خوب توجه داشته باشید که اون چند خطی رو که نشون دادم (فاصلشون از باقی بیشتره) باید در وی بی پشت سر هم باشه .
خوب حالا به جای :
YourUserName نام کاربری mysql رو وارد می کنید (در اوکال هاست به صورت پیش فرض root هست)
YourPassword کلمه ی عبور رو وارد می کنید (در لوکال هاست به صورت پیش فرض پسوردی وجود ندارد)
YourServerName آی پی یا url یا نام سرور MySQL را وارد کنید (اگر می خواهید از لوکال هاست استفاده کنید باید localhost راوارد کنید و اگر نه حتما باید آدرس سرور مای اس کیو ال باشد نه آدرس خود سرور)
YourDataBase نام دیتابیس مورد نظرخود را وارد کنید.
خوب برنامه را اجرا کنید و دکمه ی Command1 را فشار دهید .
و نتیجه را مشاهده کنید . (دقت داشته باشید که قبل از اجرای برنامه حتما یک لوکال هاست به همراه mysql نصب کرده باشه که من xampp رو توصیه می کنم)
موفق باشید.
اما سوالم در مورد این است که چه طور می تونم برنامه ای بنویسم که اگر به دیتابیس وصل شد یک پیام بده یا به عکس ؟
با تشکر فراوان.
امیدوارم که بنده رو ببخشید که چنین پستی رو می دم ، راستش خود بنده هرچی گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم ، خوب تصمیم گرفتم که این تاپیک رو بزنم تا دوستانی که تازه کارند بتونن راحت کارشون رو با mysql پیش ببرند و در ضمن آموزش اولیه خودم هم چند سوال داشتم.
خوب اول آموزش :
برای ارتباط با mysql توسط vb6 اول از همه نیاز دارید که درایور odbc 3.51 رو نصب کنید خوب چون خود سایت مای اس کیو ال ایران رو تحریم کرده من در زیر فایل installer اش رو آپلود کردم . البته این ورژن 3.51.06 هست .
[attachment=2826]
خوب اول این نرم افزار رو دانلود کنید بعد نصب کنید.
خوب حالا یک پروژه ی جدید وی بی 6 ایجاد کنید .
خوب حالا در منوی Project (بالای بالا) روی قسمت References کلیک کنید . حالا در منویی که باز می شه قسمت Microsoft Remote Data Object 2.0 رو انتخاب کنید و تیک بزنید و بعد دکمه ی OK خوب پس تا انجا این شد :
کد:
VB6 => New Project => Project Menu => References => Microsoft Remote Data Object 2.0 => OK
روش دو تا کلیک کنید و بنویسید:
کد:
Dim cnMySql As New rdoConnection
Dim rdoQry As New rdoQuery
Dim rdoRS As rdoResultset
' set up a remote data connection
' using the MySQL ODBC driver.
' change the connect string with your username,
' password, server name and the database you
' wish to connect to.
cnMySql.CursorDriver = rdUseOdbc
cnMySql.Connect = "uid=YourUserName;pwd=YourPassword;server=YourServerName;driver={MySQL ODBC 3.51 Driver};
database=YourDataBase;dsn=;"
cnMySql.EstablishConnection
cnMySql.Close
خوب حالا به جای :
YourUserName نام کاربری mysql رو وارد می کنید (در اوکال هاست به صورت پیش فرض root هست)
YourPassword کلمه ی عبور رو وارد می کنید (در لوکال هاست به صورت پیش فرض پسوردی وجود ندارد)
YourServerName آی پی یا url یا نام سرور MySQL را وارد کنید (اگر می خواهید از لوکال هاست استفاده کنید باید localhost راوارد کنید و اگر نه حتما باید آدرس سرور مای اس کیو ال باشد نه آدرس خود سرور)
YourDataBase نام دیتابیس مورد نظرخود را وارد کنید.
خوب برنامه را اجرا کنید و دکمه ی Command1 را فشار دهید .
و نتیجه را مشاهده کنید . (دقت داشته باشید که قبل از اجرای برنامه حتما یک لوکال هاست به همراه mysql نصب کرده باشه که من xampp رو توصیه می کنم)
موفق باشید.
اما سوالم در مورد این است که چه طور می تونم برنامه ای بنویسم که اگر به دیتابیس وصل شد یک پیام بده یا به عکس ؟
با تشکر فراوان.