ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل پرینتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

پرینتر با مشخصات HP-1006 موجوده منتها قبلا ً نصب بوده ولی یه مشکلی داشت اینکه بعد از هر بار پرینت پیغام زیر رو نشون میداد .

[تصویر:  1248109504.jpg]

من درایور رو حذف کردم و خواستم دوباره نصب کنم که با مشکلاتی مواجه شدم!

از جمله :

:::::::::::::.........................1.......................:::::::::::::

در هنگام نصب پرینتر از طریق پنجره یPrinter & Fax ... چاپگر رو نصب کرد و آیکونش هم در این پنجره ظاهر شد. ولی وقتی فایلی برای پرینت بهش ارسال میکنم در پائین نوار تَسک بار آیکون پرینتر و لیست دستورات قابل چاپ میاد . ولی خودش بعد از چند ثانیه لیست فایل ها رو پاک میکنه!

:::::::::::::.......................2.........................:::::::::::::

از طریق برنامه ی نصّاب پرینتر که در خودِ سی دی پرینتر هست خواستم پرینتر رو نصب کنم ، که پنجزه ی زیر رو نشون میده و میگه پرینتر درست وصل نشده .
من دوباره کابل ها رو وصل کردم اما بازم همین پیغام رو داد سیستم رو هم Restart
کردم بازم درست نشد ؟ مشکل از چیه ؟

[تصویر:  1248089653.jpg]
سلام
درایور پرینتر شما پاک شده بنظر من کابل پرینتر را وصل کن و بعد برو device manager زا انتخاب کن وقتی که انتخاب کردی کلیک راست کن نوشته scan for hardware changs را انتخاب کن اگر درایور شما پاک شده باشه یه صفحه میاد که سی دی پرینتر را باید بهش معرفی کنی و بعد باید بری سراغ نصب درایور و بهش درایور را معرفی کنی وقتی که درایور نصب کردی باید دیگه مشکلی نداشته باشید.
باز اگر به مشکلی برخوردی درایور پیرنتر را تو device manager پیدا کن و پاکش کن و دوباره مراحل نصب را طی کن
موفق باشید
نقل قول: اگر درایور شما پاک شده باشه یه صفحه میاد که سی دی پرینتر را باید بهش معرفی کنی

نه ، هیچ صفحه ای باز نشد .
سلام
چون تنها رابط این نوع پرینتر توسط USB 2.0 هست پس ممکنه درایور USB شما نصب نشده باشه و یا مشکل داشته باشه .

و البته امکان ایراد در سیم رابط هم هست .
سلام
خوب شما باید درایور پرینتر را پاک کنید.
بصورت زیر ببخشید موسم خرابه زیاد نمیتونم راهنمایی کنم و عکس بگیرم
به این صورت :
[تصویر:  1248151277.jpg]
درایور را پاک کن و یه ریستارت بزن وقتی که کابل را وصل کردی یه صفحه میاد بالا که باید درایور را معرفی کنی سی دی یرینتر را بزار و درایور را معرفی کن
وفتی درایور نصب شد برنامه را نصب کن
موفق باشید
این کار هایی که دوستان گفتن رو انجام بدین اگر به نتیجه رسیدید که هیچ
ولی
اگر باز هم اون اتفاق افتاد
حتما کابل پرینتر رو عوض کنید!

(۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۰۳:۲۶)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]و البته امکان ایراد در سیم رابط هم هست .

من هم همچین مشکلی داشتم
مثلا از 10 باری که سند برای پرینت میفرستادم 1 بار شانسی
می گرفت
همه ی کارها رو هم کردم
ولی آخر متوجه شدم مشکل از کابل بود!
دوست عزیز

معمولا این جور مشکلات ناشی از حذف ناقص درایور نصب شده است که گاهی اوقات مجبورید برای نصب دستگاه

مورد نظر ویندوز رو مجددا نصب کنید.

این پیغامی هم که بعد از هر بار پرینت می داده مربوط به نصب برنامه Framware هست که یا باید از داخل سی دی

نصبش کنید یا اینکه از اینترنت دانلودش کنید.

امیدوارم کمک کنه.
از همه دوستان ممنونم به خاطر راهنمائی هاشون .
درست شد. مخصوصاً Di Di چون مجدداً ویندوز رو نصب کردم و بعد .... درست شد.
با سلام ما یک چندکاره کونیکا بیزهاپ 20 داریم وقتی هنوز تونرش جوهر داره پیغام تعویض تونر میده و حتما تونر را باید عوض کنی چون چراغش قرمز میشه و کپی یا پرینت نمیگره دنبال برنامه ریست کننده ی کنتور چیپستش گشتم ولی فقط از سامسونگ گیرم اومد که روی این مدل کار نکرد لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم konica bizhab20