۲۴-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۱۳:۵۲
۲۴-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۵۸:۴۲
اساس کار فشارسنهای معمولی رو میدونین؟
۲۴-تير-۱۳۸۸, ۲۰:۴۲:۱۱
خير !
۲۴-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۲۲:۰۰
من يه فشار سنج الكترونيك پزشكي رو باز كردم هيچي نفهميدم چطوريه ؟
از سنسورهاش هم سر در نياوردم .
فقط فهميدم پمپ هواش كجاست ؟
از سنسورهاش هم سر در نياوردم .
فقط فهميدم پمپ هواش كجاست ؟
۲۵-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۵۱:۱۹
پس راه حال چيه ؟؟
بايد چی کار کنيم ؟
به لاخره يه راهی داره ديگه !!
بايد چی کار کنيم ؟
به لاخره يه راهی داره ديگه !!
۲۵-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۴۰:۳۷
خوب کار نمی کنه
شما یه چیزی می خوای که باد بشه با یه فشار سنج دقیق که بتونه ضربان های نبض روهم دریافت کنه
اول باد می کنی می ری بالا تا ضربان قطع بشه بعد اولین جایی که ضربان شروع می شه می شه فشار بالا بقیشم یادم نیست از یه دکتر بپرس
فقط می دونم خوب کار نمی کنن
شما یه چیزی می خوای که باد بشه با یه فشار سنج دقیق که بتونه ضربان های نبض روهم دریافت کنه
اول باد می کنی می ری بالا تا ضربان قطع بشه بعد اولین جایی که ضربان شروع می شه می شه فشار بالا بقیشم یادم نیست از یه دکتر بپرس
فقط می دونم خوب کار نمی کنن
۲۵-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۰۵:۰۵
دوستان ، من شديداً به اين مدار احتياج دارم لطفاً راهنماييم کنيد
۲۵-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۳۰:۰۸
من در باره طرز کار فشار سنجای معمولی تحقیق کردم.
پیزو الکتریکها سنسور فشار هستند. نمیدونم از اینا هست طوریش که بتونه فشار خونو اندازه بگیره؟!
اگه از این سنسورها نوع بسیار حساسشو بتونین پیدا کنین میتونین از قسمت بالای دست با یه چیزی مثل کش های مخصوص که هنگام اهدائ خون به دست آدم میبندن، ببندین تا جلوی حرکت خون به قسمت پایین رگ گرفته بشه. بعد پیزو رو رو قسمتی که رگ بیشتر مشخصه با همون بالونهای فشار سنج قرار بدین. وقتی کشو باز کردین و خون برای لحظه اول به جریان افتاد ، اولین بار که خون تو رگ به محلی که پیزو روش قرار داره برسه،(مثل کارتون تام و جری که یه جسم گنده تو شیلنگ آب پیش میره) فشارخونو نشون میده بعد میتونید اونو بدین به مبدل آنالوگ به دیجیتال و ...
پیزو الکتریکها سنسور فشار هستند. نمیدونم از اینا هست طوریش که بتونه فشار خونو اندازه بگیره؟!
اگه از این سنسورها نوع بسیار حساسشو بتونین پیدا کنین میتونین از قسمت بالای دست با یه چیزی مثل کش های مخصوص که هنگام اهدائ خون به دست آدم میبندن، ببندین تا جلوی حرکت خون به قسمت پایین رگ گرفته بشه. بعد پیزو رو رو قسمتی که رگ بیشتر مشخصه با همون بالونهای فشار سنج قرار بدین. وقتی کشو باز کردین و خون برای لحظه اول به جریان افتاد ، اولین بار که خون تو رگ به محلی که پیزو روش قرار داره برسه،(مثل کارتون تام و جری که یه جسم گنده تو شیلنگ آب پیش میره) فشارخونو نشون میده بعد میتونید اونو بدین به مبدل آنالوگ به دیجیتال و ...
۲۸-تير-۱۳۸۸, ۲۰:۰۹:۳۰
مهندس جان امکان اين هست که بيشتر توضيح بديد ؟
ما چشم اميدمون بشماست !
ما چشم اميدمون بشماست !
۲۸-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۵۷:۲۵
ببینید حقیقتش من وقتشو ندارم. شما تحقیق کنید ببینید تو بازار ایران پیزویی هست که حساسیتش بر حسب مثلاً پاسکال یا میلیمتر جیوه در حد فشار خون مناسب باشه؟
اگه پیدا کردین دیتا شیتشو بذارین روش بحث می کنیم.
اگه پیدا کردین دیتا شیتشو بذارین روش بحث می کنیم.
۲۸-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۲۳:۴۸
سنسور فشار سنج معمولی هم پیدا می کنی
اولا باید روش فشار گرفتن دستی رو یاد بگیری بعد الکترونیکی بسازی
من یه دونه سامسونگ دارم دکتر می گفت ۲ درجه خطا داره امید وارم ماله شما بیشتر نشه
اولا باید روش فشار گرفتن دستی رو یاد بگیری بعد الکترونیکی بسازی
من یه دونه سامسونگ دارم دکتر می گفت ۲ درجه خطا داره امید وارم ماله شما بیشتر نشه