ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ريست كردن syskey
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
كسي تونسته تا حالا syskey رو در ويندوز xp برداره؟
البته تست كرده باشه
(۳۱-تير-۱۳۸۸, ۰۷:۲۰:۴۲)peymantrojan نوشته است: [ -> ]كسي تونسته تا حالا syskey رو در ويندوز xp برداره؟
البته تست كرده باشه

دوست عزیز خودت را خسته نکن فقط می تونی ویندوزت را عوض کنی
سلام دوست عزیزم

من Hirens BootCD 10.0 تست کردم و 100 درصد syskey رو دور میزنه !

محصولات hirens از دهه 90 تا الان مورد استفاده قرار میگیرن واسه اینجور کار ها درضمن قابلیت های دیگری هم داره این Hirens بجز دور زدن syskey مثلا password login user رو هنگام ورد به ویندز هم میتونه دور بزنه و حذف کنه !
من هم استفاده کردم
اما برای این مورد نمیدونم منظورتون همون ریست کردن پسورد ادمینه یا برنامه خاصی براس syskey داره؟
(۰۸-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۱:۵۱)Scorpion نوشته است: [ -> ]من هم استفاده کردم
اما برای این مورد نمیدونم منظورتون همون ریست کردن پسورد ادمینه یا برنامه خاصی براس syskey داره؟

سلام

منظورم هردوشون هست هم میتونه sykey رو ریست کنه و هم پسورد ادمین رو Smile

(((البته برای ریست کردن پسورد ادمین ((توجه کنید فقط پسورد ادمین نه syskey )یه برنامه کوچولو دارم با حجم 2 مگ که به صورت iso رو سی دی رایت میشه و کار همین Hirens رو انجام میده ! و مخصوص همین کار طراحی شده

درصورت نیاز بگید تا اپلود کنم Smile
(۰۹-مهر-۱۳۸۸, ۰۰:۳۱:۳۳)IT.M@N نوشته است: [ -> ]
(۰۸-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۱:۵۱)Scorpion نوشته است: [ -> ]من هم استفاده کردم

سلام

منظورم هردوشون هست هم میتونه sykey رو ریست کنه و هم پسورد ادمین روSmile

(((البته برای ریست کردن پسورد ادمین ((توجه کنید فقط پسورد ادمین نه syskey )یه برنامه کوچولو دارم با حجم 2 مگ که به صورت iso رو سی دی رایت میشه و کار همین Hirens رو انجام میده ! و مخصوص همین کار طراحی شده

درصورت نیاز بگید تا اپلود کنمSmile
در صورت امکان و 0day نبودن جایی اپلود کنید تا هم انالیز کنیم هم استفاده !
عموما تمام ویندوز های live edition این پسورد ها رو دور می زنند
(۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۵:۱۴:۰۵)hamidrezaragabi نوشته است: [ -> ]عموما تمام ویندوز های live edition این پسورد ها رو دور می زنند

البته بهتره بگید سیستم عامل ها ! چون ویندز تنها چند نسخه لایو داره تازه بصورت غیر رسمی ولی صد ها نسخه لایو با هسته لینوکس موجوده !
سلام دوستان.
پسورد ویندوز توی دیتابیس SAM ذخیره میشه و کلید Syskey توی زجیستری که دسترسی به اون در شرایطی که ما وارد ویندوز شدیم از راه های معمولی غیر ممکنه.
با وجود برنامه هایی مثل Hiren که بوتیبل هست و خیلی راحت توی بازار گیر میاد و دانلودش هم حجمی حدود 80 مگ داره این کار رو برای همگان ساده کرده.فقط کافیه برید سیستم رو با Hiren بوت کنید و به بخش Password برید و با یه برنامه ای که به اسم (فکر کنم Active password recovery) هست پسورد رو ریست کنید.

اگر هم بخواهید پسورد رو بدست بیارید باز هم راه هایی هست مثلا دامپ کردن دیتابیس در حال اجرا و کرک کردن اون.