سلام
ميخواستم در يه مرود راهنماييم كنيد
مدتيه كه بحث دانشگاه هاي عراق (البته بخش كرد نشين) اومده تو استان ما.
شهر هاي ؛سليماني؛ و ؛هولر؛ از شهرهاي كردنشين عراق است كه دانشگاه هاش مدرك بين المللي ميدن. (فك ميكنم تو ايران داشنكاه با مدرك بين المللي نداريم نه؟!9 در ضمن پيش دانشگاهي هم نميخواد يعني ميتونم همين تابستون برم و ثبت نام كنم اونا فقط براشون معدل مهمه كه من دارم ضمنا مجاني هست تحصيل تو دانشگاهاشون! در ضمن تا اونجايي كه شنيدم به دانشجو ها هم حقوق ميدن (اينا همه نيست گفتم كه بدونيد!) حالا من ميخوام بدونم مدرك اين دانشگا ها تو ايران اعتبار داره يا نه؟! يعني اگه من برم اونجا مدر بگيرم بعد بيام ايران خودمو علاف ميكنم يا مدركش رو قبول ميكنن. در كل ارزش داره يا نه/ خواهش ميكنم راهنمايي كنيد!
ببين ميري همونجا ميموني براي چي برگردي داداش. عراق بزودي ميشه واسه خودش يه غول (آمريكا دست گذاشته روش).
ولي در هر صورت بعيد ميدونم مركش مورد قبول باشه ولي براي اطلاعات بيشتر يه سر به اين سايته بزن
http://www.msrt.gov.ir/
ميگم معدل زير 10 قبول كنن منم ميام
خوب زير 10 هم نشد زير 11
ببينيد از ماها كه خارج كشور هستيم بپرسيد !
وزارت علوم ايران تو جهان رده !! 8O 8O 8O
اين هندي ها به من ميگن اصلا شما تو مملكتتون دانشگاه دارين يا نه !! 8O 8O
بابا ديد دنيا به ما چيز ديگه ايه ! :x
برين دنبال دانشگاههايي بگردين كه تو دنيا حرف مي زنن ! :roll:
كامي جون نمي خوام توي ذوقت بزنم ولي تو ايران توي هر دانشگاهي بري وقتت تلف شده !
يه دانشگاه بين المملي ( يعني بين المللي
) زدن تو كيش سالي 17 ميلون ميگيرن تازه 2 سال آخر شهريه اش 2 برابر هم ميشه !
اگه اينقدر پول دارين برين آكسفورد لندن درس بخونين برا چي برين كيش !
ولي بعيد هم نيست از مردم ما !!! 8O وقتي زانتياي 1 ميلوني رو ميخرن 20 ميليون اونوقت 1 ميليارد هم ميدن به دانشگاه بين المملي !!
به نظر من توي خاور ميانه دانشگاهي كه بخواد واقعا حرف توي دنيا بزنه نيست . اگه ميخواين برين دانشگاه و بعدش فكر كنين بهتون دات نت و XML درس ميدن كاملا در اشتباهين چون هنوز خاور ميانه تو كف توربو پاسكاله و از عظمت COBOL در عجب !!!
منم دارم توي يه كشور جهان سومي درس ميخونم . اينقدر رياضي و فيزيك و كتاب قطور ميزنن تو سرمون كه شايد بعد از 4 سال عينهو يه خر كه هيچي نمي فهمه از دانشگاه ميام بيرون !
من كه در اولين فرصت از اين منظقه دور ميشم . اين منطقه اصلا ايراد داره ! :x
سلام
ممنون از نظراتتون
ولي بحث من اينه كه كشوري مثل عراق (البته با توجه به بحث هاي اخير تقريبا مناطق كردنشن جدا شده) ميتونه مدركي به من بده كه به دردم بخوره؟ من فك نيمكنم كه اينجوري هام باشه كه ميگين. چون من در مورد دانشگاه هاي پزشكي اونجا خيلي تعريف شنيدم و ميگن كه سطحش بالاست (در ضمن حتما بايد انگليسي بلد باشي (كه من نيستم!)) حالا من بايد چيكار كنم؟ بايد ويزاي تحصيلي بگيرم تا بتونم برم؟ مدرك اونجا به اندازه مدرك مثلا هند مي ارزه؟ اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بدين مثلا چجور يبرم مشكل سربازي و ... :roll:
آقا کامران به نظر من یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست
شما نباید به اینجر چیز ها اطمینان کنید :P
من فكر ميكنم اين به صورت بورسيه درس ميده!
اگه اينجوري باشه بدرد نميخوره :roll:
سلام
من فكر نميكنم اينجوري باشه. شايدم به خاطر نيروي كار و اين حرفا باشه به هر حال احتمالا من 1 ماه ديگه يه سر برم ببينم چجوريه اگرم چيز جديد پيدا كردم همينجا ميگم
اگه رفتی عراق به عنوان حامی تروریسم فرستادنت آب خنک!!!، حق اعتراض نداری.
چون به هر حال شما ایرانی هستی و آمریکا هم اصلا عراق رو گرفته تا با بزرگترین حامی تروریسم جهان(ایران) به مبارزه برخیزد.
فقط من موندم چرا آمریکا فقط تروریستهای خاور میانه رو کار داره؟!! حتما نفت و گازها حامی صلح پایدارند!!!
فعلا بای.