ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تعداد فایلها در درایو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام من میخواستم ببینم برای اینکه کل فایلهای یک درایو رو بشمریم اونم سریع چطوری میتونیم ؟
من خیلی گشتم تو اینترنت همشون با system file object هستند
که معمولا درایو های بزرگ رو توی 2 3 دقیقه میشمرن
اما اگی دقت کنید تو ویندوز روی فولدر های حجیم اگر proprtis بگیرین تعداد های بالای فایل رو ظرف چند ثانیه میگه اونم با زیر فولدر هاش
کسی میتونه کمک کنه ؟
در انتظار جواب . . . .
خب یکی از راهاش همون استفاده از SFO هست که خودت گفتی!
یکی دیگه از راهاش نوشتن Loop های تودرتو هستش!
و اینکه پرسیدی چرا ویندوز تو زمان خیلی کمی این کار رو می کنه، جوابش استفاده از Thread هستش! فکر کنم با وی بی 6 هم می شد Multi Thread نوشت.
غیر Multi Threading فکر کنم ویندوز ذخیره هم بکنه اطلاعات که یه بار درآورده رو.
سلام.
تو ویبی نمیشه ترد نوشت. تو 7 از ایندکس گذاری هم استفاده میکنه که سرعت کارش رو بالا میبره.
ببخشید منظورتون از ترد همون چند ریسمانی هست ؟
(۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۲۴:۴۰)1120 نوشته است: [ -> ]ببخشید منظورتون از ترد همون چند ریسمانی هست ؟

بله
پیمان جان کار نشد نداره Cool
»ن فکر کنم علت سرعتش اون نیست خوندن و دسترسی از fat هست که سریع انجام میشه
ددوستانی هم که بحث thread کردن من فکر نمیکنم ربطی داشته باشه این عمل I/O هست نه CPU process که بخواد مصرف پردازنده داشته باشه
اگر میگفتیم سرعت هارد 10 برابر بود این کار زود انجام میشد درست بود اما اگر همین سرعت رو به cpu اضافه میکردیم فرق چندانی حاصل نمیشد.
پس باید دنبال روشی دیگه بود

به هرحال با هر api که بشه من به اون دسترسی داشته باشم هم اگر کسی میدونه بگه
ممنون
(۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۴۵:۱۲)1120 نوشته است: [ -> ]پیمان جان کار نشد ندارهCool
سلام.
شما تا حالا تونستی ترد پیاده کنی تو ویبی؟ من قبلا با این کدها زیاد ور رفتم. ولی همیشه ارور میده و به مشکل بر میخوره. خیلی جاها هم خوندم ویبی ترد رو پشتیبانی نمیکنه و یکی از ضعف هاشه. کدی هم که داخل مقالت بود رو تست کردم و باز همون مشکل همیشگی پیش اومد.
اگه کدی داشته که ترد رو در ویبی پیاده کرد بذار. خیلی دوست دارم این کار رو انجام بدم.

(۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۵۸:۰۴)Scorpion نوشته است: [ -> ]ددوستانی هم که بحث thread کردن من فکر نمیکنم ربطی داشته باشه این عمل I/O هست نه CPU process که بخواد مصرف پردازنده داشته باشه
درسته. به همین دلیله که چراغ هارد روشن میشه ولی کارکرد سی پی یو پایینه.

با تابع ریکرسیو و گشتن تو همه فولدر ها میشه آمار فایل هارو گرفت ولی زمان زیادی میبره.
بله منم همین کارو کردم که وقت برده
تو عکس پیوست کسی میدونه چطوری میشه با api به این مقدار دست پیدا کرد؟
صفحه‌ها: 1 2 3