۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۰۲:۳۷:۲۰
۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۰۲:۴۲:۱۹
مي گن با آداپتور هم مي شه ولي بهرته يه مدار شارژر براش درست كني كه جريان ثابت شارژ كنه و كم و زياد نشه و مراقب دما هم باشه !!!
۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۰۲:۵۰:۳۵
دارید مدارش رو ؟ ساده ترین مدار ممکن اگه میشه. اگه زیاد مهم نیست که ولش . .
راستی مهمه با چه ولتاژی شارژ بشه ؟ مثلا باتری 12 ولت رو با 5 شارژ کنم که مشکلی نیست ؟ برعکسش چطور ؟
مثبت منفی چی ؟!
مثبت آداپتور به مثبت باتری و منفی آداپتور هم به منفی باتری ؟
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> مدار چطور مراقبه دما میشه ؟! دمای چی؟ یاتری یا آداپتور ؟!
راستی مهمه با چه ولتاژی شارژ بشه ؟ مثلا باتری 12 ولت رو با 5 شارژ کنم که مشکلی نیست ؟ برعکسش چطور ؟
مثبت منفی چی ؟!
مثبت آداپتور به مثبت باتری و منفی آداپتور هم به منفی باتری ؟
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> مدار چطور مراقبه دما میشه ؟! دمای چی؟ یاتری یا آداپتور ؟!
۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۴۵:۴۶
سلام
تریپ جان خوشحال میشم تجربیات رو در مورد شارژ باطری ها به ما هم بگی
راستش مدارهای ساده و پیچیده زیادی تو وب هستش ولی ...
تریپ جان خوشحال میشم تجربیات رو در مورد شارژ باطری ها به ما هم بگی
راستش مدارهای ساده و پیچیده زیادی تو وب هستش ولی ...
۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۴۰:۲۹
باتری خشک رو فکر کنم به صورت استاندارد ۱۵ ساعت با جریان یک دهم آمپر ساعت شارز کنی به شرطی که خالی باشه
یا به صورت سریع ۵ ساعت با ۳ دهم جریان
ولتاژ مثلا برای باتری ۱۲ ولت باید حدودا ۱۴ باشه ولی مهم جریان هست که بیشتر نشه (ولتاژ هم فکر کنم از ۱۴/۲ بیشتر نباید بشه)
دما هم دمای باتری که زیاد نباید گرم بشه خراب می شه حداکثر فکر ککنم ۴۰ درجه
با یه منبع تغذیه که کنترل جریان داشته باشه هم کارت راه می افته
یا به صورت سریع ۵ ساعت با ۳ دهم جریان
ولتاژ مثلا برای باتری ۱۲ ولت باید حدودا ۱۴ باشه ولی مهم جریان هست که بیشتر نشه (ولتاژ هم فکر کنم از ۱۴/۲ بیشتر نباید بشه)
دما هم دمای باتری که زیاد نباید گرم بشه خراب می شه حداکثر فکر ککنم ۴۰ درجه
با یه منبع تغذیه که کنترل جریان داشته باشه هم کارت راه می افته
۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۵۲:۵۱
نقل قول: ولتاژ مثلا برای باتری ۱۲ ولت باید حدودا ۱۴ باشه ولی مهم جریان هست که بیشتر نشه (ولتاژ هم فکر کنم از ۱۴/۲ بیشتر نباید بشه)الان که بیشتر فکر کردم دیدم راست میگید ! باید ولتاژ که به باتری میدیم بیشتر از ولتاژ دو سر باتری باشه تا جریان در جهت معکوس بگرده و باتری شارژ بشه ! شیمی پیش دانشگاهی مکانیزمش رو خونده بودیم ! ولی از اونجایی که از همون اول از شیمی خوشم نمیومد بیشتر از این یادم نیست !
منظورتون از جریان متغیر چیه؟ یعنی اول باتری خالیه جریان بیشتری میکشه و کم کم که پر میشه جریان هم کمتر میکشه و ما باید یه کاری کنیم این جریان ثایت بمونه ؟ با نه تغییرات جریان بخاطر چیز دیگه ایه ؟
من این مدار رو پیدا کردم تمام امیدم به یاس تبدیل شد !
خیلی پیچیده ! همه این برای ثابت نگه داشتنه جریانه !؟
۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۵۶:۳۸
چیزی که من شنیدم و استفاده هم کردم و تا حالا مشکلی پیش نیومده اینه:
برای باتریه مثلاً 12 ولت یه ولتاژی در حد 14 یا 14.5 وصل کنید البته با یه مقاومت کوچیک.(حداکثر 20 اهم) فقط بهتره با جریان 0.1 مقدار نامی قابل استفاده باتری که روش نوشته شارژ بشه. ولی با بیشتر از این هم مشکلی پیش نمیاد. تو بعضی باتری ها هم مینویسه که حداکثر با چه ولتاژی شارژ بشه.
خلاصه این چیزا زیاد مهم نیست و فقط باتری که قرار بود 3 سال عمر کنه 2 سال عمر میکنه .
برای باتریه مثلاً 12 ولت یه ولتاژی در حد 14 یا 14.5 وصل کنید البته با یه مقاومت کوچیک.(حداکثر 20 اهم) فقط بهتره با جریان 0.1 مقدار نامی قابل استفاده باتری که روش نوشته شارژ بشه. ولی با بیشتر از این هم مشکلی پیش نمیاد. تو بعضی باتری ها هم مینویسه که حداکثر با چه ولتاژی شارژ بشه.
خلاصه این چیزا زیاد مهم نیست و فقط باتری که قرار بود 3 سال عمر کنه 2 سال عمر میکنه .
۰۵-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۲۳:۵۹
جریان لحظه اول بیشتره
اگه می خوای بلایی سر باتری نیاد باید زیاد شارژ نشه
به همین روش ilgar هم می شه فقط زمان رو باید حساب کنی
اگه می خوای بلایی سر باتری نیاد باید زیاد شارژ نشه
به همین روش ilgar هم می شه فقط زمان رو باید حساب کنی
۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۴۹:۳۳
عنكبوتي عزيز اون مدار كه كوچيكه !
البته اون مدار باتري رو معمولي با يه ولتاژ شارژ مي كنه و هر موقع ولتاژ باتري به حدي رسيد كه شارژ بود شارژ باتري رو قطع مي كنه و ترانزيستورها هم فقط براي مقايسه ولتاژ هستن !
من باتري هاي نيكل ( كادميوم و هيدريد فلزي و آلن ) رو به يه جريان ثابت كه با يه منبع جريان ( يه آي سي روگولاتور و يه مقاومت مدارش بيشتر نيست ) هستش شارژ مي كنم !
فقط بايد زمان شارژ رو حواست باشه تا باتري ها اضافه شارژ نشم و از عمرشون كم بشه و داغ بشن !
بعد شما اگه منظورت از باتري خشك اين باتري سيلد هستش مي توني روش ايلگار عزيز رو به كار ببري !
همينطور مي توني يه منبع جريان بذاري !
و يا برو كيتش رو بخر !!!!!!
باتري هاي تر رو مي گن بايد موقع شارژ جريانش عوض شه !
فرضا در ساعت اول با 10 آمپر شارژ بشن و ساعت دوم يه آمپر و ساعت سوم 100 ميلي آمپر و بعدش رو 5 ميلي آمپر قابت بمونه تا باتري هميشه در شارژ كامل بمونه ! ( البته تا زماني كه ازش استفاده بشه )
البته اون مدار باتري رو معمولي با يه ولتاژ شارژ مي كنه و هر موقع ولتاژ باتري به حدي رسيد كه شارژ بود شارژ باتري رو قطع مي كنه و ترانزيستورها هم فقط براي مقايسه ولتاژ هستن !
من باتري هاي نيكل ( كادميوم و هيدريد فلزي و آلن ) رو به يه جريان ثابت كه با يه منبع جريان ( يه آي سي روگولاتور و يه مقاومت مدارش بيشتر نيست ) هستش شارژ مي كنم !
فقط بايد زمان شارژ رو حواست باشه تا باتري ها اضافه شارژ نشم و از عمرشون كم بشه و داغ بشن !
بعد شما اگه منظورت از باتري خشك اين باتري سيلد هستش مي توني روش ايلگار عزيز رو به كار ببري !
همينطور مي توني يه منبع جريان بذاري !
و يا برو كيتش رو بخر !!!!!!
باتري هاي تر رو مي گن بايد موقع شارژ جريانش عوض شه !
فرضا در ساعت اول با 10 آمپر شارژ بشن و ساعت دوم يه آمپر و ساعت سوم 100 ميلي آمپر و بعدش رو 5 ميلي آمپر قابت بمونه تا باتري هميشه در شارژ كامل بمونه ! ( البته تا زماني كه ازش استفاده بشه )