ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در خواست یه مدار که تو یه حد گرما بده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوست عزیز به جز اینا راهی نیست من اینا رو نتونشتم پیدا کنم آخه یه شهر کوچیک هست که 2 تا کلا لوازم الکترونیک داره باشه هر چی ساده تر با تشکر
خوب همین جوری که دوستان اشاره کردند شما باید ابتدا بسته به میزان حرارت مورد نیاز یک نمونه سیم المنت انتخاب کنید
سیم المنت سشوار برای حرارت کم و سیم المنت اتو برای حرارت زیاد راستی سیم بخاری برقی هم میشه (برید سراغ اونایی که کارشون تعمیر این وسایل هست)
حالا شما بسته به نیاز یک قطعه از سیم را جدا می کنید و بعد به دو سر یک ترانس وصل می کنید (برق شهر هرگز چون برق شهر برای کل سیم پیچ هست و برای اول کار خطرناکه)
و همین جوری که دوستان اشاره کردند با یک مدار ساده دیمر(که همه کیت فروشی ها دارند) میزان حرارت را کنترل کنید
اگر دیمر نبود می تونید از یک پیچ ولوم رادیو استفاده کنید البته این دیکه کارایی دیمر را کمتر داره
سلام دوست عزیز.
می خوای حداکثر دما چند درجه باشه؟
اگه حداکثر دما برا همون ماساژور باشه، از هر چیزی که تولید حرارت می کنه میشه استفاده کرد. حتی یه رگولاتور و یا یه آیسی مشابه دیگه!!!!!
میتونی چند تا رگولاتور 5 ولت بگیری و به یه صفحه آلومینیم پیچ کنی. ورودی اون رو 12 ولت بدی و خروجی رو با یه مقاومت 1k وات بالا زمین کنی. در ضمن اگه ولتاژ ورودی رو کمتر کنی حرارت هم کمتر میشه.
حداکثر دمایی که با این ترفند میتونی تولید کنی 40 -50 درجه است.(البته من که تا حالا زیاد دستمو با رگولاتور سوزوندم!!!) اما اگه دماهای بالاتر رو میخوای حتماً از المنت استفاده کن.
برای شروع هم اول وسیله رو تهیه من و بعد به کمک ما مدارت رو کامل کن.
صفحه‌ها: 1 2