ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس winsock
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
یکی از دوستان از طریق پیغام خصوصی روشی خواسته بودن که بدون نیاز به کنترل winsock برنامه نویسی شبکه بکنن.

این کلاس و ماژول نیاز به winsock رو بر طرف میکنه.
در واقع سورس winsock هست و خود winsock یه جورایی تو دل برنامه قرار میگیره.
پیمان جان دستت درد نکنه .

بچه ها این رو هم من پیدا کردم .
با عرض سلام من قبلا ماژول winsock داشتم و از ان استفاده میکردم ولی الان اون ماژولو ندارم
یک ویروس نعلتی افتاده بود رو کامپیوترم که تمام اطلاعاتمو فرمت کرده ولی اون ماژول از وب سایت برنامه نویسان دانلود کرده بودم ادرس لینکشو ندارم ولی با یک جستوجو در googleوyahoo میتونید اون ماژول پیدا ودانلود کنید
(۲۵-تير-۱۳۸۸, ۰۷:۱۰:۲۶)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
یکی از دوستان از طریق پیغام خصوصی روشی خواسته بودن که بدون نیاز به کنترل winsock برنامه نویسی شبکه بکنن.

این کلاس و ماژول نیاز به winsock رو بر طرف میکنه.
در واقع سورس winsock هست و خود winsock یه جورایی تو دل برنامه قرار میگیره.

سلام!

من دو تا فایل رو دانلود کردم ، دوتاش یکی بود!

ولی حالا یه سوال :

چه جوری باید از این ماژول استفاده کرد؟

اینو میدونم باید اسم ماژول رو بزنی و بعد جلوش یه دات و بعد هم ...

منظورم اینه که :

چه جوری میشه مثلن اینو شبیه سازی کرد :

cd1.showopen
or
cd1.fliter="all txt files(*.txt)|*.txt " a

ممنون
شما احیانا همیشه این یارانه و رایانه و دهقان فداکار و حسین فهمیده و وینسوک و کامان دیالوگ رو با هم اشتباه نمی کردید؟
(۱۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۴۳:۴۱)Di Di نوشته است: [ -> ]شما احیانا همیشه این یارانه و رایانه و دهقان فداکار و حسین فهمیده و وینسوک و کامان دیالوگ رو با هم اشتباه نمی کردید؟
Biggrin

مثل اینکه سوتی دادم :-"
حالا اگه ممکنه و واسه جلوگیری از اسپ میشه نحوه ی لاگین کردن آیدی رو با این کد بگید؟ سورس لاگین کردن ایدی رو با وینساک دارم! میخواستم ببینم اگه بخوام از این به جای وینساک اصلی استفاده کنم، چه جوی باید این کار رو بکنم؟ :-??

ببخشید! حالا میشه سورس کامان دیالوگ رو بزارید؟ یعنی اونم مثل همین باشه دیگه ، یعنی از هیچ ocx تو برنامه استفاده نشه و فقط از همین سورس ها یوز کنیم :)

with tanks ;)