ايران ويج

نسخه‌ی کامل: IMPOSTOR 1.0 يک تروجان همه کاره!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خب عزيزان اینم يک تروجان کا باهاش ميتونيد زيرو بم کامپيوتر طرف رو در بياريدAmaze
البته اینو بگم که چند تايی ایراد داره ولی چون اولين تروجان من بوده به بزرگ واری خودتون
ببخشيد Biggrin -نظرتون رو راجبش بگين :arrow: این رو هم بگم که هجم کل تروجان تقريباً زياده و دليلش هم محيط گرافيکی هست 8)

[img]ftp://impostor:confingand@205.134.160.10/IMPOSTOR%201.0.JPG[/img]

www.impostor.blogfa.com
خوبه خوبه ايول ايول :wink:
من كه عكست رو نديدم . ولي بابا يه سري قابليتهاشو اقلان بنويس.
اینم قابليت هاش:Amaze
system info---task mgr---screen capture---set wallpaper---keylogger---chart with server-- web downloader---filemanager---windows mgr---port scanner---system control---mouse control---desktop control---led control---windows color---volume control---clipboardmgr---Yahoo!profile---send keys---matrixchat---fake message---startup items---print screen---print text---rasmanager---funy---server option---other...about
8O
نه خوشم امد ايوالله
impostor نوشته است:خب عزيزان اینم يک تروجان کا باهاش ميتونيد زيرو بم کامپيوتر طرف رو در بياريدAmaze
البته اینو بگم که چند تايی ایراد داره ولی چون اولين تروجان من بوده به بزرگ واری خودتون
ببخشيد Biggrin -نظرتون رو راجبش بگين :arrow: این رو هم بگم که هجم کل تروجان تقريباً زياده و دليلش هم محيط گرافيکی هست 8)

[img]ftp://impostor:confingand@205.134.160.10/IMPOSTOR%201.0.JPG[/img]

www.impostor.blogfa.com

مرد مومن اين كه قابليت ايميلش غير فعاله سر كار گذاشتي ملتوAngryAngry
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودت اول میای معرفی می کنی بعدش میای میگی دانلود نکنید؟!!!!!!!