ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بورد مدار چاپی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
من سه هفته پیش دو رو متالیزه (بدون پشت سبز) دادم.ی هفته بعد با قیمت سانتی 35 تومن تحویل گرفتم.

(ی راهنمایی دارم برا بچه هایی که تو اصفهان هستن.مدیرا اجازه بدن می گم)
(۲۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۲:۳۲:۳۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]بعد شما معلوم می شه مایه دار هستین که برد هاتون رو بیرون می دین بزنن !

ما تو فلاکتیم و خودمون با اتو می زنیم !

قيمتش را گفتم مطمئن نيستم پرسيدم مي گم
!!!!!با اتو!!!!!!!!چطوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا نشنيده بودم
انفجاری جان با اتو دیگه !
اتو مو رو نمی گم ( همون اتو که باهاش لباس صاف می کنن )
پست شماره پنج همین تایپیک : http://forum.iranled.com/showthread.php?...3#pid90283

کوروش جان بفرما !
منتظریم
سلام.
کسایی که تو اصفهان هستن بهتره نرن پیش فدک چون کلی تیغشون می زنن(می گن سانتی 35 اما خیلی بیشتر می گیرن) به علاوه اگه فایلتون ارکد باشه براشون زدنش سخت تره(من که گفتم با ارکد کار کردم طرف گفت ارکد چی دیگه!!!)
بهترین گزینه آقای میرزایی تو خیابان اردیبهشت هستش.
(۲۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۲۷:۲۶)koorosh.k نوشته است: [ -> ]سلام.
کسایی که تو اصفهان هستن بهتره نرن پیش فدک چون کلی تیغشون می زنن(می گن سانتی 35 اما خیلی بیشتر می گیرن) به علاوه اگه فایلتون ارکد باشه براشون زدنش سخت تره(من که گفتم با ارکد کار کردم طرف گفت ارکد چی دیگه!!!)
بهترین گزینه آقای میرزایی تو خیابان اردیبهشت هستش.

من امروز رفتم pcb را گرفتم دو رو متاليزه سانتي 50و يك رو ساده سانتي 25
ضمنا همين فدك رفتيم گرفتيم!
گفتم خدمتتون كه!(اين فدك اول به قيافه طرف نگاه مي كنه،اگه تازه كار باشه حسابي تيغش مي زنه!)
(۲۳-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۱۱:۱۱)koorosh.k نوشته است: [ -> ]گفتم خدمتتون كه!(اين فدك اول به قيافه طرف نگاه مي كنه،اگه تازه كار باشه حسابي تيغش مي زنه!)
خوب تازه كار بوديم ديگه
آخه ما قبل از اين كه شما بگيد pcb را داده بوديم Amaze
سلام
سانتی 25 منظورتون سانتی متر مربعی 25 ؟
آدرس دقیق تو اصفهان میدین؟ (برای بورد زدن)
قطعات الکترونیک تو اصفهان کجا می فروشن؟ همه می گن طالقانی ولی من که اونجا فقط دو سه تا فروشگاه قطعات الکترونیکی دیدم اونم بنظر کامل نیستن!
(۲۳-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۱۵:۵۳)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]سلام
سانتی 25 منظورتون سانتی متر مربعی 25 ؟
بله دقيقا
(۲۳-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۱۵:۵۳)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]آدرس دقیق تو اصفهان میدین؟ (برای بورد زدن)
خيابان طالقاني-پاساژ پورياي ولي -طبقه ي زيري
(۲۳-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۱۵:۵۳)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]قطعات الکترونیک تو اصفهان کجا می فروشن؟ همه می گن طالقانی ولی من که اونجا فقط دو سه تا فروشگاه قطعات الکترونیکی دیدم اونم بنظر کامل نیستن!
توي طالقاني پره!!!!!!1
كافيه يكم از اول خيابون بيايد جلو سمت چهار راه خلجا
در ضمن از فريد و زرگر زاده نخريد قيمت را مي پرونن
از راد بخرين بهتره
چقدر دارين پست ها رو چتي مي كنين !
پيام خصوصي هم هستش !

نمي دونم چرا خودتون فيبر نمي زنيد !
يه دو بار خراب مي كنين و بعد حرفگي مي شين !

نكته مفيد پست :

اگر شما از جوهر نمك و آب اكسيژنه ( كه اين روزها مد شده ) براي اسيد و خورنده برد مدار چاپي استفاده مي كنيد ( كه واقعا سريع هستش ) هيچگاه آن را با اسيد مدار چاپي ( همون قهوه اي ها ) قاطي نكنين !

خفه مي شين ميميرين و رو دست ايرانويج مي مونين !
(۲۳-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۲۱:۰۱)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]چقدر دارين پست ها رو چتي مي كنين !
پيام خصوصي هم هستش !
مهندس شرمنده ولي ما فعلا در كاربر هاي زير خط فقر به سر ميبريم تا بعد

يه چيز ديگه 4شنبه آخرين مهلت ثبت بام امير كبيره به نظرتون مي رسيم يه pcb خودمون بسازيم
بايد تا اون موقع تكميل بشه تا بتونيم ثبت نام كنيم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6