دوستان من میخوام تا با کمک همدیگه دستگاه آیدان که با قیمتی بیش از 188 هزار تومان فروش داره را خودمون با هزینه کمتری درست کنیم نظرتون چیه ؟؟؟؟
در مورد ویبره دستگاه میشه از ویبره گوشی ها که دونه ای 1000 تومان است استفاده کرد که با ولت کم کار میکن در مورد گرماش و مدارات لازم از شما سروران کمک میخوام چون هیچی از الکترونیک نمیدونم در ضمن این یه فکر بود که به نظرم اومد
بابا کسی نبود درباره گرماش کمک کنه تو یه تاپیک دیگه راهنمایی کردن ولی نتونستم بابا یکی راهنمایی کنه 42 نفر بازدید کرده ولی...
خوب مهندس يه المنت بذار به همراه يه ديمر !
براي قطع و وصلش هم ترموستات هاي مخصوص اتاق ( تو لوازم شوفاژ پيدا ميشه ) بذار !
براي الكترونيكي شدنش هم يه ميكرو و يه سنور دما و رله ( وصفحه نمايش ) اين كارو انجام مي ده !
ولي وقتي مي گي تو شهرتون هيچي پيدا نمي شه خوب اين قضيه رو سخت مي كنه !!
به نظر من براي ويبره بهتره از ويبره دسته هاي پلي استيشن استفاده كني !!
نقل قول: ولي وقتي مي گي تو شهرتون هيچي پيدا نمي شه خوب اين قضيه رو سخت مي كنه !!
آقا هادی فروشگاه را انداخته دیگه...................
مشکلی دیگه ندارید..................
دوست عزیز من اینا رو خریدم دیمر و المنت حالا اینرا چجوری وصل کنم برق از کجا وارد دیمر بشه و از کجا خارج ار کجا به المنت وصل بشه اگه میشه من عکسی رو گذاشتم راهنمایی کن با تشکر آخه دیمر دو تا سیم داره واسه اون ...
ديمر رو به صورت سري به المنت وصل كن !
اگه دستگاه کوچک کننده بینی درست کردین خبر منم بدین ازتون بخرم
سلام من که تاحالا از این دستگاها (از نزدیک) ندیدم و نمیدونم اصلا به درد بخور هست یا نه
اگه میشه یه توضیحی در مورد طرز کارش بذار اون شاید بیشتر بشه کمکت کرد
می خواین وقت بذارید حداقل ی چیزی درست کنید که به درد بخور باشه آخه کدوم دماغیه که با این کوچیک بشه؟!!