ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کد کپچا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.کسی به پست قبلی که جوابی نداد
http://forum.iranled.com/showthread.php?...3#pid90573
به هر حال.یه سوال دیگه.کسی میدونه یا اصلا میشه کد کپچا رو بدون اینکه کاربر بزنه تو ویبی دورش زد(کرک کرد)؟؟و بعد جایگزین فرم اصلی کنی و بدون هیچ خطایی فرم سند بشه!!!
هیچ کس نیست که بلد باشه یعنی؟عجیبه؟!:-??
کد کپچا رو همينجوری نميشه دور زد اگه ميشد که ديگه کسی استفاده نميکرد.
مگه اینکه با OCR بتونی اول بخونی بعد کد رو وارد کنی که این هم تقريباً ميشه گفت ممکن نيست.
ولی ميشه کد رو توی وی بی نشون داد بعد با فرم کد رو فرستاد. بخش مهم این کار کد وی بی نيست بلکه کد وب سايت هستش
اول بايد کد سايت يا فرم رو آناليز کنی. ببينی اصلاً چی هست و فرم چی رو ميفرسته
مثلاا اگه از پست استفاده ميکنه ساده تر اینه که پارامتر ها رو بخونی و مستقيم با لينک باز کنی.
کد اچ تی ام ال رو کامل بزار که بشه فرمش رو ديد
بعد ميشه يه کاريش کرد
(۰۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۵۱:۵۶)hossein2020 نوشته است: [ -> ]هیچ کس نیست که بلد باشه یعنی؟عجیبه؟!:-??
کپچا مخفف
Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart
تست کاملاً اتوماتیک برای تشخیص کامپیوترها از انسانهاست !
تشخیص کپچاهای "خوب طراحی شده" برای کامپیوتر ناشدنی است !
(۰۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۹:۳۱)PouriaAmid نوشته است: [ -> ]کد کپچا رو همينجوری نميشه دور زد اگه ميشد که ديگه کسی استفاده نميکرد.
مگه اینکه با OCR بتونی اول بخونی بعد کد رو وارد کنی که این هم تقريباً ميشه گفت ممکن نيست.
ولی ميشه کد رو توی وی بی نشون داد بعد با فرم کد رو فرستاد. بخش مهم این کار کد وی بی نيست بلکه کد وب سايت هستش
اول بايد کد سايت يا فرم رو آناليز کنی. ببينی اصلاً چی هست و فرم چی رو ميفرسته
مثلاا اگه از پست استفاده ميکنه ساده تر اینه که پارامتر ها رو بخونی و مستقيم با لينک باز کنی.
کد اچ تی ام ال رو کامل بزار که بشه فرمش رو ديد
بعد ميشه يه کاريش کرد

ولی من دیدم یکی از دوستان که اسپر بلاگفا ساخته بود البته تو فیلمش دیدم کد کپچا رو میگرفت یا دور میزد و بعد نظر رو ارسال میکرد.البته اگه ساختگی نبود که فکر نمیکنم چون توی فیلم نمیشه کسی رو به این سادگی دور زد Biggrin!
سلام
دور زدن کپچا بستگی به سختيه تصوير و کد کپچا داره
توی طراحی های ضعيف تصوير امنيتی ميشه کد مربوط به هر تصوير رو ساخت و يا از يک کد چندين بار استفاده کرد (مثل ميهن بلاگ)

روش ديگه که بيشتر کابرد داره استفاده از هوش مصنويی برای تشخيص عدد از روی تصوير هست، که البته اين هم بستگی به نوع تصوير داره:
رنگ ضمينه تصوير
رنگ حروف
زاويه و مکان به وجود آمدن حروف
اندازه حروف
فونت حروف
...

قبلاً يه نمونه برای تشخيص عدد برای ميهن بلاگ و بلاگفا ساخته بودم
البته در حال حاضر بلاگفا سختيه تصوير امنيتی جديدش رو قويتر کرده اما باز امکانش هست که تصوير امنيتی جديد رو تشخيص داد .

اين مثالی که ضمينه کردم برای تصوير امنيت قبلی بلاگفا بود
(۰۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۲۵:۰۹)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]سلام
دور زدن کپچا بستگی به سختيه تصوير و کد کپچا داره
توی طراحی های ضعيف تصوير امنيتی ميشه کد مربوط به هر تصوير رو ساخت و يا از يک کد چندين بار استفاده کرد (مثل ميهن بلاگ)

روش ديگه که بيشتر کابرد داره استفاده از هوش مصنويی برای تشخيص عدد از روی تصوير هست، که البته اين هم بستگی به نوع تصوير داره:
رنگ ضمينه تصوير
رنگ حروف
زاويه و مکان به وجود آمدن حروف
اندازه حروف
فونت حروف
...

قبلاً يه نمونه برای تشخيص عدد برای ميهن بلاگ و بلاگفا ساخته بودم
البته در حال حاضر بلاگفا سختيه تصوير امنيتی جديدش رو قويتر کرده اما باز امکانش هست که تصوير امنيتی جديد رو تشخيص داد .

اين مثالی که ضمينه کردم برای تصوير امنيت قبلی بلاگفا بود

مرسی عزیز.بازم گلی به جمال شما !
ممنونم اما میشه کمی بیشتر در مورد خود این سورس و توابعش توضیح بدی؟مرسی عزیز
سلام دوست عزیز

اون فیلمی که شما در مورد برنامه دیدن درسته و کار میکنه

یکی از دوستام یه برنامه (فک کنم همونی که شما میگید) رو نوشته که میتونست همزمان واسه 4 تا بلاگر معروف مثه بلاگفا- میهن بلاگ -پرشین بلاگ .و بلاگ اسکای کامنت بفرسته ! و کاملا اتوماتیک

یعنی Captcha رو دور میزد

درضمن سورس کامل پروژه رو هم داد به من و تو سیستمم دارمش و به زبان.Net هم هست

ولی متاسفانه نمیتونم شیر کنم پروژه رو چون سورس رو فقط به من داده و بجز من خودش کس دیگه ای نداره و نمیخوام تو نت شیر بشه...

البته چون من .net کار نیستم به کارم نمیاد

ولی دوست دارم روش های متعددی یاد بگیرم که بتونم Captcha رو دور بزنم البته در VB6

این دوستم برای هر بلاگ از یه روشی استفاده کرده

مثلا یکی از روش ها :"حدث و تست الگو " هستش
(۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۳۹:۳۸)IT.M@N نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز

اون فیلمی که شما در مورد برنامه دیدن درسته و کار میکنه

یکی از دوستام یه برنامه (فک کنم همونی که شما میگید) رو نوشته که میتونست همزمان واسه 4 تا بلاگر معروف مثه بلاگفا- میهن بلاگ -پرشین بلاگ .و بلاگ اسکای کامنت بفرسته ! و کاملا اتوماتیک

یعنی Captcha رو دور میزد

درضمن سورس کامل پروژه رو هم داد به من و تو سیستمم دارمش و به زبان.Net هم هست

ولی متاسفانه نمیتونم شیر کنم پروژه رو چون سورس رو فقط به من داده و بجز من خودش کس دیگه ای نداره و نمیخوام تو نت شیر بشه...

البته چون من .net کار نیستم به کارم نمیاد

ولی دوست دارم روش های متعددی یاد بگیرم که بتونم Captcha رو دور بزنم البته در VB6

این دوستم برای هر بلاگ از یه روشی استفاده کرده

مثلا یکی از روش ها :"حدث و تست الگو " هستش

ای کاش یه کمی بیشتر راجعه به این قسمت میگفتی.لازم نیست سورس رو بزاری.ولی در خصوص این قسمت یه تکه از سورس رو میزاشتی یا حداقل روشهای ممکن برای دور زدن رو میگفتی تا کمی بیشتر آشنا بشن دوستان.مرسی