ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ای سی نات 74HC540
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام خدمت دوستان قرض از مزاحمت درساخت تابلوی روان دچار مشکل شدم و به پیشنهاد دوستان از ای سی نات 74HC540 استفاده کردم
حالا اطلاعاتی در مورد این ای سی و پایه هاش و نحوه اتصال به مدار منظورم ای سی لچ 74HC573 و جریان ULN2803 در تابلوی روان بای نات کردن خروجی ها
با تشکر
خروجی میکرو وصل میشه به ورودی لچ 74573 و خروجی لچ میره به ورودی ULN و خروجی ULN میرا واسه LED ها.

پایه های اوت پوت اینیبل و لچ اینیبل هم کم مشخصه. هر موقع لازم داشتین فعالش می کنین. البته فعال پایینه. در حالت معمولی 1 نگهش میدارین و برای فعال کردن صفرش میکنید
سلام
پس تکلیف ای سی نات74hc540 چی شد؟
در ضمن من خروجی لچ ها را به مقاومت و بعد به ال ای دی وصل کردم
و برای سطر ها از uln2803استفاده کردم
شما که گفتین ازش استفاده کردین!
74540 فقط گیت نات نیست. خروجیش سه حالت میتونه باشه. حالت سوم هم های امپدانسه.
این آی سی دو تا پایه G1 و G2 (پایه های 1 و 19 ) داره که در حالت معمولی باید صفر باشن تا بشه از آی سی بعنوان گیت نات معمولی ازش استفاده کرد. اگه یکی از این پایه ها های بشه خروجی های امپدانس میده.متأسفانه ازش عکس یا pdf ندارم.

در باره مقاومت ها هم کارتون درسته.

ULN برای سطر هم بستگی به طراحی و برنامه داره که به خاطر تعداد پایه ها معمولاً این کارو میکنن.
با سلام مجدد
وتشکر از پاسخ
حالا این وسط یه سوال پیش میاد ای سی نات بین لچ و میکرو وصل میشه یا بین لچ و مقاومت یا اصلا فرقی نداره؟
سعی کنید اینهمه از آیسی های متفاوت تو مدارتون استفاده نکنید. احتمال نویز، هزینه ،حجم و مصرف توان و ... میرا بالا. مساله نات رو می تونید بصورت نرم افزاری حلش کنید. یا طرز نصب LED ها رو متفاوت بگیرین.

بین لچ و میکرو وصل بشه بهتره
خیلی ممنونم !!!
سلام
راستی ولتاژ مورد نیاز ای سی چقدره؟
و چرا تو پروتئوس کار نمیده و برنامه پیغام خطا میده؟
ولتاژ كاري سري HC معمولا 5 ولت هستش !

البته مي گن 3.5 تا 7