ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بورد مدار چاپی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
مهندس اينجا سانتي حساب مي كنن !
فردا مي پرسم مي گم !

مي دونم براي لحيم كاريش سوراخي حساب مي كنن !
لحيم كاري سوراخي 10 تومانه !
سلام
نقل قول: مهندس شما يه امكاني بگو كه پروتل داشت باشه ولي پروتئوس نداشته باشه !

برعكسش چطور !
حالا چرا با هم دعوا میکنید :
قدیما پروتل خوب بود ، چون نرم افزاری رقیبی وجود نداشت ، با ورود پروتوس ، کاسبی پروتل بهم ریخت .
اولین مزیتی که پروتوس نسبت به پروتل داره ، محیط هوشمند اون هست ،( در محیط شماتیک پروتل و پروتوس یه دونه قطعه رو جابجا کنید ، میبینید که در پروتوس مسیر ها هم جابجا میشن ، اما در پروتل اینگونه نیست ، همین عمل امکان خطا رو بالا میبره .
دومین مزیت ، نحوه مسیر کشی در پروتوس هست . در سند pcb ابتدا مسیر های بلند کشیده میشن ، اتصال کوتاه وجود نداره ، اما در پروتل تمامی خطوط حتی به فیمت اتصال کوتاه و ... کشیده میشن .
مزیت دیگر پروتوس وجود تمامی قطعات مورد نیاز هست .
امروزه دیگر از دو نرم افزار بالا استفاده نمیشه ، من میگم فقط ایگول ( فقط یه مدار باهاش طراحی کنید ، تا دیگه ....

و در مورد مشکل شما ، جناب Sp!d3rm4n :
در صورتی که اخرین اموزش رو دانلود کنید ( در همون صفحه ای که دوستان لینک دادن )، در اون تمامی موارد توضیح داده شده است .

معمولا برد مدار چاپی برای فیبر های تکی هر سانتی متر 25 تا 35 تومان در میاد ، در شیراز مکان های زیادی هستند که نقشسه شماتیک رو میگرن و مدار اماده رو تحویل میدن ، اما قیمت زیاد میشه .
به نظر من خودتون کار کنید بهتره .

در ضمن برای کار با ایگول میتونید pdf زیر رو دانلود کنید :
http://www.forum.iranled.com/showthread.php?tid=13290
( من لینک این اموزش رو در اکثر سایت ها قرار دادم ، اما فقط 57 نفر اون رو دانلود کردن و از این تعداد 11 عدد نا موفق بوده ، باور کنید ایگول خیلی خوبه )
اگه اصفهانی هستی یه شماره میدم زنگ بزن بپرس قیمتو هر چی میخوای...
نقل قول: من میگم فقط ایگول

خوب من می خواستم بدونم که این ایگول می تونه همه ی کارهایی که پروتئوس انجام میده رو انجام بده؟
یعنی اگه یاد بگیرم تو دانشگاه به کار میاد یا اینکه فقط کاربرد صنعتی داره. من الان فقط یک کم دست و پا شکسته پروتئوس بلدم.
یک کم بیشتر توضیح بدید.

ضمنا توضیحات آقای تریپ خیلی به درد خورد
سلام
من با پروتل ، پروتوس ، ارکد ، ewb و... pcb ساختم ، باور کنید کار با هیچ کدوم به راحتی ایگل نیست .
چون این نرم افزار فقط مخصوص ساخت pcb طراحی شده .
یاد گیری اون هم کمتر از 15 دقیقه وقت میبره .
حالا که اینقدر تعریف میکنی یه لینکی برای دانلودش بده چون فکر کنم کم حجم هم باشه؟
راستی کنکور رو دادی؟!
سلام
نقل قول: حالا که اینقدر تعریف میکنی یه لینکی برای دانلودش بده چون فکر کنم کم حجم هم باشه؟
http://www.ir-man.com/node/43
نقل قول: راستی کنکور رو دادی؟!
من فردا کنکور دارم ، برام دعا کنید .
خدا حافظ تا فردا بعد از ظهر
من شنیدم انگار سانتی51 تومان میزنند.
البته این مال قیمت 2 رو زدنشه
مهندس تعداد ( در حد هزار تا ) با چاپ سبز و قلع اندود شده با فیبر فایبر حدود سانتی 10 تومان هستش !
برای تعداد کمتر تا 15 تومان می رسه ! ( مثلا در حد 30 تا )
من قيمت دقيقش را نمي دونم
اما ما دو رو متاليزه زديم فك كنم گفت هريك CM ده تومان البته بستگي داره دو رو باشه يا يه رو!
مطمئنی دو رو متالیزه اینقدره !

من دو رو متالیزه با چاپ سبز و قطعه دیدم بالای سانتی 30 تومان بوده ! ( حدود 40 )

البته متالیزه و نه قلع اندود !!!

بعد شما معلوم می شه مایه دار هستین که برد هاتون رو بیرون می دین بزنن !

ما تو فلاکتیم و خودمون با اتو می زنیم !
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6