۲۵-تير-۱۳۸۸, ۰۰:۱۱:۰۱
۲۵-تير-۱۳۸۸, ۰۶:۲۳:۵۷
سلام دوست عزیز
شما می تونید از طریق کد نویسی SQL توی VB استفاده کنی. من الان VB ندارم وگرنه یه نمونه می ذاشتم تا بهتر متوجه بشی
برای نام تیبل هم که میخوای نام کاربری باشه از این استفاده کن
اینم درست خاطرم نیست که دقیقا همین بود یا نه
اگر هم از این اشکال گرفت می تونی :
1. تایپ En
2. ctrl + space
خودش واست کاملش می کنه
فقط USERNAME رو حتما بزرگ تایپ کن
شما می تونید از طریق کد نویسی SQL توی VB استفاده کنی. من الان VB ندارم وگرنه یه نمونه می ذاشتم تا بهتر متوجه بشی
برای نام تیبل هم که میخوای نام کاربری باشه از این استفاده کن
کد:
Environ("USERNAME")
اینم درست خاطرم نیست که دقیقا همین بود یا نه
اگر هم از این اشکال گرفت می تونی :
1. تایپ En
2. ctrl + space
خودش واست کاملش می کنه
فقط USERNAME رو حتما بزرگ تایپ کن
۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۲۶:۴۲
با سلام مجدد
بچه ها خیلی خیلی کارم گیره یه کد پیدا کردم که کارش خیلی خیلی عالیه فقط یه مشکل داره که بعد از ایجاد یه تیبل دوباره نتمیتونیم یه تیبل دیگه ایجاد کنیم و باید حتما برنامه را ببندیم و دوباره باز کنیم تا بتونیم یه تیبل دیگه ایجاد کنیم کد را میگذارم فقط به خدا کمکم کنید خیلی خیلی کارم گیره
بچه ها خیلی خیلی کارم گیره یه کد پیدا کردم که کارش خیلی خیلی عالیه فقط یه مشکل داره که بعد از ایجاد یه تیبل دوباره نتمیتونیم یه تیبل دیگه ایجاد کنیم و باید حتما برنامه را ببندیم و دوباره باز کنیم تا بتونیم یه تیبل دیگه ایجاد کنیم کد را میگذارم فقط به خدا کمکم کنید خیلی خیلی کارم گیره
کد:
Dim ADOXcatalog As New Catalog
Dim ADOXtable As New Table
Dim ADOXindex As New ADOX.Index
Private Sub Command1_Click()
On Error GoTo errhandler
ADOXcatalog.ActiveConnection = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source= " & Text1.Text
ADOXtable.Name = Text2.Text
ADOXtable.Columns.Append "Column1"
ADOXtable.Columns.Append "Column2"
ADOXtable.Columns.Append "Column3"
ADOXcatalog.Tables.Append ADOXtable
errhandler:
If Err.Number = -2147217897 Then
MsgBox "Database already exists", vbCritical, "Error"
End If
End Sub
۲۹-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۳۹:۲۹
دوست عزیز
در انتها دیتابیست رو ریفرش کن تا تغییرات ثبت بشن.
در انتها دیتابیست رو ریفرش کن تا تغییرات ثبت بشن.
۳۰-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۰۱:۰۵
دیتابیس را رفرش میکنم و اطلاعات ثبت میشه ولی اگر خواسته باشیم دوباره یه دونه تیبل دیگه اظافه کنیم باید برنامه را ببندیم و دوباره اجرا کنیم
یه کد دیگه پیدا کردم اون مشکل کد قبلی را نداره فقط نمیتونیم تعیین کنیم که نام تیبل را نامی که داخل textbox نوشته شده بگذاره یعنی به جای text2 هر مقداری که داخل textbox بود را بگذاره
یه کد دیگه پیدا کردم اون مشکل کد قبلی را نداره فقط نمیتونیم تعیین کنیم که نام تیبل را نامی که داخل textbox نوشته شده بگذاره یعنی به جای text2 هر مقداری که داخل textbox بود را بگذاره
کد:
Const strConnection As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\Documents and Settings\vahid\Desktop\jj\DB.mdb;Persist Security Info=False"
Dim cnn As New ADODB.Connection
Dim cmd As New ADODB.Command
cnn.ConnectionString = strConnection
cnn.Open
cmd.ActiveConnection = cnn
cmd.CommandText = "create table text2 (amalkardkhob Text,amalkardbad Text,amalkard text,nomkhob text,nombad text)"
cmd.Execute
cnn.Close
۳۱-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۴۸:۱۰
(۳۰-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۰۱:۰۵)vahid_d_0101 نوشته است: [ -> ]کد:cmd.CommandText = "create table text2 (amalkardkhob Text,amalkardbad Text,amalkard text,nomkhob text,nombad text)"
این قسمت از کدت باید به این شکل باشه
کد:
cmd.CommandText = "create table " & text2 & "(amalkardkhob Text,amalkardbad Text,amalkard text,nomkhob text,nombad text)"
با این کد می تونی بگی که نامش رو از text box بگیره