ايران ويج

نسخه‌ی کامل: print
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام - من وقتی در گزارشگیری متد printrepot کنترل crystalreportview را اجرا می کنم یعنی دستور زیر crystalreportview1.printreport هنگام چاپ پنجره مشخصات پرینتر ( printer dialog ) را نشان میده که اونجا باید چاپگر را انتخاب کنیم و هم اینکه می تونیم تعداد چاپ را هم مشخص کنیم ولی من میخام این چنجرا اصلا نمایش داده نشود . چیکار باید بکنم ؟
در ضمن VTX پسوند چه نوع فایلهایی است ؟
از دوستان کسی نیست جواب بده ؟
(۰۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۵۳:۴۵)javadkey نوشته است: [ -> ]با سلام - من وقتی در گزارشگیری متد printrepot کنترل crystalreportview را اجرا می کنم یعنی دستور زیر crystalreportview1.printreport هنگام چاپ پنجره مشخصات پرینتر ( printer dialog ) را نشان میده که اونجا باید چاپگر را انتخاب کنیم و هم اینکه می تونیم تعداد چاپ را هم مشخص کنیم ولی من میخام این چنجرا اصلا نمایش داده نشود . چیکار باید بکنم ؟
من با کریستال کار نمی کنم، نمی تونم بهت کمک کنم.

(۰۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۵۳:۴۵)javadkey نوشته است: [ -> ]در ضمن VTX پسوند چه نوع فایلهایی است ؟
VTX، پسوند Visio هستش(.VSD, .VSS, .VST, .VDX, .VSX, .VTX)
در VB.NET به جز کریستال رپورت چه امکاناتی برای گزارشگیری هست ؟
مثل VB که DataReport داره و لازم نیست که کرستال رو نصب کنیم و از خود امکانات vb 6 می باشد
توی دات نت می تونی از کنترل Microsoft Report Viewer استفاده کنی!
قبلش باید روی پروژه رایت کلیک کنی و روی منوی Add موس رو نگه داری و از لیست باز شده New Item رو انتخاب کنی.
از لیست بازشده هم باید Report یا Report Wizard رو انتخاب کنی. بعد توی محیط Design گزارشتو طراحی کنی. بعد از طراحی باید Report ای که ساختی رو توی قسمت Choose Report به Microsoft Report Viewer بشناسونی.