با سلام خدمت دوستان عزیز.یه سوال داشتم.
من یه کم با زبون بیسیک کار کردم و یه چند تا پروژه با استفاده این زبون درست کردم.
اما شنیدم که میگن زبون c امکانات بیشتری نصبت به basic داره اما سخت تره.
حالا نمیدونم این بیسیک رو ادامه بدم یا c یاد بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام فکر کنم خودتون جواب رو میدونید
نقل قول: زبون c امکانات بیشتری نصبت به basic داره اما سخت تره.
تو این موضوع بار ها تو اینترنت بحث شده و میتونید با یه سرچ کوجولو کلی مطلب بدست بیارید ولی من با بیسیک مار میکنم و تا حالا نشده که نشه یه برنامه ای رو که میخام نتونم بنویسم و به خصوص که بیسکام هم کتابخونه هاش محشره
حالا با میکرو میخای چه کار کنی؟
به نظر من اگه زیاد با میکرو نمیخوای کار کنی و مثلا 1-2 تا پروژه میخوای انجام بدی ، بسکام بهتره . ولی اگه بعدا میخوای بیشتر با میکرو سر و کله بزنی ، قطعا کدویژن بهتره.
نقل قول: به نظر من اگه زیاد با میکرو نمیخوای کار کنی و مثلا 1-2 تا پروژه میخوای انجام بدی ، بسکام بهتره . ولی اگه بعدا میخوای بیشتر با میکرو سر و کله بزنی ، قطعا کدویژن بهتره.
یعنی بیسکام ضعیفتر از کدویژن هست که بعدا نمیشه باهاش کار کرد.
بله یه جاهایی کدویژن قویتر از بیسیکه ولی معمولاً کاربرها بندرت پیدا میشن که از اون جاها استفاده کنن. بیسیک طوریه که هرچی از دهنت در میاد مینویسی و میبینی کامپایل شد .
نتیجه ای که من تا حالا گرفتم:
اگه مداری که میسازین قراره به کامپیوتر وصل بشه و احیاناً با یه نرم افزاری ارتباط برقرار کنین C قویتره و وگرنه در حد سنسور و LCD ، ماژول و انواع صفحه کلید و ... در این حدباشه بیسیک بهتره چون راحت تره.
مهندس من هر دوتاشو كار كردم ولي بسكام رو ادامه دادم !
تنها محدوديتي كه تو بسكام ديدم نمي شد تابع چند بعدي تعريف كرد !
ولي بقيه مزاياي بسكام اينقدر زياد بود كه كد ويژن رو ول كردم !!!
به نظر من اگه مي خواين C كار كنين برين سراغ winavr !
به دليل متن باز بودنش تو اينترنت برنامه و كتابخونه بيشتري ازش پيدا مي كنين !
به نظر من به بسکام زیاد وابسته نشید بهتره !
درسته که بیسیک راحت تره و توابع آماده زیاد داره ولی تو جاهایی که پرفورمنس (با توجه به امکانات محدود میکرو) مهمه ، تفاوتها مشخص میشه . در ضمن اون توابع آماده چون قابل دسترسی نیستن نمیتونید برای برنامتون بهینشون کنید . همچنین این باعث میشه بیشتر با اصول میکرو ها آشنا بشید و اگه یه وقتی خواستی با یه میکروی دیگه ( مثلا lpc2000) کار کنید ، شروع راحت تری داشته باشید.
من خودم بیشتر پروژه هارو با بسکام انجام دادم ولی آخریش که دو ماه پیش بود بد جوری منو مچل کرد . من برنامه رو برای مگا 32 نوشته بودم ولی وقتی خواستم ببرمش به مگا8 ،خط 5 برنامه سر یه waitms هنگ میکرد!
برای همین تصمیم گرفتم از این به بعد بیشتر با کدویژن کار کنم.
winavr هم خوبه ولی معمولا کامپایلر های تجاری بهینه تر هستن ، البته درعوض winavr کد تو اینترنت بیشتر داره
(۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۲۵:۳۴)farzadsw نوشته است: [ -> ]به نظر من به بسکام زیاد وابسته نشید بهتره !
درسته که بیسیک راحت تره و توابع آماده زیاد داره ولی تو جاهایی که پرفورمنس (با توجه به امکانات محدود میکرو) مهمه ، تفاوتها مشخص میشه . در ضمن اون توابع آماده چون قابل دسترسی نیستن نمیتونید برای برنامتون بهینشون کنید . همچنین این باعث میشه بیشتر با اصول میکرو ها آشنا بشید و اگه یه وقتی خواستی با یه میکروی دیگه ( مثلا lpc2000) کار کنید ، شروع راحت تری داشته باشید.
من خودم بیشتر پروژه هارو با بسکام انجام دادم ولی آخریش که دو ماه پیش بود بد جوری منو مچل کرد . من برنامه رو برای مگا 32 نوشته بودم ولی وقتی خواستم ببرمش به مگا8 ،خط 5 برنامه سر یه waitms هنگ میکرد!
برای همین تصمیم گرفتم از این به بعد بیشتر با کدویژن کار کنم.
winavr هم خوبه ولی معمولا کامپایلر های تجاری بهینه تر هستن ، البته درعوض winavr کد تو اینترنت بیشتر داره
یعنی من دیگه بیسیک رو ول کنم برم سراغ c؟
یه چیزی بگم:
اینجا هر کس عقیده شخصی خودشو مطرح میکنه مثل خودم.
شما با هر کدوم راحتی ادامه بده. بیسیکو مهندسان متخصص و متعهد ایرانی ننوشتن که مشکل داشته باشه!!! خارجی ها کارشون درسته و مطمئناً بیسیک هم نقط مثبتی داره و حتماً تو خارج هم باهاش کار میکنن.
بله حق با ilgar هست. این موضوع تا حدودی سلیقه ای هست. ولی چیزی که مشخصه اینه که هر چه زبان سطح پایین تر باشه برنامه بهینه تر میشه و تو بعضی کارای خاص این موضوع بیشتر خودشو نشون میده. اما همچنین افراد زیادی تو دنیا از زبان بیسیک استفاده میکنن و مشکلی هم باهاش ندارن .
منظور من هم از "وابسته نشید " همینه .یعنی اگه یه وقتی لازم بود بتونید با C هم برنامه بنویسید.