ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در برنامه درخواست کمک از دوستان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من با یک مشکلی مواجه شدم که خودم هر کاری کردم نتونستم حلش کنم از شما می خوام اگه می تونید کمکم کنید متاسفانه چون حجم برنامم زیاد شده بود نتونستم اون رو بزارم و فقط سورس قسمتی که مشکل دارم رو گذاشتم
مشکل اینه من می خوام تویه این فرم که پیوست شده در پایین و زیر جمع کل دو تا مقدار دیگه هم داشته باشم یکی مبلغ پرداختی مشتری و یکی مبلغ مانده به اینصورت که مشتری در یک فرم کالای درخواستی خودش رو سفارش می ده و اون رو ثبت می کنه خوب مشتری مثلا 3تا جنس می خره و برای هرکدام یه مبلغی رو پرداخت میکنه پس از صدور فاکتور برای مشتری همه موارد درسته ولی من می خوام همه پرداختی مشتری با هم جمع بشه و در فرم فاکتور جمع پرداختی مشتری نشان داده بشه همینطور برای مانده حساب
برنامه با زبان vb نوشته شده و پایگاه داده اون اکسس من از کنترل ado و datagrid استفاده کردم
دوستان من فقط تونستم پایگاه داه و همینطور یه فایل ورد شامل سور س فرمی که مشکل دارم رو اپ کنم واقعا شرمنده خواهشا اگه می تونید کمک کنید
http://upload.iranblog.com/7/1248577813.rar
شما بايد قيمت را در متغيري هميشه داشته باشي:
temp = temp + .Recordset.Fields("GheymatV")
اين متغير temp هم بايد در قسمت general فرمت اضافه كني و در لود فرمت اونو به مقدار صفر تبديل كني.
اگه مشكلي هست در خدمتيم.
ممنون دوست عزیز که پاسخ رو دادی می شه کامل تر و با کده کامل بیان کنی مشکلم رو که متوجه شدید می خوام جمع کل پرداختی و مانده رو به فرم فاکتورم اضافه کنم بازم از شما واقعا ممنونم
سلام دوستان من کد رو اینطوری نوشتم ولی به جایه اینکه پرداخت های مختلف یک مشتری رو با هم جمع کنه یک پرداخت رو در خودش جمع می کنه چرا
publict temp as boolean تویه کد هم همون کد بالا رو نوشتم
من می خواستم اگه یه مشتری دو تا جنس خریده باشه و یکی رو 12 داده باشه و یکیرو 10 این دوتا رو با هم جمع کنه و تویه فرم نشسون بده 22 ولی با این کد که در بالا نوشته شده همون 12 رو درخودش جمع می کنه
هیچ کس اینجا نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/