ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تيم هك نويسي!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام ایمیلت اینه ببخشید متوجه نبودم ادد کردی

من شبها ساعت 2 شب تا 8 صبح در اینرتنت هستم

ایمیل هنوز مشکل خودشو داره داداش

چون اگه از smtp استفاده بشه که فقط برای خودش هست

پس بهترینش پی اچ پی هست که اونم درد سر های هاست را دارد

پس همون اف تی پی می مونه دیگه؟

اوکی لوتی بریم تو یاهو اونجا می بینمت

فعلا یا علی
Salivan جا 1000% با حرف های شما برادر عزیزم موافق هستم واقعا درسته
دوستان پس قرار بود كار رو شروع بكنيم انجمن خصوصي چي شد پس؟؟؟!!!
(۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۴۵:۳۲)VisualBasic6Love نوشته است: [ -> ]دوستان پس قرار بود كار رو شروع بكنيم انجمن خصوصي چي شد پس؟؟؟!!!
سلام
به نظر من کار شما خوبه ، ولی تنها چیز بدش اینه که شما ظاهر سایت های هک و کرک و ... رو دیدید؟ ایرانویج اصلا" سعی نکرده مثل اونا باشه چون یک فروم برنامه نویسیه!بنظر من شما باید یک سایت جدید رو ایجاد کنید و گروه بدافزار نویسی تون رو اداره کنید.این نظر منه.راستی ، من هم یه چیز هایی بلدم 039 ، ولی شک دارم به گروه بپیوندم. 015
(۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۴۲:۰۳)Fireninja نوشته است: [ -> ]
(۰۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۴۵:۳۲)VisualBasic6Love نوشته است: [ -> ]دوستان پس قرار بود كار رو شروع بكنيم انجمن خصوصي چي شد پس؟؟؟!!!
سلام
به نظر من کار شما خوبه ، ولی تنها چیز بدش اینه که شما ظاهر سایت های هک و کرک و ... رو دیدید؟ ایرانویج اصلا" سعی نکرده مثل اونا باشه چون یک فروم برنامه نویسیه!بنظر من شما باید یک سایت جدید رو ایجاد کنید و گروه بدافزار نویسی تون رو اداره کنید.این نظر منه.راستی ، من هم یه چیز هایی بلدم 039 ، ولی شک دارم به گروه بپیوندم. 015

سلام
بله شما درست ميگي اينجا اولا نميشه گروه تشكيل داد دوما كسي مايل به چنين كاري نيست البته هر كسي دليل خودش رو داره ولي در كل در ايران اين طوريه!!!
(۱۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۵۵:۳۶)VisualBasic6Love نوشته است: [ -> ]
سلام

سلام
بله شما درست ميگي اينجا اولا نميشه گروه تشكيل داد دوما كسي مايل به چنين كاري نيست البته هر كسي دليل خودش رو داره ولي در كل در ايران اين طوريه!!!

سلام
دوست عزیز واسه من یه روکیت بنویس من میشم یکی از افرادت یه نمونه از کیلاگر ویروس و روکیت واسم بزار
سورسش هم نمیخوام compile شدشو واسم بزار
چون فکر شما را من پیاده کردم داریم بچه ها را جمع میکنم.
شما همچین چیزی واسه من بنویسید من میشم شاگرد شما یا میارمت تو تیم Whistle
والا من كه از اين چيزا سر در نميارم ولي اگه شما گروه تشكيل داديد موفق باشيد ببينم به كجا ميرسيد!
(۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۰۰:۵۱)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]
(۱۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۵۵:۳۶)VisualBasic6Love نوشته است: [ -> ]
سلام

سلام

سلام
دوست عزیز واسه من یه روکیت بنویس من میشم یکی از افرادت یه نمونه از کیلاگر ویروس و روکیت واسم بزار
سورسش هم نمیخوام compile شدشو واسم بزار
چون فکر شما را من پیاده کردم داریم بچه ها را جمع میکنم.
شما همچین چیزی واسه من بنویسید من میشم شاگرد شما یا میارمت تو تیمWhistle
منظورتون rootkit بود؟ rootkit نوشتن که الکی نیست!مخصوصا" سطح کرنل ، سطح هسته و ... !!Whistle شما بگو یک تروجان ، کرم ، ویروس ، کیلاگر ، پسورد سندر ، دیال آپ سندر و ... بنویس ولی rootkit یه خورده چیزه!من تمایل زیادی برای پیوستن به گروه ندارم!!

{متن اضافه شده: راستی ، amintutu1990 ، آواتارتو دیدم ، نشناختمت ، خودتی؟}
سلام
ببخشید ویرایش نکرده بودم.
روت کیت هم فاصله دارن از هم چسبیده بهم نیستن :دی
ولی اسمشم عجیبه :-))
به قول بچه ها روت کیت وقتی تو سیستمت باز میشه اصلا نمیفهمی
حتا یه روت کیت بود که تو سکتور 0 هارد مخفی مشد وهوووووووووووو
واسه حساب بانکی همچین روت کیتی نوشتی بودن انتی ویروسها هم پخ پخ بودن
ولی یکی از همین استادهای اینجا هست که یه روت کیت نوشته داره حالشو میبره
ولی روت کیتهای سطح هسته خیلی حرفه ای هستند فکر کنم یکی از بچه های اشیانه نوشته بود.
راستی من امین تاتو نیستم روحش هستم.
(۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۵۲:۵۱)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]سلام
ببخشید ویرایش نکرده بودم.
روت کیت هم فاصله دارن از هم چسبیده بهم نیستن :دی
ولی اسمشم عجیبه :-))
به قول بچه ها روت کیت وقتی تو سیستمت باز میشه اصلا نمیفهمی
حتا یه روت کیت بود که تو سکتور 0 هارد مخفی مشد وهوووووووووووو
واسه حساب بانکی همچین روت کیتی نوشتی بودن انتی ویروسها هم پخ پخ بودن
ولی یکی از همین استادهای اینجا هست که یه روت کیت نوشته داره حالشو میبره
ولی روت کیتهای سطح هسته خیلی حرفه ای هستند فکر کنم یکی از بچه های اشیانه نوشته بود.
راستی من امین تاتو نیستم روحش هستم.
بله ، دقیقا" rootkit برای همین در سیستم قربانی نصب میشه!در واقع ، کامپیوتر هدف دقیقا" به شکل دلخواه هکر (برنامه نویس) درمیاد.مثلا" گزارش فرمان netstat دستکاری میشه ، رجیستری بعضی کلید ها رو نشون نمی ده ، بعضی فایلها و فولدر ها رو به هیچ صورت نمیشه دید و خیلی کارهای دیگه که در واقع برای مخفی نگه داشتن یک backdoor میتونه نقش بسزا و مؤثری رو داشته باشه.من خودم رو هیچ کامپیوتری rootkit نصب نکردم و نخواهم کرد (مگر اینکه بخوام honeypot درست کنم!!) چون افرادی که در برد بد افزار های من بودن آنتش شونو به زور آپدیت می کردن چه برسه ترافیک کامپیوترشونو نگاه کنن تا ببینن که چه ip هایی با کامپیوتر در تماسند و یا چه پورت هایی روی کامپیوتر بازه و یا در مورد فایل و یا پروسه ی مشکوکی در سیستم تحقیق بکنن!!! باور نمی کنید ولی 85% مردم ایران و بعضی کشور ها به این موارد ساده توجهی ندارند که عاقبت کار دسته خودشون میدن!!!!!!!
یک تیم رو میشناسم که تازه تاسیس هست ولی شدیدا داره user جمع میکنه و کار میکنه،برای کار شما عالی هست می توانید درخواست بدید تا براتون مدیرانش درست کنند و مدیر هم می پذیرند(از یکی از دوستانم شنیدم).آدرس:

www.pars-p30.com

یک سری بزنید!

البته جسارت من را ببخشید از مدیران ایران ویچ عذرخواهی میکنم که مطرح کردم شاید دوست نداشته باشند!...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6