ايران ويج

نسخه‌ی کامل: میشه فایل های دانلود شده ی گوگل ارث رو ذخیره کرد؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه ببخشید که این قدر غیر رسمی مینویسم.
می خواستم بپرسم راهی وجود داره که نقشه هایی که تو برنامه ی گوگل ارث زحمت کشیدم و دانلود کردم رو یه جا ذخیره کنم تا بعد از عوض کردن ویندوز بتونم یه جوری برش گردونم؟ یه چیزی مثل انتقال دادن آپدیت ویروس کش ها

یه چیزی مثل برنامه ای که براتون می زارم. یا حداقل بگید کدوم فایل ها رو باید از تو محل نصب بردارم.
این برنامه میتونه آپدیت نود 32 رو به صورت جدا تو یه فولدر دیگه ذخیره کنه و اون پوشه رو میتونید منتقل کنید. همون طور که میدونید یه ساله که دیگه نمیشه به راحتی این کارو انجام داد.
دستت درد نکنه. امیدوارد کار کنه.

یه برنامه بود که باید مختصات رو بهش میدادی و خودش فایل ها رو دانلود میکرد. البته من خودم باهاش کار نکردم. فقط برنامه رو گرفتم ولی استفاده نکردم. دنبالش می گردم و اگه پیداش کردم میذارمش اینجا.
من با نود 32 ورژن 2.70.39 کار می کنم. یه کرک هم دارم که نیاز به یوزرنیم و پسورد از بین میره. و هر وقت نیاز باشه آپدیت می کنم. کرک براتون می زارم.

گوگل ارث یادتون نره. من همین روزا میخوام ویندوز عوض کنم.
اون برنامه ای که من گفتم فقط مختصات میگیره و میره دانلودش می کنه. نمی دونم از توی کامپیوتر چطوری میشه در آوردشون!