ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تست ترانس؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
چطوری می شه یه ترانسو تست کرد؟
نمیدونم منظورتون از تست ترانس پی بردن به مقادیر خروجیه اونه یا سالم و خراب بودن اون.

برای پی بردن به سالم بودن ترانس میتونین به خروجی و ورودی اون اهم متر بزنین و ببینین داخلش سیمها پارگی دادن یا نه؟!

ترانسها معمولاً دو جور خراب میشن. یا سیمپیچیشون میسوزه و یه جایی سیم پاره میشه و یا لاک روی سیم خراب میشه و تو قسمتی سیمها به هم اتصالی میدن که تو این حالت ترانس کار میکنه ولی مقادیر خروجیه بسته به میزان خرابی دقیق نمیده.

خروجی ترانسهای کاهنده که برق شهر وصل میشن معمولاً کمتر از 5 اهم مقاومت داره و ورودیشون هم که به برق شهر متصله بین 500 تا چند کیلو اهم میتونه مقاومت داشته باشه
ممنون از راهنماییتون منظورم از تست ترانس پی بردن به مقادیر خروجیهاش بود. من یک ترانس 220 سه سر سفارش داده بودم که باید خروجیهای 12-24 و 48 رو از ثانویش می گرفتم نمی دونم درسته یا نه ولی مقاومت هر خروجی تا زمین ثانویرو حساب کردم و حدس زدم اونی که مقاومت کمتری داره باید ولتاژ کمتری هم داشته باشه، ولی اینکه تو خروجی واقعا همون مقادیری که سفارش دادم باشه....رو نمی دونم
بله هر چی مقاومت کم باشه میشه پی برد که ولتاژ کمه به شرطی که مطمئن باشید همه سه سیم پیچ ثانویه که بصورت سری هستند از یک شماره سیم استفاده شده باشه که معمولاً اینطوریه.

خروجی رو یه خورده بیشتر میسازن تا با افتی که تو بار میده مقدار ولتاژ مطلوب شما رو ایجاد کنه .