ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ثبت نام صفحه وب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من برنامه در ویژوال بیسک میخواهم که اگه یک صفحه ثبت نام وب در اون باز بشه بتونه از تکست باکسهای داخل برنامه که روی فرم ویژوال بیسیک هستند به باکسهای خالی اون صفحه وب متن رو ارسال کنه.

مثلا شما آف لاین متن ها رو بنویسی فقطی آن لاین شدی برنامه خودش فیلدها را مطابقت بده و پر کنه.

از توابع send keys هم استفاده کردم.
اما به دلیل نتونستم
متون فارسی ارسال نمیشد.
کنترل tab انجام نمیشد.

در ضمن هندل اون صفحه وب که از داخل برنامه وی بی باز میشه به دست نمیاد.
مثلا تو صفحه نظرات بلاگفا
دوستان جاهایی دیگه راهنمایی کردن ولی مفهوم نبود.
(۲۱-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۵۳:۰۲)ARASHSOFTV نوشته است: [ -> ]من برنامه در ویژوال بیسک میخواهم که اگه یک صفحه ثبت نام وب در اون باز بشه بتونه از تکست باکسهای داخل برنامه که روی فرم ویژوال بیسیک هستند به باکسهای خالی اون صفحه وب متن رو ارسال کنه.

مثلا شما آف لاین متن ها رو بنویسی فقطی آن لاین شدی برنامه خودش فیلدها را مطابقت بده و پر کنه.

از توابع send keys هم استفاده کردم.
اما به دلیل نتونستم
متون فارسی ارسال نمیشد.
کنترل tab انجام نمیشد.

در ضمن هندل اون صفحه وب که از داخل برنامه وی بی باز میشه به دست نمیاد.
مثلا تو صفحه نظرات بلاگفا
دوستان جاهایی دیگه راهنمایی کردن ولی مفهوم نبود.
اگه منظور شما اینه که می خواین اسپمرSad بسازین ، که خب ....
ولی اگه می خواین یه چیزی مثل این باشه :
[attachment=2833]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه شما می خواین که در جایی که کد امنیتی داره ، این کارو بکنید ، یه نمه سخت می شه و اول باید کد امنیتی رو بالا بیارین.البته ، بهتره از Inet و وینساک استفاده کنید ، چون بهتره.کنترل وب بروزر یه نمه .....Shy
خب ، امیدوارم که نخواین از خود IE برای این کار استفاده کنید ، چون اون طوری پیچیده تره و می ریم تو مبحث Hook از این جور چیز ها Whistle
(۲۱-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۵۳:۰۲)ARASHSOFTV نوشته است: [ -> ]من برنامه در ویژوال بیسک میخواهم که اگه یک صفحه ثبت نام وب در اون باز بشه بتونه از تکست باکسهای داخل برنامه که روی فرم ویژوال بیسیک هستند به باکسهای خالی اون صفحه وب متن رو ارسال کنه.

این مثالی را که گذاشتم دانلود کن ، حتما به دردت میخوره ....