ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ? apache
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

یه نسخه آپاچی میخوام دانلود کنم واسه لینوکس

تو اینجا میرم ولی لینک دانلوداش کار نمبکنه ؛ چندتا سایت هم یه لینکایی به یه جاها دیگه میدن که وجود نداره یا ارور میده ؛؛

کسی لینکی تو سایتهای دیگه ، پیشنهادی ، ناسزایی Biggrin، نداره ؟؟

ممنون Biggrin
تو توزیعی که استفاده می کنی هست
مگه اینکه مشکل اینترنت داشته باشی و گرنه بدون درد و خونریزی نصب می شه
چی استفاده می کنی؟
سلام

انگار لینک دانلودش عوض میشه ، هر دفعه از یه mirror میگیره اتوماتیک .
شانش ما هم سه بار پشت سر هم لینک دانلود تو فیس بوک رو می داد بهم ، که مشکل داشت ؛ بلاخره دانلود کردم ،

اوبونتو .Whistle
اگه اینتر نت پرسرعت داره تو استفاده از سیناپتیک شک نکن
اگه نداری سی دی هما رو بگیر تا اونجا که می دونم داره
سلام

اینترنت پر سرعت که ندارم ؛ ولی این سیناپتیک چیه ؟؟
(۲۶-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۲۱:۳۰)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

اینترنت پر سرعت که ندارم ؛ ولی این سیناپتیک چیه ؟؟

سلام

این Synaptic یه واسط کاربری برای همون دستورات apt هست . (apt برای مدیریت پکیج های debian یا RPM استفاده میشه)
یعنی به جای اینکه مثل انسان های console freak با دستورات apt پکیج های deb یا rpm رو مدیریت کنید ، میتونید با یه واسط کاربری راحت الحلقوم این کار رو انجام بدید . (یه چیزی تو مایه Add\Remove ویندوز ولی خیلی پیشرفته تر)

"پیشرفته" منظورم اینه که شما میتونید لیست پکیج های موجود رو از نت بگیرید ، و مثلا زمانی که دارید نرم افزاری مثل apache رو نصب می کنید ،اگر به یکسری dependency احتیاج داشت ، خیلی راحت توی synaptic اون رو پیدا کنید و تیک بقلش رو روشن کنید تا به صورت اتوماتیک از repository های توزیعی که دارید استفاده می کنید، دانلود و نصب شه ! (به همین راحتی و به همین خوشمزگی)

تازه یه خبر بهتر ! اگر از توزیع Ubuntu استفاده می کنید و اینترنت ندارید (حتی در سطح زغالی!) میتونید از مجموعه کلیه مخازن این توزیع که به صورت 6 تا dvd در سایت linuxshop.ir وجود داره ، استفاده کنید . (خیلی فاز میده ...)
سلام

واسه این 6 تا dvd ، باید تو کدوم قسمت بریم ؟؟ ubuntu studio ؟؟
نمدونم باید چی سرچ بزنم ، پیدا نکردم SadSadSad شرمنده

ممنون
من دی وی دی هاشو ندیدم ولی سی دی هما معمولا کارت رو خیلی راه می ندازه اصل کاری هاش توش هست
(۲۷-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۱۰:۱۶)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

واسه این 6 تا dvd ، باید تو کدوم قسمت بریم ؟؟ ubuntu studio ؟؟
نمدونم باید چی سرچ بزنم ، پیدا نکردم SadSadSad شرمنده

ممنون

اگه به مشهد نزدیکتری از اینجا بگیر ، ولی اگه به تهران نزدیکتری از اینجا بگیر.

(۲۷-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۲۴:۴۲)ha_60 نوشته است: [ -> ]من دی وی دی هاشو ندیدم ولی سی دی هما معمولا کارت رو خیلی راه می ندازه اصل کاری هاش توش هست

راست میگه . تازه این هما آخریه خودش یه دی وی دیه .
سلام

ممنون ؛ از همون linuxshop بگیرم بهتره ، یه بار از sito خرید کردم ..Whistle

Sad واسه اوبونتو 9.04 نداره Sad
فرقی دارن ؟؟ مثلا میشه واسه 8.10 به 9.04 نخوره ؟؟
قاعدش اینه که از بسته های هر توزیع برای همون توزیع استفاده بشه .
امتحان نکردم ، نمی دونم چی میشه . ( ولی بر عکسش فکر نکنم ایرادی داشته باشه ، مثلا از بسته های 8.04 برای 8.10 استفاده کنی)
صفحه‌ها: 1 2