آقایون سلام
من از ترایاک
bt138
استفاده کردم اما چه وقتی کلید نزدم یا زدم ترایاک همین جوری روشن هست چند تا ترایاک هم آزمایش کردم جواب نگرفتم.. حالا مشکل من کجاست؟
جای اون تقطه سایه دستگاه 220 ولت هست(ولتاز ورودی هم 220 هست )
ممنونم
اما من اول باید با این به جواب برسم بعد برم سراغ اپیتو کاپلر ( چون با اون هم تست کردم به جواب نرسیدم) پس اول می خوام این ترایاک رو راه اندازی کنم بعد اگر شد با اون ترایاک نوری پالس زنیش کنم ، آقا من مقاومت هم اضافه کردم بازم همین جور روشن هست تریاک هایی هم که آزمایش کردم
bt151 و bt136 هست
سلام اول یگو bt136e- bt136d- bt136bw- bt136cw کدومه ؟ اگه آخرش e یا b هست تریاک Logig هست و جریان و ولتاژ گیت باید خیلی کم باشه با اون مقاومت اولین بار که امتحان میکنید تریاکت میسوزه به همین خاطره همیشه روشنه - سعی کن از bta16cw استفاده کنی تو بازار هم هست بعدش محاسبه کن ببین چقدر جریان ولتاژ روی گیتت میفته و مقاومت مناسب بزار که از دیتا شیت بیشتر نشه .
لامپ هم بار سلفیه با یک بار روشن کردن جریان و ولتاژ اختلاف فاز میفتند و تریاک خاموش نمیشه بهتره از اون مدل که گفتم استفاده کنی البه واسه یک لامپ اینجوری نمیشه
اما مشکل شما اینه که تریاکهات سوختند بعدش دقت کن سر مقاومت که یک سرش به گیت و سر دیگش به mt2 باشه نه mt1 .
bt136b هم Logic هست یا حساس
دیتا شیت نوشته
سلام
من میخوام از ترایاک استفاده کنم جهت قطع و وصل کردن؛اما وقتی وصلش میکنم دیگه قطع نمیشه...
لطفا کمک کنید...
(۰۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۰۷:۳۹)hasha_nk نوشته است: [ -> ]سلام
من میخوام از ترایاک استفاده کنم جهت قطع و وصل کردن؛اما وقتی وصلش میکنم دیگه قطع نمیشه...
لطفا کمک کنید...
این روش ها رو یکی شو انتخاب کنید
1-برای قطع کردنش باید یه لحظه خروجی رو به ورودی وصل کنید
2-تغذیه رو قطع کنید
دوست گرامی
میخوام با مولد پالس قطع و وصل شه؛یعنی وقتی فعال high بود وصل و در حالت فعال low قطع بشه...
برا خاموش کردن ترایاک حتماً باید از اپتوکوپلر هم استفاده کرد.؟
مثلاً نمیشه مثل این مدار زیر جواب گرفت؟
شدنش که میشه .. فقط باید نول برق و منفی تغذیه تون به هم وصل بشن ..
در ضمن چون ترانزیستورتون مثبته باید در عمل به بیسش منفی بدین تا روشن بشه