ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نرم افزار تبدیل کامپیوتر با تلفن فاکس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان
من به یه نرم افزار که کامپیوتر رو به یه تلفن فاکس تبدیل کنه نیاز دارم .
اگه سراغ دارین لینک دانلودش رو بهم بدین .
سپاسگذارم
مرسی .
مهندس براي فاكس خود ويندوز امكاناتش رو داره .

تو قسمت كنترل پانل - اد ار رموو پروگرام رو انتخاب كن و اد / رموو ويندوز كمپونتس رو بزن و تيك فاكس سرويس رو بذار و سي دي ويندوز رو بذار و نكست رو بزن بذار نصب شه .

حالا هر موقه مي خواي فاكس بفرستي از فايلت پرينت بگير و پرينتر رو فاكس انتخاب كن !

( چقدر فارسي گفتم )
Control Panel -> Add or Remove Programs -> Add/Remove Windows Components -> (Enable Fax Service) -> Insert Windows disk to continue
با سلام مجدد
ببنید استاد : من میخام فایلهایی رو که روی کامپیوترم دارم بتونم فاکس کنم و فاکسی که میگیرم رو به صورت فایل ذخیره کنم . در ضمن قابلیت تماس گرقتن با کا مپیوتر رو هم میخام .
در کل یه نرم افزار میخام که دیگه خرید تلقن فاکس رو بی خیال بشم .
اگه سراغ دارین لطف کنید بگید .
متشکرم .
(۰۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۰۲:۵۹)hamidsina نوشته است: [ -> ]با سلام مجدد
ببنید استاد : من میخام فایلهایی رو که روی کامپیوترم دارم بتونم فاکس کنم و فاکسی که میگیرم رو به صورت فایل ذخیره کنم . در ضمن قابلیت تماس گرقتن با کا مپیوتر رو هم میخام .
در کل یه نرم افزار میخام که دیگه خرید تلقن فاکس رو بی خیال بشم .
اگه سراغ دارین لطف کنید بگید .
متشکرم .

اینی را که دوستان معرفی کردند هم همینکارهایی را که شما میخواهید انجام میده
همين راهی که دوستان گفتن ساده ترين راهه فقط يه مشکل داره اونم اینکه وقتی که کامپيوتر خاموشه فکس کجا ميره?
معمولاً يه دستگاه فکس هم هست که وقتی کامپيوتر خاموش باشه فکس ها رو ميگيره
دوست عزیز

همونطور که دوستان گفتن می تونید از برنامه فکس خود ویندوز استفاده کنید اما من برنامه BitWare رو پیشنهاد

می کنم. امکانات ارسال و دریافت فکس، ارسال فکس به لیست به صورت زمان بندی شده، امکانات منشی

تلفنی و ساخت صندوق صوتی و راحتی کار با اون باعث متمایز شدنش از دیگر برنامه ها می شه.
از همگی شما عزیزان سپاس گذارم.
مرسی.
خود ویندوز که این کارهایی که میخواین انجام میده
اما در مورد خاموش بودن ، توی ست آپ ( اگه زیاد قدیمی نباشه کامپیوترتون) یه امکان هست به نام wake on ring
که وقتی کامپیوتر خاموش باشه و یه رینگ یا زنگ خورده بشه اتوماتیک کامپیوتر روشن میشه
(۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۴۰:۱۱)joker نوشته است: [ -> ]خود ویندوز که این کارهایی که میخواین انجام میده
اما در مورد خاموش بودن ، توی ست آپ ( اگه زیاد قدیمی نباشه کامپیوترتون) یه امکان هست به نام wake on ring
که وقتی کامپیوتر خاموش باشه و یه رینگ یا زنگ خورده بشه اتوماتیک کامپیوتر روشن میشه