۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۵:۲۰:۴۲
سلام
پرینتر با مشخصات HP-1006 موجوده منتها قبلا ً نصب بوده ولی یه مشکلی داشت اینکه بعد از هر بار پرینت پیغام زیر رو نشون میداد .
من درایور رو حذف کردم و خواستم دوباره نصب کنم که با مشکلاتی مواجه شدم!
از جمله :
:::::::::::::.........................1.......................:::::::::::::
در هنگام نصب پرینتر از طریق پنجره یPrinter & Fax ... چاپگر رو نصب کرد و آیکونش هم در این پنجره ظاهر شد. ولی وقتی فایلی برای پرینت بهش ارسال میکنم در پائین نوار تَسک بار آیکون پرینتر و لیست دستورات قابل چاپ میاد . ولی خودش بعد از چند ثانیه لیست فایل ها رو پاک میکنه!
:::::::::::::.......................2.........................:::::::::::::
از طریق برنامه ی نصّاب پرینتر که در خودِ سی دی پرینتر هست خواستم پرینتر رو نصب کنم ، که پنجزه ی زیر رو نشون میده و میگه پرینتر درست وصل نشده .
من دوباره کابل ها رو وصل کردم اما بازم همین پیغام رو داد سیستم رو هم Restart
کردم بازم درست نشد ؟ مشکل از چیه ؟
پرینتر با مشخصات HP-1006 موجوده منتها قبلا ً نصب بوده ولی یه مشکلی داشت اینکه بعد از هر بار پرینت پیغام زیر رو نشون میداد .
من درایور رو حذف کردم و خواستم دوباره نصب کنم که با مشکلاتی مواجه شدم!
از جمله :
:::::::::::::.........................1.......................:::::::::::::
در هنگام نصب پرینتر از طریق پنجره یPrinter & Fax ... چاپگر رو نصب کرد و آیکونش هم در این پنجره ظاهر شد. ولی وقتی فایلی برای پرینت بهش ارسال میکنم در پائین نوار تَسک بار آیکون پرینتر و لیست دستورات قابل چاپ میاد . ولی خودش بعد از چند ثانیه لیست فایل ها رو پاک میکنه!
:::::::::::::.......................2.........................:::::::::::::
از طریق برنامه ی نصّاب پرینتر که در خودِ سی دی پرینتر هست خواستم پرینتر رو نصب کنم ، که پنجزه ی زیر رو نشون میده و میگه پرینتر درست وصل نشده .
من دوباره کابل ها رو وصل کردم اما بازم همین پیغام رو داد سیستم رو هم Restart
کردم بازم درست نشد ؟ مشکل از چیه ؟